Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Valsts pārvalde gandrīz tiek pie lielākām algām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Ļautiņi, paskataties uz to pierīti! Nu pavisam slīpa...nav tālu no rāpšanās kokā...ko tāds var izdomāt?! Ja nu vienīgi par savas māgas piestūķēšanu...
Marika
M
Bičevski ziepēs...
77869 stulbeni
7
tas ir skaits visadu mulapu kas balsoja par GODMANI. Tomer jabrinas ka viena valsti var but 77869 stulbeni vai tad neredzeja kas ir GODMANIS? KAPEC TAD BALSOJA? A TAGAD BREC JAA 3 MILJARDI GODMANIS IEBAZIS SAVA KABATA BET PARADU DABUSIM ATMAKSAT MES.. BET es nebrinisos ja nakosajas velesanas tapat atradisies 77800 auni kas aizskries un nobalsos par GODMANI..
Tāuntā
T
Ā, ierēdņiem algām trūkst! Tad tāpēc man no VIDa vakar atnāca draudu vēstule, ka līdz 20. novembrim neesmu nomaksājis nodokļus par oktobri (lauvas tiesu summā gan sastāda peļņas nodokļa avansa maksājums pēc 2007. gada rādītājiem.) Bet ko gan lai lai es daru, ja aiz loga vairs nav nebūt nav 2007. gads un naudas drukājamās mašīnas arī man nav?
Raimis
R
Rādīja de facto šīsnedēļas raidījumā būs, ka Godmanis pat negrasās atbildēt par šo jautājumu žurnālistiem!!! Kas tas tagad būs ?!- ŠĪ VALDĪBA UN SAEIMA IR JĀATLAIŽ NEKAVĒJOTIES!!! Jūs visu esat salaiduši grīstē, un aizmirstiet par SVF miljardiem.
Ance to bichevskis
A
Bichevski, esmu paarliecinaata, nee, vairaak, esmu 100% drosha, ka ir kaada atmaksaa, karma, kas liks nelieshiem, meljiem un zagljiem taadiem kaa tu kaadreiz par visu samaksaat! Meenesi atpakalj par to pasmietos, nekad neesmu ticeejusi atmaksaam, liktenjiem u.c. viizijaam...bet shodien ar visu atbildiibu varu teikt, ka tev un tev liidziiiem ir jaasaak baidiities! Korupcija, meli, protekcionosms....viss tas ir saeedis Latviju! Buutiibaa, Latvija ir briesmaas, un tikai godiigums to speej glaabt! Saprotu, ka tev tie ir sveshi jeedzieni, bet fakts paliek fakts-juus tiksiet sodiiti, bargi un nezzeeliigi, un tas notiks driiz! Teikshu vairaak, savaadi, ka neredzi paarmainjas, ka neredzi galveno, ka nekad vairs nebuus kaa bija, ka tu un tev liidziigie esat apdraudeeti, jebkas ko jus tur melojiet, tikai pasliktina juusu situaaciju!
apzagtais
a
Noladetie zagli, neliesi, kaut jus ridami bana nospraktu, dzerdam slapes nomirtu....
krista
k
Vakat skatījos Panorāmā kā šis Bičevsksi, no kura šim dokumentam aug kājas, izvairās no atbildes. pretīgi un nožēlojama rīcība- vai tādam var uzticēt Parex banku vai SVF līdzekļus???
VV
V
Vai tiešām pašiem nemaz nav jādomā,visu laiku tikai citu gudrības - tad PSRS,tad ASV!!! Paši lieli zēni un meitenes! Beidzot vienreiz jādzen prom šie politiķi un jāsāk strādāt tautas labā! Vai tiešām mēs esam pelnījuši šādu ierēdņu armiju??? NEKAUNĪBA!
VV
V
...nezinu,vai mūsu smalkie ministri un ierēdņi paši zin,kur iet Latvija? :) Kas ar mums notiks? Arvien dzilāķā bedrē grimstam,tai pašā laikā līdz dibenam vēl tālu,lai varētu atsperties un sākt peldēt uz augšu!!!
to
t
Nebeidzu brīnīties par Jūsu naivumu - palasīt jau varu, gan "interneta" materiālus, gan šo to nopietnāku, tomēr nedomāju, ka spēšu Jūs par ko pārliecināt, vai arī Jums ko pierādīt... to arī nevēlos, es tikai cerēju, ka būšu Jums devusi pamatu pārdomām, ka ne viss ir tik skaisti un rožaini ap "revolucionāru" Obamu. Ceru, ka arī spēsiet uztvert otra viedokli to nedalot - republikānis vai demokrāts - viedoklis var arī būt nesaistīts ar šo dalījumu. Nekādā gadījumā nepiekrītu Jūsu viedoklim par ASV valsts pārvaldi kā par labāko, kas ir... šeit nu mani pat šokē Jūsu naivums. Visi Jūsu minētie fakti, ir tikai atsevišķi, no konteksta izņemti apgalvojumi, kuriem katrs politikas diletants (tādi kā es "svētdienas" politikas pazinēji) īsā laika sprīdī atrastu daudz pretargumentu. P.s. Zaļajā tējā ir diezgan daudz kofeīna, tā kā to dzerot varu sevi uzmundrināt - šaubos, vai tas būtu pareizākais ieteikums - dzert zaļo tēju, lai nomierinātos. Un ļoti šaubos, vai Jums viss ir skaidrs... Taču, paldies par norādēm un komentāriem, tie noteikti papildinās manas zināšanas un varēšu veidot savu viedokli arī ņemto vērā tās.
ASV Pilsonis--->Haris
A
LV nav neviena Baraka, un shaubos vai vispar kadreiz bus. Es zinu ka tadi ka tu dalja politikus divas grupas- tos kuri atbalsta cilvektiesibas visiem likumigiem cilvekiem (pat gejiem) un tie kuri atbalsta naidu un diskriminaciju. LV varbut daudzi ir kurus var shada veida salidzinat, bet neviena Baraka tur nav.
ASV Pilsonis
A
Shis situacijas pamatus ielika 80-jos gados Ronals Reigans, un tad teksasas senators Busha draugs Fils Grams 90-to beigas Klintonam iesmereja deregulaciju...Neesmu republikanis nekad neesmu bijis un nebushu. Un ja Bush tagad nepaspes visadus anti-klimata likumus pienemt, tad domaju ka Obama bus loti revolucionars: pieliekot punktu naftas kompaniju dominancei, veidojot energo neatkaribu attistot zaljo energiju. Tas butu loti revoucionari un uz to es ari ceru.
Haris
H
Es ticu, ka mums ir savs Baraka Obama, iespējams, pat vairāki. TAČU lai viņš (viņi) tiktu līdz varai un sāktu visu pārveidot (uzsveru - pārveidot. Nostādīt visu savās vietās pēc šo 20 gadu sirošanas būs ļoti ilgi), viņiem ir vajadzīgs NEDALĪTS tautas atbalsts, tautai ir jātic viņam, jāuzticas viņam, un viņam ir jāuzticass tautai. ========================= Skaisti, skaisti. Un vēl viņam - turpinot "analoģiju" - būtu jāsaņem masīvs Kargina, Krasovicka, Sorosa, Šeiņina, Zurofa finansu un informatīvais atbalsts, kā arī jāapsola atdot zināmai kopienai "kādreiz piederējušos" īpašumus. Vēl viņam būtu jāapliecina atvērtība pret praidistiem:) un jāapsola nepilsoņiem pašvaldību vēlēšanu tiesības. Domāju, ka šādu "baraku" tik tiešām mums varētu būt cik tik uziet.:))
Ērglis
Ē
Ui, izskatās vēl viens "svētdienas" politikas pazinējs. Palasi, ko Klintons ir izdarījis savas valdīšanas laikā. Lielākā kritika ir par DMCA, lielāku korporāciju atbalstīšanu (tas nav slikti, ja tas notiek saprāta robežās), mazāk naudas tērēšanu kara lietām. Tajā pašā laikā viņš uzsāka daudzas ļoti svarīgas sabiedriskās kampaņas. Pie šī brīža situācijas nav tieši vainīgs ne Bušs, ne Klintons, ne pat Reigans. Šīs situācijas pamati tika ielikti septiņdesmitajos, kad dolāra un zelta saistibu sarāva. Rezultātā kopš tā laika reālā dolāra vērtība tiek izmisīgi slēpta un stutēta visādos veidos. Tieši otrādi, Klintona laikā pat izdevās šo stāvokli izmantot pa labu ASV, jo palielinājās ražošana, tieši Klintona laikā palielinājās darba iespējas (ko pat Maikls Mūrs, kas ir bijis kritisks pret visiem prezidentiem, ir atzinis). Daudzi cilvēki izsaka kritku par vecās komandas piesaisti kā teorētisku iespējamību, ka šie cilvēki nebūšot spējīgi iedvest pilnīgi jaunu attieksmi. Taču gribu diskutēt - lasot Obamas programmu, šķiet, ka nekas megarevolucionārs nav paredzēts -tieši otrādi, visi punkti ir ļoti reāli realizējami izmantojot šī brīža sistēmu ASV. Kā daudzi ir teikuši, ASV ir problēmas, bet tā joprojām ir labākā un efektīvākā valsts pārvaldības sistēma, kas ir. Tā kā vecīt, iedzer zaļo tēju, nomierinies, un sāc pamatīgāk palasīt interneta materiālus, ne tikai seko "kas populārs, tas smird". Vai arī vienkārši esi republikāņu un tās hokējmammas fans, kas vīlies savējo zāģī? Tādā gadījumā viss ir skaidrs :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas