Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Valsts prezidents aicina Edmundu Sprūdžu izvērtēt ikvienas reformas saturu un prioritātes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha=ha
h
Pēc patiesi sirsnīgā teiciena “čalim” – ko nu vairs... Viss jau pateikts, skaidri un saprotami. Tā teik - attieksme pret citiem kā uz delnas redzama Bez visa cita, ja kas, tad Ministra kungs jau nav jaunkundze, ko valceri jāaicina. Gan jau pats zinās, kā un kas darams.
Barons
B
Šādi aicinājumi Sprūdžam ir pilnīgi lieki. Lai kaut ko darītu nevis tukši muldētu ir nepieciešamas smadzenes. Bet Sprūdžam tur nekā nav. Ir apbrīnojami, ka šī ministra parodija joprojām par visu runā tāpat kā pirms vēlēšanām. Būtu jādara tas, būtu jādara šitas, būtu vajadzīga nākotnes vīzija, kamēr tie tur nepieņems tādu programmu, tikmēr es nevaru izstrādāt savējo u.t.t. Cilvēkam, kurš ir pie varas būtu jārunā, vakar es izdarīju to, to un to, šodien izdarīju to, rīt darīšu to. Un pēc mēneša vai diviem būs sakārtots tas un tas. Bet, ja vēl šodien nav zināma nekāda vīzija, tad nekas arī netiks sasniegts.
r
r
Sprūdž un Ķīlis ir malači,pirmie sāk samazināt drausmīgo ierēdņu baru!!!
b
b
Malači,reformas jau sākušās un sastāvējies dīķis ir iekustināts. Turieties ministri no RP.
  • 1
  • 2
vot
v
Nu ko gan citu lai saka Lemberga un SC ieliktenis.Un ir jautājums,vai iepriekšējie TP un citu partiju ministri ir daudz ko labu saministrējuši?Vai tad Latvijas augstskolas bija pirmajā 1000?
Susis
S
Malacis ministrs, prezim būtu jāpaklusē, citādi izklausās, ka lobā lembju uc interesēm un tiešā tekstā atbalsta korupciju. Edmunds varbūt jauns, bet ir degsme un vēlme strādāt iedzīvotājiem nevis izzadzējiem
kaut ko jauc
k
jo Sprūdžs pats izzadzējs,kurš veikli nosper valsts budžetam naudu,tikai galīgie naivuļi var cerēt,ka tādu nepieredzējušu,rokas sasmērējušu puišeļu vadībā mēs virzīsim valsti uz priekšu,reformām jābūt pārdomātām,jāredz sagaidāmie ieguvumi/zaudējumi,jāvirzās soli pa solim uz konkrētu mērķi.
  • 4
  • 5
ome
o
Malacis ministrs! So piilu diki vismaz ir jasak kustinat. Redz, ka visi satraukusies. Bet nomierinieties, pie MUMS nekas nenotiks citadi, ka ir iecerejusi valdibas spice un visi biezie kopa.
ibo > Vārds
i
Bērniņ , paaugsies , gan jau kādreiz Tavs sapnītis par savu KAROTI un SKLEROZI piepildīsies . Pacieties !
  • 0
  • 1
Vārds
V
Neatceris, kur karoti esi nolikusi, bet citus mācīt gan vari. Skleroze nenāk viena
  • 3
  • 2
kode
k
Beidzot, piena puikam, Sprūžam kāds pasaka skaidru valodu
HI
H
malacis sprūdžs! Izkustina astoņkājim kājiņas
Šalle
Š
Atradies ūber tautsaimnieks- padomu devējs. Muļļa! Nav ko ņemt šitādus HESu būvētājus galvā. Bērziņa loģika- ja nevaram uzreiz visu reformēt, tad nevajag vispār neko darīt. Sviests. Tas gan ir pretstatā latvju atziņai- ja nevari uzreiz izdarīt lielu darbu, tad paņem mazu un izdari. Lai Skrūdžam veicas.
???
?
..."Noslēdzot sarunu Valsts prezidents izteica vēlējumu ministram ikvienu nākotnes plānu un ieceri balstīt pozitīvā, nevis negatīvā scenārijā" >>>>>>>>>>>>>>> Nesapratu, vareeja izteikt savu viedokli saprotamaak.
president zero
p
Ielikteni un ES fondu shēmotāj Bērziņ, tu vari aicināt, uzaicināt, ieteikt un norādīt, taču tevi neviens jau sen vairs nopietni neņem un neņems, jo nav un nebūs pamata tā nedarīt.
mininst negativ
m
Augstskolas diplomu nopirkt nepratēj Skrūdž, tu vari reformēt kaut savu milzīgo parādu, bet kā ministru neviens tevi nekad par pilnu nav ņēmis un neņems.
  • 7
  • 14

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas