Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Valsts valodas prasme līdz oktobrim jāuzlabo 219 Valsts policijas darbiniekiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Imants
I
Ne mazak smaga problēma ka policija ir tiesiskā nihilisma veidotāja sabiedrībā. Visas sarunas ar patērētāju - pilsoni no spēka pozīcijas. Kaut skaitās ka tieši pilsonis tiem algu maksā. Policijas nav, ir reketieri.
HA HA
H
VALSTS ROBEŽSARDZĒ TAS ANALFABĒTU SKAITS IR NENORMĀLI LIELS ............
Bet
B
...tas, ka viņi iemācīsies runāt latviski, neko nemainīs - tik un tā tie būs lojāli Krievijai, nevis Latvijai. Tie, kas ir mūsu krievi, tie jau runā latviski.
lasItāja
l
Katraa iecirknii jaabuut paaris krievu valodas prateeju, bet krievu valodas neprashana 20 gadus peec Latvijas atguushanas, nedriikst buut par shkjeersli dieneet policijaa. Taapat noder zinaashanas lietuvieshu, polju, anglju, vaacu, un igaunju valodaas.
K
K
Būtu labāk ar steigu mācījušies angļu valodu - Īrijā vai Anglijā noderēs
???
?
Vai tad jaunie policisti neiegūs izglītību valsts valodā?
Str.
S
Tā, šī jautājuma viena problēma. Bet pastāv vēl liela problēma, kad latvietis, kas nepārvalda krievu valodu, vai arī negrib to, jo apziņā, pārliecībā un juridiski viņš ir latvietis un Latvijas pilsonis, kur valsts valoda ir latviešu valoda, pretendēt uz darbu policijā nevar.Tas kliedzoši pēc 20 neatkarības gadiem. Koment. Grimza savā komentā apstiprina, ka lai kļūtu par policistu latvietim obligāti ir jāmācās krievu valoda, Ja krievu valodu neproti, tad darbs Latvijas policijā latvietim slēgts. Vai ta nav apsurda situācija. grimza, Str., 02.03.2010 19:13 Tā jau nu nav,ka nevar pretendēt, tikai tā ir priekšrocība, jo liela daļa noziedznieku, ,ziņotaju ir krievi un operatīvajā darbā jau neņemsi tulku līdz. Policijas akadēmijā macīja krievu valodu
aaa
a
Admin, 18:07 komentāru gan vajadzētu izdzēst!
Ludis
L
Esmu pārliecināts, ka tam procentam bija jābūt krietni lielākam
Andris.
A
Valodas jautājumam bija jābūt ,jautājumam N1 mūsu valstī bet tā ko sauc par VVF ,to visu nobremzēja ,mani tautieši.Paldies LATO LAPSAM .
Andris.
A
Būs jauna saiema ,būs citas koalīcijas ,izņemot JL un VL,,pārējiem tiem ''PĀĶIEM ''tas jautājums nav interesējis jau no 90 gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas