Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Valsts kanceleja bezmērķīgi tērējusi ES naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Skumji, ka Dombrovskis neredz kas notiek viņam pašā deguna galā.
Murcs
M
Ja jau tā naudu būtu aizgājusi vsmaz kārtīgai uzdzīvei - priecīgāki darbinieki labāk strādā... Piemēram, pēdējais Valsts Kancelejas ES naudas šedevrs, kuru palaimējās redzēt - smalka kantora (ārpaklapojums) taisīta anketa ar jautājienu - vai iestāde pilda konstituētos pienākumus? Un šādas pērles ražo bargajā kapitālismā strādājošie eksperti, tā kā - maksājiet vien valsts pārvaldē kā līdz šim un slauks valsts budžetu tamlīdzīgi eksperti gudri smaidot un pamācot, skatīt, piemēram, nesavtīgo un principiālo Egles kundzi.
AZ
A
Sabiedrības integrācijas fondā jau bija revīzija?
super
s
Kamēr ar likumu katrs štrunta ierēdnītis neatbildēs ar savu maku par izķinķelēto naudu nekas šeit nemainīsies.
nagla
n
"Tiek ieviestas kvalitātes vadības sistēmas publisko pakalpojumu kvalitātes uzlabošanai, tai pašā laikā citu projektu ietvaros un funkciju auditos tiek pārskatīti publiskās pārvaldes pakalpojumi un funkcijas ar mērķi atteikties no netipiskām vai līdzīgās funkcijas centralizēt." Šķiet, ka Sudraba nesaprot, ko pati runā.
dakots
d
vai tad VK vadītāja nesaņēma 3 zvaigžņu ordeni ? ...varbūt ir jādod atpakaļ tas ordenis ?
fiksais
f
Interesentiem ieteiktu paskatīties ES naudas izlietojumu pagājušajā gadā, par muldafonismu ir iztērēti miljoni, kamēr reālai uzņēmējdarbībai pa minimumu - tur ir gan arodbiedribas, gan rupniecības kameras ar attistības, kapacitātes veicināšanas uc. dīvainiem pasākumiem.
ha-ha
h
Mūsu valsts novesta līdz tam, ka cilvēki nevar atļauties nopirkt zāles, jāziedo pārtikas pakām, lai mātes varētu pabarot savus bērnus, bet te Valsts kancelejas madāmas šķiežās ar naudu un par uzdīvi ballītēs domā! Tādām ne santīmu nevar uzticēt- visas jāpatriec, lai sāk beidzot strādāt nevis projektus par uzdzīvi gatavot apspriešanai! Jāprasa šādas Kancelejas vadītājas atlaišanu, tāda ne minūti nedrīkst būt valsts pārvaldē!
ha-ha
h
ES nauda Valsts Kanceleja iztērējusi- tagad vajag rīkot vēl ballītes! Kāda mūsu valsts-šausmas. Vispirms jāsāk ar atbildības noteikšanu- lai beidzot šīe naudas šķērdētāji tiktu saukti pie atbildības un no viņu kabatas nauda ieturēta! Tad tikai varēs par konsolidāciju runāt. Ko līdz kaut ko mūsu valstī konsolidēt, ka viss kā caurā maisā- šķērdēts tiek uz nebēdu vai tā ir ES nauda vai mūsu pašu no nabadzīgās tautas ieturētā. VISS TIEK IZŠĶĒRDĒTS!
pamela
p
Atkal šitā Stepašina brūte uzstājas savā elementā,kritizē ,bet rezultāts zem nulles,ka tik kaut kur parādīties plašsaziņas līdzekļos,jo SC jāatstrādā.Par ko viņai naudu maksā un ne sliktu? Un dīvaini,ka NEVIENS cits nekad nav runājis ar presi no VK. SC gatavojas dāmu virzīt Zatlera vietā cerot,ka viņai pozitīvs tēls kā Dopmbrovska valdības nogānītājai, BET URBANOVIČ,NEBŪT TEV PAR LATVIJAS PREMJERU,to ATKAL saku es - PAMELA.
reņģe
r
Protams,Kukulis ar Kukuleni ar valsts džipu par valsts naudu braukāja ceļojumā pa psauli zem devīzes-aicinām latviešus braukt mājās!Un vēljoprojām šitā caca šefo pa prezidenta juridisko biroju!I kauna neprotas un nejūt!
Воровали, воруют и воровать будут. Что латвийскую, что европейскую "науду".
@
@
Reformēt Valsts pārvaldi nav tas pats, kas pacelt PVN un citus nodokļus. To ierēdņiem nevajag, tāpēc valdībai negribas.
doma
d
To visu varēja redzēt, UN NOVĒRST jau pirms gadiem četriem, kad tika izstādāti šī perioda (2007-2013) plānošanas dokumenti. Tad bija relatīvs klusums. Patiesībā jau par jebkuru no pasākumiem bija vāja rezonanse. FM IERĒDŅIEM TAČU IR VIENALGA (UN NAV ARĪ IZPRATNES un viedokļa, ko saniegt, kur tiekties....), galvenais ir , lai tiktu izpildīts plāns - iztērēt naudu un realizēt personiskās karjeriski finanSiālās ambīcijas. Ļoti komunistiskās tradīcijas dzīvo uz urrā!....
Nesaprotu
N
Priekš kam vispār tāda valsts kanceleja vajadzīga? Lai birokrāti un papīru grauzēji iet strādāt kādu derīgu darbu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas