Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Valsts kancelejas vadītāja aicina noklausīties aģentūras LETA žurnālisti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ints
I
Sen bija laiks patriekt Veismani un viņas varzu, un to ierēdņu "analītisko spēju uzlabošanai" paredzēto naudu izlietot nodarbinātības veicināšanai. Ja Dombrovskis to nav spējīgs izdarīt, tad nav ko aizņemt krēslu.
jet
j
No kurienes Tu ņēmi, ka Dombrovskis par valsts nākotni esot bijis konsultēties pie zīlnieces?
Te
T
nu ir tā nauda un viņas izsaimniekotāji=izniekotāji...
dzeris
d
Pēc tā Veismane beidzot jāatstādina, viņa ir kauna traips visai Latvijas ierēdniecībai, cilvēks uzskata, ka, ja kas traucē viņas interesēm naudas bezjēdzīgā tērēšanā, tad tas traucē valsts interesēm. Cilvēks bez paškritikas un ar lieluma māniju.
traductrice
t
Laikam tomēr nesaprotu... Diskusija starp kanceleju un komisiju notika kaut kad... tagad ir bijusi publiska tāmes izskatīšana, kurā piedalās žurnāliste. Tik tālu, man šķiet, nav nekāda krimināla... ja nu vienīgi tas, ka kanceleja taisa tāmes, bet negrib, lai par tām kāds uzzina, bet ja uzzina, to uzskata par ķengāšanos. Kam vajadzētu doties vizītē pie tiesībsargājošajām institūcijām?
upe
u
upe 09:47 15.Feb. Laikam gribu sākt ar to, ka mani patīkami pārsteidza, ka beidzot vienam deputātam ierunājās sirdsapziņa. PALDIES VAIRAI PAEGLEI ! Visu cieņu. Ir jāprasa atbildība no Veismanes un Dombrovska. Ir jābeidz tikai šausmināties. Mani absolūti ir satriekusi ziņa, ka Dombrovskis par valsts nākotni esot bijis konsultēties pie zīlnieces. Tā nav normāla situācija. Nu būtu jārīko protesti pie MK. Kāpēc žurnālisti nevar tādu sarīkot savam atbalstam. Mēs gribam zināt, kuri ir tie, kas bezjēdzīgi tērē miljonus, laikā, kamēr citiem nav , ko ēst un nav par ko ārstēties. Kur ir Andris Grūtups, kurš solīja, kaut ko darīt, lai apturētu latviešu emigrēšanu ? Lūdzu GRŪTUP - pierādi, ka esi gatavs kaut ko darīt. Iesaisties tagadējo ierēdņu laupītāju atmaskošanā nevis pagātnes neliešu ! Runa pirmkārt, ir par tautas nākotni, nevis pagātni.
Jautājums
J
Ja jau Veismane uzdrošinājās par noklausīšanos runāt ar Saeimas deputāti, tad skaidrs ir viens, ka šāda prakse tika piekopta jau ilgu laiku un tikai pateicoties godīgai deputātei tas kļuva zinams sabiedrībai. Savukārt pateicoties godīgiem ierēdnim no Valsts kancelējas, kļuva zināms par valsts apzagšanu lielos apmēros. Jautājums: cik tad ilgi un kas agrāk pēc Veismanes pasūtījuma tika noklausīts? Godīgiem DP darbiniekiem to vajadzētu atklāt.
Opers
O
Viss jau būtu jauki, tikai operatīvās darbības likumā nav tādas pozīcijas: "Telefonsarunu noklausīšanās pēc Valsts kancelejas vadītājas lūguma......". Bet reāli nožēlojami, ka tik augsta līmeņa amatpersonas demonstrē totālu trulumu tirgus bābas līmenī, kas izpaužas kā nedomāšana, bet pļāpāšana bez sajēgas. T.i. kaut kur dzirdēju, pats izdomāju un spļauju ārā savu "gudrību". Domājošs cilvēks, pirms kaut ko tādu publiski nest, paņemtu un palasītu likumdošanu, kas reglamentē noklausīšanos un tad padomātu - murgot par šo tēmu publiski vai nē. Vai, ja meklēt patiesību likumos slinkums, tad vismaz kādam zinošākam cilvēkama būtu pajautājusi. Aiztaupītu sev lieku izsmieklu no tās pašas DP puses. Arī loģika te bišķi klibo - nu nebūtu loģiski, ja specdienesti noklausītos trešo personu telefonus pēc kāda lūguma un vēl šim lūdzējam iesniegtu noklausīšanās rezultātus.
interesanti
i
6 miljoni latu valsts kanceleja gatava izlietot ,,ierednu analitisko speju uzlabosanai,, tas ir vel stulbak neka Slesera stikla kupols.. un vel Veismanei ar to nav pietiekosi vina kuda policiju izsekot zurnalistus..
Terorists
T
Veismane &Co nezog un neizsaimnieko,bet šos projektus saskaņo ar Ministru prezidentu.Tātad galvenais izsaimniekotājs ir JL premjers Dambrovskis. Šitādi taksīši kā Veismane tomēr zin kam kalpo un no kura saimnieka rokas saņem kauliņu. Valsts pārvaldes herarhija ir un paliek herarhija,un apvainot sētnieku kad priekšnieks ir dumjš nu nekādi nevar.
zuzannatruba
z
Iespaidīgi. Kopsavilkums: Kantorim iedots menedžēt valsts naudu. Šī informācija nonāk presē. Kantora reakcija - "Kā viņi uzzināja? Nekas, izspiegosim!'
Gļēvuļi!
G
Jaunais Laiks un Valdis Dombrovskis faktiski izrādījās GĻĒVUĻI! Tā ir gļēvuļu partija ar tik pat gļēvuļu ministriem un premjeru. V.Dombrovskis nespēj kontrolēt un atbilstoši rīkoties. Viņš nespēj patriekt no amata iekšlietu ministri Lindu Mūrnieci, kura ir tik pat gļēvuļa, ka šis Jaunais laiks. Godīgs un drosmīgs ministrs sen jau pamestu amatu, kad tika pieķert melošanā, dienesta auto izmantošanā savas ģimenes vajadzībām, bet to nekad neizdarīs Linda Mūrniece. Arī Gunta Veismane ir tik pat gļēvuļa, ka visi viņi pie varas esošie, jo nav spējīgi neko labu izdarīt tautas un valsts labā. Viņi vienīgi var izmantot valsts resursus savām personīgām vajadzībām. Es, kā MK ierēdnis, kas informēja presi un LETA par Veismanes problēmām, turpināšu to darīt arī turpmāk, lai šie zagļi, tipa veismane un mūrnieces baidās. Lai saprot, ka tautai ir acis, ausis, mēle un tautai nebūs liegts to visu zināt, ja vien paši žurnālisti neizrādīsies nodevīgas mau-kas.
Nekaunība!!!
N
Gunta Veismane nesaprot, ka ar savu rīcību viņa sagrāva valsts pārvaldes reputāciju un pierādīja, ka šī valsts vara bez nelikumībām, nespēj pastāvēt. Dienesta automašīnas izmantošana personīgām vajadzībām tam ir papildus apliecinājums. Ja tagad prese to visu norīs un nepanāks Veismanes demisiju, tad šai presei nav ne kādas tiešas varas. Tas būs tik nožēlojami, ka pretīgi.
Lelle
L
Vai tad tiešām tā Veismaniete pēc šitā netiks patriekta?! Šinī sižētā labi izgaismojās otra svarīgāka problēma, kur paliek ES fondu nauda!!! Šitādas Veismanes&CO notriec to konsultācijās, informācijās, bezjēdzīgās apmācībās un semināros...Tiek nozagta nauda, kas pienākas uzņēmējdarbībai!!! Vai Dombrovskis, beidzot, sadūšosies iztīrīt to valsts pārvaldi no zagļiem, korumpantiem un parazītiem???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas