Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Valsts pirmā lēdija izglābj kaķi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lēdija un lords
L
Lai slava tai, lai slava tai - Lilitai!!!
Vecis
V
Visādi brīnumi bija dzirdēti – ka vidusskolas kļūst par koledžām , nodaļas par departamentiem, tiesībsargs par ombudu, bet to, ka valstī ir parādījusies PIRMĀ LĒDIJA dzirdu pirmo reizi. Lēdija un pie tam pirmā. Nez kur palikušas kundzes, dāmas vai jaunkundzes? Laikam nobijušās un pamukušas no bailēm, ka arī viņas nekļūst par misiz vai misenēm :)
aija
a
Nav ko apsmiet cilvēka vecumu, ja tas tiek nests ar godu. Visi reiz būsim krunkaini! Tas, ka prezidentes kundzes seja izskatās tāda dīvaina, it kā sakaltusi ir tikai plastiskās ķirurģijas rezultāts, par to jau presē ir rakstīt ne reizie vien. Tādas sejas ir visām holivudas dīvām, kad pienāk attiecīgais vecums Bet par katru izglābto kaķi ir prieks... Ja nu vienīgi - tā informācija ir veca, tas jau bija zināms sen, dienā, kad slavenais trusis tika bērēts
V OVA
V
Tas,ka panheema un izglaaba minci ir labi,bet tamdeelh tas nav svariigaakais dienas notikums valstii.Nu PIRMAA LEEDIJA vinha var buut tikai SAEIMAI nevis tautai,jo tauta nav veeleejusi valsts prezidentu.Par iskatu:-katra sieviete savos gados ir skaista un vinha to nesleepj.Man vinha ir lhoti pievilciiga un patiik.Labaak buut iistai, nevis maaksliigai,noshpakteleetai kaadas televiizijaa var redzeet gados jaunas vadiitaajas.GHiimji spiid,kaa noelhoti gultnhi.Reizeem taas skaistules derdzas,kuras nevar lepoties ar savu skaistumu,kaa tikai reklameet smaakhi.
to nikse
t
Jā, skaisti mati?? Jā, tiešām?? :))
2.lēdija
2
Es arī šōmēnes izglābu (pieņēmu) kaķenīti - tagad esmu lēdija.
nikse
n
Nu ko piesējāties - sieviete kā sieviete, skaisti mati, un kas tur slikts, ka viens ielas mincis padzīvos PRezidencē? Vai visi aprējēji ir darījuši kaut ko labu cilvēkam vai dzīvnieciņam? Un dr. Zatlers var nepatikt kā prezidents, bet neaizmirsīsim, cik daudziem cilvēkiem viņš palīdzējis kā ārsts! Un ko paši aprējēji ir paveikuši? Un kā jūs, jaunie smerdeļi, paši izskatīsieties pusmūžā un ko dižu būsiet sasnieguši? Varbūt izlasot rakstu vēl kāds sadūšosies ielas minci paņemt mājās! Valsts 1.ģimene rāda piemēru mums visiem - vismaz attiecībā uz dzīvniekiem!
Kx
K
Ļoti pareizs žests. Vienam kaķim būs labāka dzīve. bet par tiem citiem, kas ir paņēmuši dzīvniekus no patversmēm vai no ielas, man liekas, Tekla Šaitere pusi no savas daiļrades ir veltījusi šai tēmai.
Kaija
K
Nezināju, ka šī informācija ir tik būtiska, ka par to ir jāuzzin visiem e-Dienas lasītājiem. Nu un, ka viņa ir paņēmusi kaķi no ielas? Mani tas neaizkustina, drīzāk gan liek aizdomīgi jautāt - vai tiešām jebkāda reklāma ir jēdzīga un vajadzīga?
āķis
ā
Atraduš par ko apspriest-pirmā lēdija,kaķis. Cik reņģēdāji nau glābuši dzīvniekus ,par tiem neviens neraksta ,bet šeit pirmā lēdija.............Varoņdarbs!
Šmits
Š
Vai tiešām mēs esam Dieva izredzēta tauta, ka tik daudz žults sarājusies.
ha
h
Ļoti nesimpātiska.
aaa
a
starp citu - bilde ir, manuprāt, ļoti laba pat bez visādiem izskaistinājumiem. Mēs katrs esam tikai cilvēki, nevis foto modeļi.
aaa
a
vienīgā starpība, ka diez vai ziņa nāk no prezidenta preses dienesta. Žurnālisti uzrakstīja un komentātāji tagad atkal "apņirdz". Tad rakstiet un sūtiet šos komentārus masu mēdiju pārstāvjiem, lai neliek ziņās šādus rakstus. No otras puses - un kas tur slikts? Tika izglābta viena dzīva radībiņa, kurai nekāds sakars ne ar nodokļu maksātāju naudu, ne pensionāriem....
aga
a
jaa - Vaira ar savu dizciltiigo kleepja suniiti, kas pinaas pa kaajaam visaas pienemsanaas - tas gan bij smalki, vai ne? kas gan ir taads slims, novaardzis ielas kakjiitis, kam visi paiet garaam.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas