Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Valmieras cietumā agresivitātes dēļ nošauts viens dienesta suns

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
visvaldis pukite
v
sunu sausana nepiederas nekaadam eetikas normaam, suni domaati lai noveerstu berzi starp apsargiem un cietumniekiem, nebuutu spiedina starp abaam puseemm sodiet mani
upe
u
Vai kāds gaidīja citu amatpersonu reakciju ? Tieslietu ministrs komentāros bija diezgan skarbs, tāpēc Puķīte tagad atrada zemnieku , kurš gatavs apliecināt, ka pie viņa ir ne tikai 3 bijušie cietuma suni, bet 3x 300. Un protams, viens pēkšņi palika tik agresīvs, ka bija jāšauj nost. Un , protams, valstijs naudas nav , bet zemniekam ir cik uziet , lai barotu un uzturētu 3 suņus. Nu ko - padomju sistēma rullē. Melot māk laikam visa ranga, visas amatpersonas. Un protams, vainīgs Kārlis Seržants.
skepse
s
Viss pagalms bija asinīs! Kur tad tie trīs palika? Esot atdoti cilvēkiem?! Stāsta, ka pie mums tos arī ēd...
Madis
M
Žēl, ka Diena ir pasniegusi šo rakstu kā tādu aizstavību zvērībai...Visvaldim Puķītei vajadzētu atkāpties...
Aija
A
Ja jau tā būtu īstenībā bijis, Puķīte varēja to pateikt arī pirmajās dienās, nevis atteikties runāt utt. Tagad laiks pagājis un pasaciņu sagudrojis. Un kas tad tie par brīnumiem - saimnieks iedod savus suņus, lai tie līdz vecumam sargā cietumu un tad sirmā vecumā paņem suņus atpakaļ uz mājām, lai tie tur pavadītu saulainas vecumdienas. Nu zinat, var jau muldēt, bet ne tik bezjēdzīgi un smieklīgi. Būt tas nekad nevar.
anuka
a
"Dzīvnieki tika aizvākti tāpēc, ka nebija derīgi darbam", skaidroja Puķīte. ---- kā tai filmā - Nodzītus zirgus nošauj, vai ne? suns kalpoja cilvēkiem, bet nenopelnīja pat cienīgu nāvi... Gaidi, lem taisnīgu taisu ciniskiem priekšniekiem.
juksis
j
zinas par suniem, lai noverstu uzmanibu no istajam zinam par valsts sabrukumu
Kamilla
K
Par Puķīti vispār nav komentāru - trula persona! Un tādas personas, kuriem smadzeņu ir mazāk nekā strausam, pārvalda mūsu valsti... Ne jau Puķītis ir vienīgā persona, kas atrodas vadošā amatā, un kuram ētika un morāle ir svešvardi, ir vēl kaudzēm tādu....
R(8)
R
Gan jau veci nedaudz iedzera un papriecajas un pa iekspagalmu sarikoja medibas , bet agresivs nebija tak suns , bet gan cietuma uzraugi.................................
Mr. X
M
Paklausoties Puķītes komentāros jāpadomā kas cietumos notiek ar ieslodzītajiem.Lecīgāku amatpersonu Latvijā laikam neatrast.Vai tiešām nav neviena kas norādītu,ka viņš ir ierēdnis,kurš saņem tautas maksātu nodokļu algu un tas viņam arī uzliek pienākumus par savu darbu atskaitīties ne tikai tad kad to vēlas viņš.
Kā būtu
K
ja suņu vietā sākt šaut ieslodzītos, jo tie arī izmaksā daudz naudas. Pie tam atkārtoti atgriežās cietumā! Ja nošautu tad viss kārtībā. Vairs neparādīsies un nauda ietaupīta!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas