Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Valsts sekretāru mobilo rēķini līdz 516 latiem mēnesī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasītāja
l
Noteikt limitus pēc darba pakāpes un apjoma. Ja pārsniedz limitus pašam jāmaksā starpība. Pēc gada pļāpāšana būs kritusies uz pusi un darbs nemaz necietIs, jo nav tik daudz laika jāpavada spriedelējot pa telefonu.
PILNAI LAIMEI
P
radinieks deputāts, lai notērētu piešķirtos 70 Ls, entās reizes dienā čatoja ar sievu par neko - ja nenotērēs summu, tad tā varētu tikt samazināta. Gluži kā Suvorovam pārkāpēju ķeršanas normatīvs. Tagad jauni apvāršņi, jaunas debesis - Latvijas aktualitātes ikdienā par pustūkstoti mēnesī.
PILNAI LAIMEI
P
principā tas ir reāli, jo ierēdnim jāspēj ātri un izsmeļoši atbildēt uz visām Latvijas darbaļaužu un zaldātu prasībām pat tad, kad viņš ir paniris savā vannā zem ūdens.
PILNAI LAIMEI
P
Latvijas ierēdņu TOTĀLĀ MOBILIZĀCIJA.
?
?
Man ir neliela firma un jāzvana katru dienu, jo lietas jākārto pa tel. Kopā sanāk mēnesī āp Ls.30. Nosauktie astronomiskie skaitļi nozīmē tikai vienu - privātās pļāpas uz mūsu rēķina. Ja dienesta runas, tad neprasme izteikt domu īsi un loģiski, tātad - neprofesionālisms. Kad reiz sāks lāpīt budžeta maisa caurumus? Bagātās valstis neatļaujas šādu izšķērdību, kur nu vēl krīzes laikā.
Murgs
M
Vidēji rēķinot, tarifs varētu būt ap 10 santīmiem minūtē- tātad, par latu var runāt 10 minūtes par 10 lateim 100 minūtes, par par 100 latiem 1000 minūtes, jeb 15 stundas. Par 500 latiem- 5000 minūtes. gandrīz 100 stundas.izdalot uz 20 darba dienām- sīkums vien sanāk- katru darba dienu tikai 5 stundas jānorunā. Tiešām sīkums...
Pēteris
P
Nevajag riet un skaust. Ja sarunas ir nepieciešamas, tām ir jānotiek, citādi var būt tā, ka noskaušanas rezultātā nepietiekami lietderīgi izmantosim pašus valst sekretārus, kuri mums izmaksā diezgan dārgi. Vienīgais nepieciešamais - konkurss pakalpojuma sniegšanai visām valsts iestādēm.
no iekšpuses
n
Piekrītu pārējiem, ka limiti jānosaka un jāievēro, tāpat arī, ka varētu tik daudz nerunāt, tomēr jāsaka, ka ne vienmēr ar ierēdņa labo gribu ir pietiekami. Es, piemēram, esmu "sūdzējies" vadībai, ka mobilo telefonu tarifi, kamēr vēl nebija spēkā ES direktīva, Beļģijā ir nenormāli - piem., LMT abonentiem 1 minūte maksāja 2,00 Ls. Ticu, ka mani kolēģi mēģināja ko darīt lietas labā, bet no LMT puses viss tika norakstīts uz lielajiem viesabonēšanas uzcenojumiem. Es, protams, to pārbaudīt nevarēju. Ja godīgi, tad šajā valstī viss ir pakārtots politiķu iegribām, jo partijām taču jāpelna, līdz ar to savi čomi dabū visu, bet pārējiem atliek tikai maksāt viņu piestādītos rēķinus. Ja kāds vēlas būt godīgais un visu darīt pēc priekšrakstiem, tad tam ir jārēķinās ar to, ka neviens viņu necietīs.
Janitis
J
Domaju, ka tas ir pilnigi normali, ka tiesi Aizsardzibas un Arlietu ministriju parstavji runa daudz pa talruni. Nav ko viniem parmest. Vini ir tie, kas uztur kontaktus ar musu NATO un ES partneriem. Sarunaties ir svarigi, visu nevar panakt ar e-pastiem. Drizak, ja viniem butu rekini zem Ls 100, tas butu arkartigi aizdomigi un liecinatu par slinkumu.
nebublicējiet
n
@@@stāstus, jo man ar tādu naudinju jāiztiek pus gadu
Godmaņa k-gam
G
Tā ir necieņa pret valsts naudu un ņirgāšanās par nodokļu maksātājiem. Ministriem padomnieki un palīgi, valsts sekretāriem vietnieki un padomnieki. Vietniekiem arī padomnieki. Sekretāres un šoferi, lai saņemtu leilāku algu, tiek noformēti par padomniekiem. Visiem mobīlie telefoni, visiem dienesta mašīnas, visiem prēmijas 13 reizes gadā, agros pavasaros un vēlos rudeņos komandējumi uz siltajām zemēm, visiem tusiņi, kurus dokumentos nodēvā par semināriem. Cik ilgi tas tā turpināsies?
rasa
r
kārtējais pierādījums valsts amatpersonu aplamajai un sodāmajai pārliecībai, ka nodokļu nauda NAV jātaupa. 1. apmaksātie telefonu rēķini ir piemaksa pie algas, bet to var saprast - arī privātos uzņēmumos tā ir, gan ar lielu atšķirību - limiti pat augstajiem bosiem svārstās ap 50 Ls, pusvadītājiem ap 30 Ls. Un, kas visinteresantākais, - reti kurš šo limitu pārsniedz, jo pārsniegtais jāsedz no savas kabatas! Bez tam, mūsu lielajā privātajā uzņēmumā darbinieku savstarpējās mobilās sarunas ir BEZMAKSAS. Tādēļ darba jautājumu risināšana naudu NEĒD, limits tiek tērēts tikai sarunām ar klientiem un privātiem mērķiem ! Vai valsts iestādēs vēl nav ieviesta šī labā prakse? Jājautā kādēļ? 2. vai šajās valsts iestādēs vairs nav fiksēto līniju, kuras izmantot? Mums gan vēl ir. 3. Vai normāls cilvēks, ieraugot milzīgo telefona rēķinu, sev nevar pajautāt - vai es protu pa telefonu runāt lakoniski, īsi un skaidri, un tikai nepieciešamāko jeb es esmu pļāpa ar caureju mutē? 4. garākām diskusijām ir e-pasti, vai valdība tos izmanto jeb tai ir grūtības ar klaviatūras apguvi? 5. Vēl - galvenais - pastāv tāda saziņas forma kā Skype - bezmaksas, ja kāds to vēl nezin. Un Skypā var SARUNĀTIES, ja ir mikrofons datorā vai ar austiņu mikrofonu. Arī ārvalstu zvani caur to maksā kapeikas. Neesat dzirdējuši, valstsvīri un sievas? Es teiktu, secinājums viens - šie mūsu apmaksātie ir neizglītoti pļāpas, svešas naudas šķērdētāji un klajas necieņas izrādītāji pret tiem, kuriem šos nodokļus piespiedu kārtā atņem un tukši plātīzeri, jo nedara darbu, bet izbauda stāvokli. Darba devēja nauda IR JĀTAUPA, KLIENTU NAUDA IR JĀTAUPA, tas ir tik elementāri, kā pati pasaule. Ja mums darbā kāds kolēģis regulāri gari pļāpātu pa mobilo, nespētu regulāri iekļauties limitos, viņam vai nu atņemtu firmas telefonu, vai atlaistu vispār - ja neproti īsi runāt, neproti arī strādāt.
bimbam
b
Ta ir gatava m*uciba un vairak nekas! Man patik runat pa telefonu, tacu pat pie labakas gribas nav sanacis notarksket vairak neka ap LVL 70.00 (esot LMT abonentam, kas skaitas dargs) ........paraziti valsts parvalde un vairak nekas! Jacer, ka nakamas velesanas beidzot sie svabraki aplauzisies, tacu tas atkarigs tikai un vienigi no mums pasiem!
Rifs
R
Neviens jau viņu tēriņus nekontrolē,bet viņu nekaunība ir neizmērojama.Tas tikai aizvien vairāk uzpūš to tautas dusmu balonu.Vienalga vienreiz tas balons plīsīs.Un tad vairs nemaz nebūs joki.Jācer,ka referendums par saeimas atlaišanu izdosies,ka tauta būs tikpat vienota,kā parakstu vākšanā.Bet cita ceļa jau nav,kā šo milzīgo nekauņu baru apturēt.Tas nenotiks uzreiz,bet vismaz ir kāda cerība reiz dzīvot normālā valstī ar normālu pārvaldi un attiecībām.Tagad tieši pārvaldes aparāts parāda,kā ir jāuzspļauj visiem likumiem un cilvēcībai.Pat autobraucēji dara tieši to pašu,nemaz nerunājot par tām struktūrām,kuras var apzagt mūs un valsti.Visam pa priekšu iet valdība,bet mēs tai sekojam,atdarinot viņu izdarības.Valdībai un pārvaldei būtu jābūt kā skurpulozam piemēram godīgumam,bet te notiek otrādi,jo visādi garīgi slimi un noziedzīgi elementi vada valsti.
es
e
lai bites pakalpojumam piesledzas un runa sava starpa visulaiku pa brivula

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas