Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Valdības komiteja lems par Zatlera dzīvokļa meklēšanas atlikšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juhans
J
Dzīvoklis būšot netālu no zoo.
Pārliecība
P
ja piespiedu kārtā mums jāuztur )pie tam komfortablos apstākļos) n-tie prezidenti, kas tad mēs esam?
tantuks
t
Visi grib dzivot skaisti. Kas to ir aizliedzis? Neviens.Es nedzivoju uz valsts reikina,cik ir ar to iztieku,bet likumdosana ir citiem labveliga,citiem ne.Jauna Saeima lems varbut citadi.
I.Gr.
I
Esmu dzirdeejis, ka arii Vaacijai eksprezidenti izmaksaa ljoti daargi, bet nekad neesmu dzirdeejis, ka vaacieshi taa lamaatu savus bijushos prezidentus. Lamaataaji laikam ir mazveertigas veergu dveeseles!
fui ka vins smird
f
Zatleru var uzskatit par bezdarbibas karlali. Vins neko nav padrijis Latvijas iedzivotaju laba.. Neaizmirsisim kaa Zatlers tika ilvilts no krumiem paris dienas pirms Tautas Partija un un citi criminalu politiki vinu iebidija amata. Ja Zatlers tiek velriez uzstadits ka marionet, man liekas bus loti niepietnas problam sai valsti, nemazneraunajot par cienu pret valsti
Uzredzesanos
U
Ludzu atrodiet Dakterim dzivokli!!! Lai vins vacas ara no prezidenta rezidcem un nekad neatgriezas. Pilnigs zabaks un vaks. Kauns latvija par tadu svaku kraninju nekompetentu.
Rusins
R
Cik ilgi Latvijas valsti, Latvijas iedzivotajus apzags un izlaupis tas pretigie, glumie prezidenti, kuri nav pat Latvijas pilsonu ieveleti? Freiberga un Ulamis ir jaizmet no valsts dzivokliem, tas butu tikai taisnigi un godigi pret Latvijas pilsoniem. Ulmani siekluva prezidenta amata tamdel, ka bija slavena Latviajs prezidenta Karla Ulmana braladels, pensionare Freiberga saja amata iekluva nejausibas del, jo viens Saemas kretins nebija spejigs pareizi aizpildit velesanu listi, Zatleris tika izvelets prezidenta amata Zoodarza, kur cetri Latvijas banditi, zagli slpepus vienojas. Luk kadi mums ir prezidenti pedejos 20.gados un tad brinamies, ka Latvijas valsts ir bankrotejusi, iedzivotaji pamet Latvijas valsti ka grimstosu kugi.....
Cukurs
C
Zatlers pat nav pelnījis tādu dāvanu no tautas!
to von
t
Un tu spej klanities un bucot svarku strebeles kampejiem, domadams, a moz ka man arii kas atleks. Smok! Jo atbalsti cilveku, kas to nav pelnijusi, privilegijas.
von
v
Tu, primitīvais proletārieti, nebūsi tas, kurš lems par to, kas un kā ir jādara Latvijas pilsoņiem. Tādi kā tu, kā rāda vēsture, māk tikai laupīt, skaust un to vien domā, kā šturmēt Ziemas pili, pieķēzīt telpas, izdzer vīna krājumus, izvarot sievietes, nozagt kādu pulksteni, lustru piekariņus un no mēbelēm kurināt ugunskurus.
temida
t
Ir pretigi ka G.Ulmanis un W.Freiberga ka tadi suni, sakali izmanto valsts ipasumu, lai sevi nodrosinatu un dzivotu bezrupiba, Ir jatcel amoralais un prettiesikasi likums, kurs paredz prezidentus nodrosinat ar valsts dzivokliem. Vai tad sie smerdeli ir tik nespejigi ka nespej pasi rupeties par saviem sadzives apstakliem? Latviajs iedzivotajajiem ir jaiztric Ulmanis un Freiberga no valsts ipasumiem un sie ipasumi ir jaizpardod izsole, bet ieguta nauda ir jaieskaita pensijas fonda. Zaglerim ir jatcels sis amoralais likums, kurs paredz dzivoklu pieskirsanu glupajiem, alkatigajiem Latvijas preziem.
vilis
v
Tātad ir saņēmis signālu,ka varēs palikt uz otro termiņu.
...
.
vai tad Zatleram nebija kur dzīvot, pirms kļuva par prezidentu? šo dzīvokļu pieškiršanu eksprezidentiem vajadzētu svītrot no likuma vispār!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas