Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Valstij liek kompensēt 80 tūkstošus Gustava zālēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pele
p
Latvijas miljonāri, atveriet makus! Bērniņam vajag zālītes. Kur jūs esat? Nu ja....ja būtu vajadzība jahtu pirkt ar ko pasaules jūras apceļot, tad nauda būtu....vai fabriku par dzīvojamo māju pārtaisīt...
Senais
S
Nu visticamāk viņam ir iestrēgusi acetaldehida fāze, pārtopot alkoholam par mīzaliem, kas visticamāk baro viņa smadzenes..
Ieva
I
Nu jā, šim droši vien mikroelementi aptrūkušies, vai arī, ja viņš jau novākts, to ir nolikuši blakus gāzes plītij un tagad šis jūtu, kā acetilēna ietekmē sabrūk viņa tvirtais ķermenis......
Senais
S
Dārzenis nav spējīgs būt pat idiots.
Ieva
I
Tu esi idiots, jo ir ļoti daudz cilvēku, kam trūkst kāds no organismam svarīgajiem bioķīmiskajiem savienojumiem, kaut vai tie paši diabētiķi. Taču tā nu sanācis, ka insulīnu iegūt ir izrādījies daudz vieglāk un lētāk (varbūt tiešām lielā pieprasījuma dēļ), nekā šo te glikocerebrozidāzi.
Ieva
I
Viņa slimību izraisa enzīma trūkums, un tāpēc, ja viņš to enzīmu saņems, tad visticamāk dzīvos laimīgi, ja ne - nomirs drausmīgās mokās. Ja runā cik drausmīgās: ASV reiz attaisnoja tēvu, kas savām rokām bija nožņaudzis ar šādu slimību slimo bērnu....
pupuķis
p
Ja mūsdienās ir iespēja diagnosticēt šo slimību un pat ārstēt - kāpēc ne? Lai tiek Gustavam un viņa vecākiem laimīte dzīvot un priecāties. Es kā nodokļu maksātājs neiebilstu.
Ugis Gruntmanis
U
Zinot ka si slimiba skar tikai 1 no 75000 piedzimusajiem (skiet ka Latvija gada piedzimst 20000 berni) un si slimiba ir ar so medikamentu efektivi arstejama ir skaidrs ka so medikamentu ir jaapmaksa. So medikamentu iegust ar ta saucamo rekombineto genu metodi un par cik ar so slimibu slimo tik maz cilveku, citas zalu kompanijas negrib attistit lidzigu medikamentu, un tadel cena ir augsta. Tacu Zalu cenu Agenturai ir japzvana agenturas Skandinavija un Anglija un japarleicinas ka cenu nav iespejams samazinat. Tacu seit mes nerunajam par palidzibu sim puisitim paildzinat dzivi uz 6-12 menesiem, bet par to lai si slimiba neattistitos un vinam butu pilnvertiga dzive. Tas ir morales jautajums.
Faktiski
F
Tie 80 tk ir pāris ķebļi un gardīnītes Valda piejūras fazendā, vai kādas no ntajām padomēm izmaksājamajām kompensācijām to locekļiem ( cik precīzs apzīmējums ). Nezinu, ko te vēl gari spriest? Dzīvību Gustavam!
dārzenis
d
Vienu pusmirušu dārzeni stutēs dienā par 220LS un pārējie varēs atlikt karoti. mazliet par daudz vienai bezcerīgai sejai.
sekste
s
Kā gan šiem pretīgajiem ierēdņiem nenotrīc stulbā smadzene un roka, nolemjot Cilvēku drošai nāvei? Bet paši sev piešķir nenopelnītas prēmijas...
Oskars
O
Kāpēc VALSTIJ, MINISTRIEM-SAEIMAI.
Alberts
A
labaka zina, kas piektdiena var but. LAi Gustavam veicas!
Kabula
K
par jogas propagandu nevietā:)
flip
f
****** valsts.Kas ir 80 tūkstoši valsts budžetā? Sīcim vajag palīdzību, valstij pie dirsas.Ja parsūdzēs lēmumu,pietaisīšu pie saeimas kūpošu lāci.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas