Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Valsts kontrole: FM neefektīvi izlietojusi 2,7 miljonus latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tuks
t
Nu un? Sudraba tik raksta un raksts,vai no tā kaut kas mainās?
zex
z
Tas tikai,...biežs, mazs,LR budžeta,valsts apzagšnas,variants,tautu var vē badināt
ha-ha
h
Pirms ministrēšanas Repšes parādi sasniedza miljonu. Bet cik pēc ...
purveklis
p
suns 12:04 + Ingūn, nodod rokā, kura tevi baro!
ludis
l
UUUN cik tur Šofera dēlu ?? JA Šlesera ministrījā tā būtu, tad jēlie gan taisītu brēku nepajokam...
kas nu ir, tas ir
k
Patiesību jau ilgi nenoslēpsi. Tas enerģiskais TP ieliktenis tikai tēlo gudro. Patiesībā tāds aktīvs, ierēdnītis, bet pavāju galvu. Bet par viņa vietniekiem vispār nav ko runāt. Vienudien TV atkal rādīja vienu no viņiem. Tāds, ka pār lūpām nevar pārspļaut.
jupis
j
Valsts kontrolei ir jāskatās vai nauda ir izlietota prettiesiski! Šis ir politisks paziņojums un tādus izteikt Sudraba ir iemanījusies!
VMB
V
Tikai uz priekšu Vienotās Meļu Bandas vadībā! Tie jau tikai ziediņi - odziņas būs pavisam drīz.
umlauts
u
Pie tam darba laikā!
hadzipanagis
h
Ir par ko pariet!
Sniper'sEye
S
Hudīni prēmijas laureāta Dombrovska Ministru Kabinetā visvājākā no svarīgajām ministrijām jau otro gadu pēc kārtas ir tieši Finansu ministrija! Beku lauzēju patentu izgudrotāji -- par Ls 30 gabalā pirms pāķu tantuka iešanas uz mežu! IIN avansu prasītāji pašnodarbinātajiem = pirms darba! Tautas un EK, SVF virtuālie krāptgribētāji, solot 38 miljonus ar dienesta auto nodokli, -- varēs priecāties, ja būs 3,8 milj., 10 x mazāk. Vai vērts cerēt, ka Vilks no Nodokļu pārvaldes Dainu Robežnieci izmēzīs?! Kad Finansu ministrijai sāks publiski tiks prasīta atbildība par brāķa nodokļu projektiem, ko tā ražo jau otro gadu pēc kārtas?! Repše šiem iedalīja augstākas algas? Labi. Tad nu Vilkam par tām algām jāpērk gudrākas pakaļas tiem labāk atalgotajiem krēsliem! A Vilks sagribējis Satversmi plosīt, -- ja nebūtu vien bijušais vienas zviedru bankas ekonoms, varētu cerēt, ka spēj sarēķināt fiskālo ieguvumu no gudri izdomātiem nodokļiem, iepret ieekonomētām tiesnešu algām pēc pāris gadus ilgas Satversmes ķidāšanas, uz ko šis šorīt sacerējies.
to>>FM = švaki ierēdņ
t
FM vada pašvaki ierēdņi, kuriem ar domāšanu nav viss kārtībā. Bičevskis pats ir tāds pleiboja tipa viszinis, kurš dieµžēl arī neizvelk. ============================================== Finanšu ministriju vada Jauna Laika politiķi, to arī skaidri jāsaka. Zivis puve no galvas, bet tīra to no astes.
nepraša
n
kāda jēga valsts kontrolei un atklātiem nevajadzīgiem naudas tēriņiem, ja neviens netiek saukt pie atbildības. Nozaga, vai iztēŗēja NU UN ,KAS TUR LIELS, naudas kā nav tā nav. Ja noformē amatpersonu divās darba vietās ar 8 stundu darba dienu un saņem algu katrā darba vietā,kas tur liels.LIDOSTAS UN POLICIJAS AMATPERSONAS BILST,KA LABI STRĀDĀ. Bet vai tas ir vienīgais gadījums, no tā arī daļēji rodas rodas bezdarbs.
Vic
V
FM neefektīvi izlietojusi 2,7 miljonus latu ... vadītāju un darbinieku proporcija 2009.gada līmenī – viens vadītājs uz 1,8 darbiniekiem ----------------------------- Lūk arī visu nelaimju sakne : administratīvi-birokrātiskais aparāts. Viena lieta, ka nekāda ekonomika to sen jau vairs nevar izbarot. Otra lieta, ka tas jau arī darbojas kā valsts ienaidnieks. Un vieni priekšnieki, kas var lepoties tikai ar idiotismu. Ko ir vērts tas, ka PVN iekasē par preci, kas tikai izrakstīta no noliktavas, bet nauda nav saņemta. No kā to samaksāt? Ai! Pat negribas rupjiem vārdiem izteikties. Pagaidīsim, kamēr viss sabruks. Cerams, ka Ilgi nebūs jāgaida.
JL darba birža
J
Nu, kur tad visi mani mīļie pakalpiņi palikuši? Reakcijas spēki sāk ņemt virsroku! Dzerīti un pārējie - aši, aši pie darba! Kārtīgi nolejiet ar dubļiem t6os tautas partijas skribentus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas