Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Valdības māju sargājošu policistu aiztur par narkotiku tirdzniecību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
he he
h
redz kāpēc godmanim tā mirdzēja acis!
Pelēkais Vilks
P
2. daudzus skolaslaika tupikus redzu formas tērpā, ============ Nāk prātā "Mehāniskā Apelsīna" beigu daļa...
Jukums
J
Starp citu - ja jau ārpusē tirgo narkotikas, tad ko, pie velna, tur vēl tirgo iekšpusē:)?
tātad vienu kvartālu
t
vienu kvartālu no skolas, vai tad bus bargāks sods????????
Jukumam
J
1. nedaudz vaina gēnos, 2. daudzus skolaslaika tupikus redzu formas tērpā, 3.4.5. zaglis ir zaglis, nelietis ir nelietis pašos pamatos! Godīgu cilvēku uz nelietībām slikti piemēri nepavilks! Secinājums. Mēs visi nākam no savas bērnības!
policisti jau atlaisti
p
Valsts policijas (VP) priekšnieks Artis Velšs sola policistus, kuri pieķerti zādzībā no automašīnas atlaist un sodīt, taču atzīst, ka vienmēr būs jārēķinās arī ar negodīgiem darboņiem, kuri neizturēs pārbaudījumu ar varu.
hmmm
h
drīz labākais veids, kā būs kaut nedaudz apakrot noziedzībut - likvidēt policiju. Faktiski, noziedziniekiem tiks atņemtas simboliskas piemaksas un iespējas pastrādāt noziegumus. Un kas nodrošinās kārtību? Tautas milicija - tautas veidotas, organizētas patruļas ar mērķi aizsargāt savu privāto īpašumu - ielu, māju, mašīnu utt.
ciniķim
c
tu gribi pateikt ka viņi tur piespiestiar varu strādāt tanī policijā???Nepartīk, izvēlies jebkuru citu vietu un amatu kas tev liekas pieņemams gan algas ziņā gan jebkurā citā .Ja paliec ,tad pieņem to kas ir ,nevis sāc uzdarboties pagonu piesegā.Un vēl neaizmirsīsim ka tie ir cilvēki ar ieroci ,tos nevar likt vienā rindā ar visiem pārējiem.Lai dabūtu ieroča nēsāšanas atļauju privāt persona,i tevi tur izkratīs no visām malām un vēl neiedos.Lūk arī iespēja tikt no nederīgajiem vaļā,atlasīt. Tādus kas atbilst vismaz kautkādām normām,paturēt.Un arī algu varētu pacelt uz tā rēķina.Cik zinu tad pārs tūkstoši to ir par daudz .Reizē arī konkurence uz vienu vietu uzradīsies.
ķisens
ķ
Mūrnieci tauta nemīl, ne kā aktrisi ne kā režisori izrādē, kas ilgst kopš Bauskas cēliena.
ciniķis
c
Ko var ņemties un taisīt "sensāciju" ne ko kā? Tak Velšs nesen teica, ka katru gadu ap 50 policistiem tiek pieķerti dažādos noziegumos un tiek tiesāti. Vot ta brīnums, policists tirgoja narkotu vai apzagās vai piedzērās. Policija ir sabiedrības spogulis, jo tajā strādā tās pašas sabiedrības cilvēki nevis roboti vai pārcilvēki no enģeļu vidus. Katram noziedzniekam kaut kur ir māte, radinieki, skola, draugi, vide. Kāds tacu viņu ir iemācījis tā rīkoties. Un kur var gvezlt tādu glupību, ka cilvēks piedzimst par noziedznieku. Nē, nepiedzimst. Sociāli viņš piedzimst kā balta lapa, viņš pat valodu nemāk, nezina ne kultūru, ne uzvedību, ne likumus, to visu viņš iemācās dzīves laikā. Bet visvairāk riebjas tā stulbā liekulība - kad par mazu samaksu gaida ideālu kvalitāti. Kurš tad tev tur strādās pa 200-300 latiem? Izglītotie un augsti tikumīgie? Gudrie ātri vien atrod sev labākus darbus, lielāku algu un apstākļus, tā, ka, kāds finansējums tāda kvalitāte. Un nevajag čīkstēt, ka policijā vajag fanātus, kas strādās par 200 Ls mēnesī un būs apmierināts ar sabiedrības uzslavām. Diemžēl ar uzslavām un atzinības rakstiem ģimeni nepabarosi.
bumba
b
šamā frukta vietā nolieciet Lindiņu ar pistoli, lai atstrādā savārīto.
Jukums
J
Vienkārši jāatrod atbilde uz jautājumu: Kurā brīdī policists ir morāli gatavs izdarīt noziegumu? Iespējamās atbildes: 1. To nosaka gēni 2. Policijā tādi arī iestājas 3. To nosaka situācija pašā policijā - darba apstākļi, atalgojums, morālā vide apkārt u.c. 4. To nosaka negatīvais piemērs no augšas - deputāti, ministri, amatpersonas utt 5. Citi apstākļi Un otrs jautājums: Kurā brīdī šī morālā gatavība izdarīt noziegumu izpaužas? Uz šo ir līdzīgi atbilžu varianti - variet paši papildināt un tad kopā izanalizēt.
jestrais
j
kaada starpiiba kur ienes narkotikas , čohaa vai valdiibas namaa , laiks pieradinaaties , ...
Ministry of Truth
M
Nepiekrītu definīcijai, ka katrs, kurš kritizē, aplej ar dubļiem. Muļķības! Jūs tad nezināt, kas ir dubļi vai kas ir apliet. Politikā ir jārēķinās, ka kritizēs. 100 dienas ir pagājušas. Tās pat nav 100 dienas. Tā ir jau otrā Vienotības valdība PĒC KĀRTAS. Rezultāts pagaidām ir augstāki nodokļi un atkal jau runas par snaikstīšanos gar pensijām. Jūs piedāvājat to atbalstīt? Es droši vien izvēlēšos Igauniju, ja tā turpināsies. Otrkārt, ''sola nīkuļošanu'' nevajag apvērst otrādi kā LC Gorbunova vai TB Tabūna pārliecības kažoku. Pretējā galā, manā izpratnē, ir NEDRAUD ar nīkuļošanu nevis SOLA uzplaukumu. Jūs mānīsiet tikai sevi, ja domāsiet, ka te tuvākajā laikā, pie vecajiem paradumiem un sakariem, un smieklīgās rocības ir gaidāms kas stabils. Es gribu, lai vismaz NEKAITĒTU. Es neprasu, lai mani pabaro, es prasu, lai man nekaitē. Lai netraucē. JUMS nodokļu celšana ir reformas. Man NAV. Mums būtu jāizvēlas pagaidu valdība un algoti menedžeri no malas, no citas valsts. Tieši tādu kā jūsu, klusu cietēju, dēļ varbūt arī notiek sliktas lietas. Ka jūs esat gatavs paciesties un norīt jebkurus solījumus.
KLM
K
Nesaprotu, kādēļ visi tā metās virsū tiem policistiem pie vadības mājas, ja pašā mājā savulaik tika pirkts vai un traktors, vai ceļamkrāns, esmu jau aizmirsis, pat atstājot nozieguma vietā koferīti ar zaļajiem... (no zaļo biedriem)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas