Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Valts Kalniņš: PB vadītāja kļūmes nevar norakstīt Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
puaro
p
Jebkurā gadījumā, pasaules bankas vecim Latvija ir tikai viena no daudzajām banānvalstīm, kurai aizdot naudu uz lieliem procentiem. Šo veci nemaz neinteresē,Cik šeit cilvēks saņem diena stundā mēnesī vai visā mūžā! Un viņš arī necentīsies atcerēties to. Kāpēc lielai daļai tautiešiem šķiet, ka mēs priekš pasaules esam kaut kādā īpašā statusā, īpaši atpazīstami un saudzējami? Nasing spešal, ka jau reiz teica ;;klasiķis'' ar kura partijas vēlību tad nu esam pasaules bankas nagos.
Arnis
A
Kalniņa kungs, pamatīgi kļudījāties jūs, nevis PB pārstāvis: Roberts Zēliks vaicāja cik saņem pilnā "kaujas apģērbā" tērpti strādnieki, kas vasaras svelmē nodarbojas ar indīgu augu iznīcināšanu: vai precizējošais jautājums bija nevietā? Vai "simtlatniekus" drīkst izmantot specifiskos, veselībai bīstamos darbos? Vai šādus darbus profesionāls, rietumu kultūru pārstāvošs vadītājs spēj sasaistīt ar "simtlatniekiem"
Vienotības kroplis
V
Sabiedriskās politikas centra Providus pētnieks, politologs Valts Kalniņš neuzskata... ________________ Kā Vienotības satelīts providus te var kaut ko izteikt. Tā ir aģitācija , kura jāpieskaita Vienotības tēriņiem. Kārtējais Vienotības kroplis.
nasca
n
"Sabiedriskās politikas centra Providus pētnieks, politologs Valts Kalniņš neuzskata, ka Par labu Latviju premjera amata kandidāta Aināra Šlesera aicinājums atkāpties esošajam Ministru kabineta vadītājam Valdim Dombrovskim (JL), ir pamatots." Šī rindkopa tā samudžināta. lai rastos priekšstats, ka Valts Kalniņš atbalsta Šlesera prasību. Sal.: "Valts Kalniņš nepiekrīt Šlesera prasībai par V.Dombrovska atkāpšanos."
nedzeris
n
Izskatās, ka te parādījies dzera klons vai anti- dzeris.
Terorists
T
Pilnīgi jums pievienojos.
Jukums
J
Tikko izdomāju jaunvārdu, kas labi atbilst pēdējo 20 gadu pieredzei mūsu valstī. NOZOKLIS - tas ir nodoklis, kas tiek nozagts, kas aiziet dažādu politiķu, politbiznesmeņu un viņu pakalpiņu ( šoferdēlu mākoņu pastnieku, pilnvarnieku, utt) kabatās. To no valsts nozog caur dubultajiem elektrības tarifiem, PVN atmaksas shēmās, otkatos utt - atzīstos, ka mana fantāzija tik tālu nedarbojas lai te uzskaitītu visu. NODOKĻUS maksā normālās valstīs un tie aiziet valsts attīstībai. NOZOKĻUS maksā nozagtās valstīs - tādā kā Latvija pēdējos 20 gados. Ar šo piesakos uz gada jaunvārda titula iegūšanu:)...
kaza
k
Pirms spriediet, ka "no Pasaules Bankas prezidenta Roberta Zēlika mutes izskanējušais vaicājums, vai simtlatnieku programmā strādājošie simt latu saņem dienā, izklausījās muļķīgi", vispirms kārtīgi noskaidrojiet (jo paši neesat bijuši klāt), kāt ur bija īstenībā, kā viņam šis jautājusm radās. Nevis tikai pēc žurnālistu izrautā viena jautājuma turpiniet tiasīt sensāciju.
Terorists
T
Lai arī kā mēs to gribētu,bet stutēt viņus nākas negribot caur nodokļiem kas ieplūst viņu ķešās. Un lai arī kas viņi nebūtu un nāktu nezin no kādas uzpūstas apvienības rezultāts būs tāds pats kā bija un ir. Kur tu esi redzējis kad nobarota cūka būtu atteikusies no siles.Tas notiek tikai tad kad viņa nonāk zem kāvēja verķiem,bet siventiņi turpina iesākto līdz atkal nenotiek nenovēršamais.Un tā šis dabas process turpinās.
dzeris
d
Esmu paskatījies Vienotības biedru naudas makos. Tur tāda pati aina kā AAA maciņos, tāpēc man pietiek viņus stutēt. Un arī tev neiesaku.
Terorists
T
Tad kad jūs paskatīsieties viņu naudas makos,kopā bīdītās ģēlās,ziedojumu labā iztirgotos valsts pasūtījumos utt un tā jo projām jūs sapratīsiet kas ir kas.
dzeris
d
Man ir ideāli, kurus Vienotības līderi ir nodevuši. Un par Saeimu varu teikt tikai to, ka tur valda tie paši, kas Valdībā , tāpēc nav jābrīnās, ka Valdība netiek uzraudzīta kā nākas.
Terorists
T
Nu nevajag jau tā pārdzīvot,jo dzīve jau esot tikai liels teiāteris.
dzeris
d
Man pietiek! Man kauns kā Vienotības atbalstītājam: 1. par Vienotības premjera nekaunību visu laiku apcirpt sociālo budžetu un apkarot pensionārus par viņu jau nodokļos samaksāto, jo tad jau atkrīt jēga vispār maksāt nodokļus. 2. par Jaunupa kā Vienotības kadru daļas priekšnieka darbībām. Abu šo dāmīšu iecelšana paosteņos (PA, VZD) ir negods Vienotībai un atņems desmitiem tūkstošu vēlētāju balsu un sagraus pilnīgu ticību Civildienestam. Es izstājos no Jūsu atbalstītāju saraksta, Domrovska un Jaunupa kungi!
Terorists
T
Kādēļ neviens nepiemin parlamenta atbildību par to kas notiek un notika valstī.Visu laiku mums cenšas iepotēt kad MK ir vainīgais un peramais,bet SAEIMA balta un pūkaina. Jājautā vai mēs dzīvojam vienpartijas vai daudzpartiju valstī un kuram ir lielāka vara,MK vai SAEIMAI kura virza un kontrolē šo pašu MK.Jeb iznāk tā kad Saeima izvirza nejēgas, un pēčak visu atbildību uzveļ uz šo pašu nejēgu pleciem lai šie arī atbild. Tā kā visas šīs politologu gaudas piegriežas ar savu nekompitenci un vienpersoniskiem prātojumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas