Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Valsts kontrolei padomā "Parex" sadalīšanas plāna vērtēšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pilsonis
p
Sudrabai ir izteikts interešu konflikts, palasiet Kargina grāmatu, ka valsts budžets tika kreditēts pēc telefona zvana no Finanšu ministrijas , laikā kad Sudraba bija valsts sekretāra vietniece budžeta jautājumos un Aivars Veiss, Valsts kases pārvaldnieks, abi pēc tam ieņēma labi apmaksātus amatus Parex bankā un grupā.
lno
l
Mums ir 2 Zelta mutes - Valsts kontroliere un ST priekšsēdētājs. Pirmajai nekas nebija sakāms Parex pārņemšanas lēmuma pieņemšanas brīdī, otrais paziņoja, ka pensijām nauda IR. Tagad pat pasaules banka brīdina, ka sociālais budžets drīz būs tukšs:)
Anita
A
Cienijama ,Inguna Sudraba!Jus,ka VK izskaidrojiet laikraksta"Dienas Bizness"kapec bijusais "Parex bankas"ipasnieks Valerijs Kargins komente laikraksta,ka valsts jau neieguldija,lai segtu kaut kadus zaudejumus,bet aizpludusos noguldijumus.Kam tad sedza tos aizpludusos noguldijumus?
Lelle
L
Tu esi lohs.
aa
a
valsts kontrolierei MK ir padomdevēja tiesības - viņai visu laiku ir bijusi iespēja paust savu viedokli un visi MK lēmumi ir skatāmi tā - ka Sudrabas kundze tos ir kceptējusi, jo iebildumi pirms tam nav izskanējuši.. dīvaini, ka iebildumi parādās pēc lēmumu pieņemšanas.
nunu
n
atkal tad nāks klajā ar diletantiskiem spriedumiem:((( Ka grib spīdēt, tad lien arī tur kur tikai āzis par dārznieku sanāk.
Ha
H
VK uzdevums ir KONTROLĒT VALSTS iestādes rīcību finanšu sfērā, nevis POLITISKI PĻĀPĀT par nodomiem! Ja tā nenotiek, dažiem būtu jātur muti ciet, nevis tracināt lētticīgākos!
x
x
kas vinjai ar matiem? nelietderiiga liidzeklju izsheerdeeshana!
Latweets
L
Tas ir kaut kas nereāls. VK taču VAR! Viņi ir Čaks Noriss!
P.s.
P
Tā ir tikai darbošānās darbošānās pēc! Visas VK revīzijas ir tikai domātas presei un darbības imitācijai. Ja VK patiešām būtu patiesa, tad valsts nebūtu tādā krīzes stāvoklī - viela pārdomām!
Jukums
J
Gribētu jau beidzot redzēt kādu lietu, kura būtu novesta līdz loģiskam beigām - notiesāšanai ar reālu sodu. Kāpēc to joprojām nevar izdarīt, vai līdz velēšanām kas mainīsies un vai vispār jebkad kas mainīsies, joprojām ir neskaidrs jautājums. Varbūt Dombrovskis,Maizītis vai kāds cits beidzot uz to atbildēs?
Lelle
L
Laba doma - Sudrabai var uzticēties.
Inguna
I
Vēl tikai vajadzētu piesaistīt Štokenberga partijas lielekonomistu bijušo PAREX augsta ranga darbinieku - tad revīzija būs kā patīkama kavēšanās atmiņās.
Kokins
K
Valsts kontrolierei - kā bijušajai PAREX augsta ranga darbiniecei - šis nebūs sarežģīts uzdevums.
sidraba lietus
s
KK ir piezvanijis Sudrabai?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas