Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Valdības lēmumu par PVN vērtē kā negodīgu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ES BŪŠU
E
13. janvārī miermīlīgs mītiņš Doma laukumā par saeimas atlaišanu! no 17:30!! ejam visi, pietiks valdībai domāt tikai par savām algām un prēmijām!! saeima ir bankrotējusi Latviju, nodokļu palielināšana bija pēdējā muļķība. pensijas tiks iesaldētas un nodokļi palielināti savādāk vēl !! Latvija mosties! vairāk informācijas meklējiet googlē- 13.janvāris mītiņš PASAKIET ĢIMENES LOCEKĻIEM UN DRAUGIEM ,PAZIŅĀM (nevajag vardarbīgi, mēs vienīgi panāktu, ka mūs mēdiji atspoguļotu negatīvi, negūtu visas tautas atbalstu, valdībai būtu iemesls lietot policijas, drošībnieku resursus) Valdība cenšas iebiedēt, lai neviens neatnāktu uz mītiņu!!!
lietus
l
Kretīnisms! Divus gadus mainīt jebkuru nodokli baidījās ("nedrīkst neapdomīgi mainīt", "jāmodelē", u.c. muļķīgas atrunas). Tagad mēneša laikā, uz sitienu, nomaina virkni nodokļu. Par kādu valsts ilgtermiņa attīstību var runāt. PLĀNPRĀTIŅI PIE VARAS!
:)
:
Man abas likmes. Par abonēšanu janvārī 21%, par decembra sarunām 18%.
Oskars
O
GRIBĒTOS DZIRDĒT, ko par šo saka TIESNEŠI !!!
@
@
Atkal deklaratīvi vārdi par izmisumu, bet nekādas reakcijas iedarbīgu protestu veidā. Nu tiešām muļķu zeme.
I
I
"trīs tūkstiem abonentu" tā kāda senlatviešu mērvienība? ;)
> :)
&
Lattelekom rēķinā melns uz balta - 05.12.2008-03.01.2009. un 21% PVN. Ieskatities arī savos rēķinos. Vai tas ir OK? Kaut kā māc šaubas...
:)
:
>Lūdzu padomu! Paskaties uzmanīgāk, vai tikai tas nav par abonēšanu par janvāri.
nekas daudz
n
Kurš te vispār vēl runā par kaut kādu "godīgumu-negodīgumu"? Aizmirstiet šīs kategorijas,tāpat kā fundamentālus tiesību principus.Tie vairs nav spēkā. Skaidri ir pierādījies,ka gadu tūkstošos evolucionējusī tiesiskā apziņa momentā kapitulē,ja to sagrūž pieri pret pieri ar naudu.
Onjons
O
kaut nu saņemtos drosmi un iesūdzetu. .
Lūdzu padomu!
L
Par to PVN - kā tad īsti ir: man Lattelecom tikko atsūtīja rēķinu par decembrī sniegtajiem pakalpojumiem, bet tur jau 21% likme (decembrī 18%). Vai tā ir pareizā pieeja, vai arī tieku čakarēts?
Bronks
B
Lai cik tas apnicīgi nebūtu, bet klanīšanās notiek pret Krieviju, un partijas pārdevušās Krievijas biznesa interesēm. Man draugs pats redzēja, kā "Jaunais vilnis" Afterparty satiksmes ministrs burtiskā nozīmē klanijās pasākuma ģenerālsponsoram piedavām nekaunīgi stādoties priekšā kā LR ministrs, bet tas ar rokas žestu pasūtija atslēdznieku na...
:(
:
Tās viesnīcas jau apnikušas ar savu muldēšanu. Labāk būtu pastāstījušas, cik maksā savām istabenēm, ka viņu cenas tik augstas.
dzeris - zvirbulēns
d
Man pilnīgi vienalga, kas uztur kuru avīzi un kura avīze kuram pieder, tas neko neizsaka, redakcijas politikai jābūt neatkarīgai no īpašnieka, bet Neatkarīgā strādā ļoti robusti, nav jābūt ģēnijam, lai saprastu, par labu kam tā strādā. Es, protams, nesaku, ka citas avīzes ir pilnīgi neangažētas, bet Neatkarīgā to dara pārāk uzkrītoši. Un ko pats neliec mieru tai Dienai?
Interesanti
I
Interesanti, un ko tad tie klienti, kas negribēs maksāt lielāku cenu par viesnīcu un tādēļ atcels rezervāciju, darīs? Gulēs uz ielas?? Mazliet absurds arguments, jo jaunā likme tak piemērojama visām viesnīcām, tādēļ cenas celsies visām. Vienīgā izvēle tiem cilvēkiem tad būs vispār nebraukt uz Latviju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas