Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Valmierā, Rēzeknē un Liepājā iedzīvotāji pagaidām nelūdz aizvērt spēļu zāles

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dolija
D
Ko jūs aptaujājāt? Zaudētavu īpašniekus, darbiniekus, pašus sēlmaņus vai tomēr viņu mātes un sievas, kuras nespēj nomaksāt dzīvokļa īri un pabarot bērnus. Tagad vēl nāks Latvenergo laupīšana. Daudzi atmodīsies uz ielas, augstumā!
I.Gr.
I
Tieksme speeleet ir taada pat slimiiba, kaa alkoholisms un narkomaanija. Dazhi cilveeki nospeelee visu savu algu un tad gjimenei nav ko eest. Taadeelj buutu labi, ja valsts speelju elles neatbalstiitu. Pietiktu 2 speelju zaales Latvijaa: Riigaa un daugavpilii un zaales driiksteetu ielaist tikai cilveekus labaas dreebees, ar shlipseem un baltiem krekliem. Taa tas ir Vaacijas slavenajaas speelju zaalees.
zemnieks
z
Tās nav laimētavas ,tās ir zaudētavas .Jāsauc lietas īstajos vārdos.
Memory
M
Spēļu ''elles'' ir neatņemamas reālās demokrātijas&brīvā tirgus sastāvdaļas, kas uzskatāmi apliecina sistēmas labumus - iespēju kļūt stāvi bagātam vienā acumirklī, bez lielas piepūles vai darba . Neatņemiet Latvijas iedzīvotājiem cerību....!?
Kaimiņš
K
Valmierieši, rēzeknieši, liepājnieki, vai tiešām jūs esiet spēļu eļļu atbalstītāji! Izskatās, ka jūsu klusēšanas dēļ tiek valdībā uzskatīts, ka azartspēles mūsu valstī ir vajadzīgas. Ziņojiet, kur iespējams parakstīties par azartspēļu aizliegšanu!!!
to
t
stulbums....ja aplaupīs kādu rimiku vai maximu iedzīvotāji lūgs aizvert visus supermarketus Latvijā??
Pēcis
P
Valstī jāizsludina referendums par azartspēļu aizliegšanas jautājumu, vai vismaz jāorganizē vislatvijas parakstu vākšana, jo šis noziedzīgais bizness nav vajadzīgs nekur - ne Rīgā, ne Valmierā, ne Ogrē, pat ne visnomaļākajā lauku miestā.
ziniet ko
z
Pietiek kult tukšus salmus. Ja šobrīd pašvaldībām nav tiesību(es nezinu,vai tā ir) neļaut jebkuram atvērt spēļu elli savā teritorijā,tad tas ir murgains un nekādi nepieļaujams stāvoklis. Ar steigu ir jānogroza likums,lai tāda iespēja pašvaldībai ir. Tad iedzīvotāji tiešām saņems PAŠVALDĪBU,nevis kaut kādu korumpantu Rīgā uztaisītu likumu aklu izpildītāju. Kas tas par sviestu notiek Latvijā?
Oskars
O
Jo tikai visas darba DIENAS laikus pavada DOMES darbinieki , jo meklējot tur ar EIROPAS trūcīgo iedzīvotāju FINANSĒJUMU laimēt sev KABATAS naudu.......
vārc
v
Ne jau iedzīvotāji prasīja atvērt,ne viņiem prasīs aizvērt.Kā pie pirmā galda lems,tā būs!
rrr
r
kur japarakstas lai riga aizver
Pirdnieks Ansis
P
Pareizi! Vajag atvērt jaunas un jaunas laimētavas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas