Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Valdība uz gadu pagarina Latvijas karavīru dalību operācijā Afganistānā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
iosifs
i
Galvenais lai tas viss nebeiktos kā Spānijā ar 2 aprādzieniem cilvēkos piepildītās vietās,tikai par to ir bailes un neizpratne kā tad tas Nato mūs pasargās.....
egorec
e
Pensionāri vēl gadiņu varētu samesties karavīru missijai Afgan.....Keep your head up!
J
Vai tas, ko domā tauta, ne pašmāju, ne ārzemju "demokrātiem" nemaz nav svarīgi? Afganistānas un daudzos citos jautājumos sabiedrības viedokļi partiju varai liekas tik nepatīkami, ka ausis ar pamperiem cieši jāaizsedz, lai nedzirdētu. Visīstākie zombētie "demokrātijas" tītari! Bet anekdote jau ir par tītariem un karavīriem.
protams
p
...visi zin, ka iebrukums Irākā un Afganistānā bija pašu izprovocēts... kuri ir tie visi? vai visiem esi prasījis ja tagad runā visu vārdā? karavīrs ir amats, pietam ļoti bīstams. arī policists vai ugunsdzēsējs var iet bojā, bet vai tāpēc mums no viņiem jāatsakās? par nozombēšanu itkā skaidrs - katram tuvākas savas problēmas!
soldier of fortune
s
Mankurti Mankurts ir karagūsteknis, kuru galva tika īpaši apstrādāta. Pēc šīs “operācijas” gūsteknis zaudēja atmiņu, neatcerējās ne savu ģimeni, ne savu tautu, pazaudēja gribu un kļuva īpaši paklausīgs. Kaut kas vidējs starp vergu un zombiju. Šādi mankurti bij īpaši vērtīgi vergi un par vienu deva 10 parastos. Tā ir aprakstīts nacionāli-filozofiskajā stāstā “Mankurts”. Sīkāk lasīt šeit. Pēc šīs noveles iznākšanas kolonizētās centrālāzijas tautas par mankurtiem sāka saukt tautiešus, kuri vairās runāt savas tautas valodā, kautrējas no savas tautas tradīcijām un grib kļūt par krieviem (grib rusificēties). Gandrīz kā mūsu politiķi un kārklukrievi, kā Kalvītis, M. Riekstiņš, I. Ūdre, Jānis Urbanovičs, Pabriks un Birks, LTV7 radījuma “Рыбалка” vadītāji, Holšeins (horizontālie taimkodi + krievu raidījumi), Hello Jurmala latviešu vadītāji, krievu dziedoņi A. Ērglis, A. Duboks un Busulis, PSRS izlases basketbolists G. Vētra, kārkluzviedri - avīze Diena pilnā sastāvā, zviedru banku, TeliaSonera un gāzes elektrostacijas lobiji, kā arī V. Kalnbērzs, Jānis Kuzins (Родина), A. Māliņš (bijušais, tagat krievu fašistu partijas - LNDP līderis), Viktors Imantovičs Alksnis (Krievijas domes deputāts, ksenofobs, latvietis, interfrontietis, krieviski runā ar akcentu. p.s. Tautai ir jāzin savi varoņi.
soldier of fortune
s
Ir patiesi nepatīkami lasīt dažu nozombētu mankurtu spriedelējumus par usa miera misiju pasaulē. Ir grēks rakstīt sekojošo, bet ko jūs okupantu aizstāvji teiksiet sievām, bērniem un mātēm, ja nogalinās visus latvijas karavīrus, par ko, par to, ka "nesām mieru" kaut kur ellē, prom no latvijas. Nenovēlu, bet viss kas var notikt, visi zin, ka iebrukums Irākā un Afganistānā bija pašu izprovocēts.
Jānis
J
Atkal nacionālās drošības stiprināšana!Bet varbūt otrādi- vājināšana?
J
Pasaules tiesātājs! Savulaik krievi, vācieši, bet tagad arī amerikāņi savas zvērības veic "cēlsirdīgi" un visas pasaules interesēs. Ļoti žēl, ka latvieši to atbalsta. Vienmēr atradīsies arī kāds, ko "vajag" aizstāvēt.
pirmajam u.c. komentāriem
p
arī VL atbalsta mūsu armijas dalību šajā misijā. Un pareizi dara. jo, lai arī pseido miermiļiem tas ir kā dadzis acī, NATO misijas IR latviešu interesēs! kur tad citur puišiem smelties pieredzi? ložņājot pa Ādažiem, vai atšaujot mīkstos komentētājus, kuriem vienmēr šķiet, ka armija nav vajadzīga? p.s. par kādām zvērībām te ņaud viens ļurbaks! varbūt par tām, ar kurām nodarbojās 'mierīgie' talibi attiecībā pret savām sievietēm un meitenēm, kā arī visiem citiem, kas potenciāli neatbalsta islamu? ko var d..st caureju!
NAV VIENALGA
N
kaads sakars misijai (okupaacijai) afganistaanaa ar krievu "draudiem" baltijas valstiim?! mazaak vajag liist jenkjiem ... ptfuu... tas ir - zjiidiem pakaljaa!
Tātad
T
Valdība uz gadu pagarina Latvijas karavīru dalību operācijā Afganistānā ------------------------------------- valdī ba neko NEVAR "pagarināt", tā ir SAEIMAAS kompetence ... ja saeima nobalsos PRET, tad kaķim pie astes būs valdības "pagarinājums"...
J
Tad jāattaisno visas pasaules zvērības, kuras pastrādājuši karavīri?
antidemagogs
a
Lāsts kritīs uz liekuļiem-pacifistiem, tādiem kā tu. Savas valsts karavīrs nav nekāds "algotnis", to pat padomju ražojuma pacifistiem vajadzētu zināt.
I.Gr.
I
Lai laasts kriit atpakalj uz "soldier of fortune"!
antidemagogs
a
Un ko vajadzēja darīt Amerikai, kad talibāņu atbalstītie teroristi uzbruka debesskrāpjiem? Piketēt ar plakātiem vai rakstīt talibāņiem atklātas vēstules?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas