Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Valdība plāno apturēt jūras vēja parku projektu virzību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.Gr.
I
Cik es zinu tad Vaacija buuvees ljoti lielus veeja ratu parkus Ziemeljjuuraa. Arii Igaunijai ir jau taadi parki. Kaadeelj tad Latvijas valdiiba atkal ir neizdariiga? Veeja parku buuve tachu radiitu arii jaunas darba vietas! Veeja parki ir jaabuuvee vai nu valdiibai, vai arii privaatiem uznjeemumiem. Un lieka kaveeshanaas tikai kait latvieshu tautai!
hmmm
h
Tas ir tāds tipisk Vienotības paradums. Viens solis uz priekš un divi atpakaļ, tad ar paguru sejas izteiksmi rauc sviedrus no pieres un asarpilnām acīm izdveš - bet mēs, taču, strādājām!
Demagogiem
D
Tikai demagogi var pļurkšķēt , neko nepasakot skaidri, ko darīs, jo NAV SADALĪTAS "KVOTAS", tas ir, kā labā tas tiek iesmērēts! KAMĒR VĒJA ENERĢIJA IR 4X DĀRGĀKA PAR REĀLĀM IZMAKSĀM, JUMS JĀTUR MUTE!!!!
AD
A
Tā nu tas ir, ka daudz kas ir salaists dēlī, kamēr bija viens "pie šprices" un daudz kas arī tiek un tiks salaists dēlī, kamēr būs kāds cits "pie šprices" (bez šaubām, izņemot gadījumu, ja "' pie šprices" tiek a ideāli un visas iespējas paredzēt spējīgi un absolūti nesavtīgi eņģeļi; varbūt atceries - tāds laiks jau bija pirms 20 gadiem, kad mums atspīdēla Kremļa saulīte). Neviens nav pasargāts no kļūdām. Tāda ir reālā dzīve. Tā būtu atbilde tev, mīlīt Trahtenberg. Tālāk - skaidrojums attiecībā uz manu komentāru. Ar tik trūcīgām un pretrunīgām ziņām , kādas satur šis raksts, un slepenību nevietā nav iespējams saprast, ko vēlas darīt valsts un vai šis pasākums atkal to neievedīs jaunā strupceļā.
Trahtenbergs
T
taapeec ka kaartiibai jaabuut , hapugas teritorijas sadaliijuši kameer pats sarainais bija pie šprices , un nu tik vaalees , konkursu miiliit vajag , gribeetaaju nav tikai 2 , ir dudz vairaak un kaadeeļ nevar buut konkurss???
AD
A
Šādas miglainas ziņas, nepaskaidrojot, ko valsts domā darīt un kādēļ, nedod neko vairāk, kā pielej eļļu skaudības praviešiem - ja kādam ieliek kloķi un no tā šim stāvoklis pasliktinās, tad es jūtos relatīvi labāk, jo, redz, man gan nekas nav uzlabojies, bet citam vismaz ir pasliktinājies. Un citu neko man nevajag, vai ne , Oskar un Trahtenberg?
Trahtenbergs
T
kaada vella pec mums taada daarga elektriiba , kuras tari'fa apreeķinaašanaa iemuļļaata krievu gaaze??/ taada jau mums uz kakla no mazo HEsu nejeedziibaam Kalviitis iepirkumu triiskaaršoja ,pirms izsvilpa šaa valdiibu ,....beidzot sapratu kaadeeļ te komentaaros tik dikti bļauj par Kampara noņemšanu no laukuma , skaidrs ka Lembe iebaaziis kaadu veci , kurš mafiozi pretim nerunaas , bet tagad lai tiktu pie buuveešanas , buus nepieciešams daļu valstjj nozagtaa atdot atpakaļ , nav slikti , labaak tad lai taa , kautkaa ja atpakaļ jaadabuu tie triis miljoni Latvenergo nozagtie , G24 izlaupiitaas summas , zelta tiltu miljoni , tagad atkal uzpeldeejis 3 miljonu kukulis , zagts un laupiits muusu mazajaa valstii šajos 20 gados ar plašu veerienu , tagad protams mafijai izdeviigi apmelot Dmbrovski ļaužu apdaliišanaa , maitas ....
Oskars
O
Es NESAPROTU kāpēc VALDĪBA negrib PATI to VEIDOT ,lai Latvijai būtu SAVA ELEKTRĪBA ,jo to jau vajadzēja veidot 20gadus atpakaļ. Jeb Latvijas Saeimas deputāti par elektrību arī saņēmuši MILJONUS tāpat kā par RŪPNĪCU likvidēšanu, CUKURA - LAUKSAIMNIECĪBAS-LOPKOPĪBAS likvidēšanu .(kad KNAB sāks arestus par G-21 RENOVĀCIJU )....... Atkal parādīsies KALVĪTIS-ŠĶĒLE......!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas