Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Valdība sola nodokļu reformu

Valdība tūlīt pēc budžeta pieņemšanas ķersies pie nodokļu reformas, kuru vēlas pabeigt līdz nākamā gada Jāņiem, lai visas izmaiņas, kas stātos spēkā 2021. gadā, būtu jau laikus zināmas un uzņēmēji tām varētu sagatavoties. To budžeta pieņemšanas vakarā solīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV), uzsverot, ka primāri tiks vērtēta līdzšinējā nodokļu reforma un tās ietekme.

Top komentāri

Krējums Saldais
K
Ļoti laba ziņa. Šāds paziņojums noteikti piesaistīs vēl kādus 20K pie aicinājums atlaist Saeimu :) . . PS. Ja par nodokļiem - cik pašnodarbināto ir Latvijā un cik vidēji airopā? Manā bērnībā daudzi LR flagmaņi atlaida pastāvīgos darbiniekus un tūlīt pieņēma tos kā pašnodarbinātos - esot mazāki nodokļi jāmaksā valstij... PPS. Varbūt arī atceļam visas kompensācijas deputātiem un likvidējam visas valsts uzņēmumu padomes? Kādreiz slimnīcas vadīja tikai galvenie ārsti, ostas arī viens cilvēks utt.
solon
s
Mums ir zemākais neapliekamais minimums un, secīgi, visvairāk naudas aiziet nodokļos!!! Cik var melot un mānīt tautu?!!!
Nodokļu ekonomija
N
Varbūt valstij lētāk sākt ar VIņķeles nomaiņu pret jaunu, profesionālu, mūsdienīgu izglītību ieguvušu speciālistu, kurš pratīs vadīt ministriju, veiks revīziju naudas izlietojumā, kurš domās ekonomiski , nevis pratīs tikai žēlabaini sūdzēties, ka nav naudas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas