Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Valdība vienojas saglabāt finansējumu veselībai, valsts parāda vadībai un iemaksām ES

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pēteris
P
Kāpēc PVN pārtikas precēm netiek samazināts Latvijā?
Pēteris
P
Ja jau pat TP piekrīt VM apvienošanai ar LM,tad kura partija ir pret?
Juris
J
Vai ir jau iegādāti neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta centralizēšanai nepieciešamie medikopteri?
Jānis
J
Kad beidzot valdība vienosies par ministriju apvienošanu? Pensijas taču tika samazinātas dziļā vienprātībā?
Anita
A
Kā valdība doma kompensēt medicīnas izdevumus tiem "bagātajiem" iedzīvotājiem ,kuru ienākumi ir lielāki par 90 latiem,bet krietni mazāki par 165 latiem mēnesī?
pensionārs
p
Gaidām valdības vienošanos par progresīvā nodokļa ieviešanu un pensiju samazinājuma atcelšanu!
fiksais
f
Man patīk kā Debilovkis vēl vakar solījās, ka pensijas nu nekādi negriezīs, bet šodien izrādās ka griezīs pa 10%... Tu tizlais meli - tev bail nemaz nav?
dzeris
d
Skaidrs, tātad civildienesta pārraudzības iestādēs turpinās "veidot politiku", un nekas, pa lielam, tur nemainās, šī te liekēžu banda visiem vēl arvien būs jābaro. Jā, tas ir īsts taupības režīms.
Sniega pika
S
Repšem tiešām foršs ādas uzvalciņš
Yes
Y
Katrā ministrijā ir dažādu politiku veidošanas departamenti, bet katras ministrijas pakļautības institūcijā savukārt ir atkal politikas veidošanas nodaļas, kur par nodaļu vadītājiem, vairumā gadījumu, sēž iestāžu vadoņu radi, draugi, mīļākās, bet politiku veido viens pats iestādes vadonis, savukārt radu un draugu varza saņem milzīgas algas...padalās ar vadonīti,arī pašas labi iekārtojušās ar visām socgarantijām un privilēģijām, naudiņa nak neizglītotām, garkājainām blondīnēm...esmu to atskatījies līdz vēmienam un nekas nemainās!!!
kurts
k
kāpēc mums vēl no Krievijas baidīties, ja Rīgas Domē sēž krievs, Eiroparlamentā - komunists, valdības galda galā sociālists, bet Brīvības bulvārī slejas piepūšamais Ļeņins...
hosa
h
Samazinājums aizsardzībai izskatās ļoti labs.Ar tālejošām sekām.
Lelle
L
"...bet 20% samazinājums būs ekonomiskajai darbībai,..." Apžēliņ! Ko tas nozīmē?! Un socialajai sfērai atkal 6% nost, nez kuriem nabagiem šoreiz būs atkal piekērušies? Interesanti ko plikam vēl var atņemt...droši vien atkal vai nu bezdarbniekus , penšus vai invalīdus laupīs.
Lelle
L
Jom a jom!!! Nekas šai Muļķu zemē nemainās! Nav mums kārtīga saimnieka...viena vienīga djebilu banda...Veselībai grūž naudu, kura līdz pacientam tāpat nenonāk. Kamēr slimnīcu vadoņi saņems algās n-tos tūkstošus un ārstiem maksās pēc principa; man viņš(a) patīk, nepatīk, nevis pēc zināšanām, profesionala līmeņa, izārstēto pacientu skaita un padarītā darba, nekas medicīnā neminīsies, cilvēki jau mirst kā mušas, jo ārstiem tagad nav nekādas atbildības par cilvēka dzīvību. Uz pavasara pusi valsts kase būs kā izslaucīta(lieku savu galvu ķīlā!!!), to būs izrijusi Rīgas parazītu armija, kura netiek samazināta ne par rumpi un sekos DEFOLTS. Aizdevēji ir naivi!Šitādiem idiotiem nedrīkst dot ne santīmu.
x
x
taa Repshes aadas zhakete ir mega labaa :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas