Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vanags: Latvija ir ļoti svētīta, ka kristieši draudzīgi satiek savā starpā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
elizabethe
e
" Un Jerumanis (jaunākais) arī ir draņķis un uzpūtīgs tips." Kā šī doma tiek pamatota? Kā tad izpaužas tās minētās īpašības? Ko tad viņš Siguldietei ir aprijis? Man ir pavisam cita pieredze un varu viņu tikai cienīt.
lio
l
man liekas, ja nopietni dzīvo Baznīcā, tad tā svēta priesteru galvenās rūpes ir garīgā dzīve, tas ir viņu aicinājums tam ārzemju dalījumam nepiekrītu, jo sevišķi ar svētumu tam nav nekāda sakara esmu katoliete cienu arī luterāņu arhibīskapu, jo šķiet jauks un gudrs
ha
h
Paldies.Tas, ka neizlasīji līdz galam par kaut ko liecina. Neizdari pārsteidzīgus secinājumus. Mazāk runāsim un domāsim, ko runājam.Nēsi akls ticībā.
XXX
X
Neizlasot līdz galam, ieliku 5 zvaigznītes. Žēl, ka kļūdu nevar labot. Es Latvijas katoļu baznīcā neredzu liekulību. Galvenais, cilvēkam pašam nebūt liekulim. Pret Dievu. Pret Baznīcu. Pašam pret sevi.
ha
h
Tieši tad, ja būtu īsteni kristieši, tie būtu saticīgi. Ja esi kristietis, tad neaizmirsti, kas ir pazemība. To derētu atcerēties baznīcu kungiem vispirms. Ne jau vārdos atklājas patiesība, bet darbos. Nesen pa VT-1 bija redzama filma par M.Luteru. Labi attēlota katoļu baznīca un liekulība.
ja nebūtu
j
kristiešu - visi cilvēki būtu draudzīgi.
LU Dr.
L
tas ka kaut ko ir einshteins teicis nenoziimee, ka to vinjsh ir pareizi teicis. ja kas peedeejos gadus enshteins zinaatnes labaa izlietoja nevajadziigi... kaadeelj man atklaaties, ja var neatklaaties?
TV
T
Baznīca un oligarhi ir vienoti!!! Vai to gribēji teikt? Vismaz Pujātam tas ir skaidrs. Arī Šleseram!
Ivars Graudums
I
Dieva esamiibu nevar ne pieraadiit, nedz noliegt. Var tikai buut jausma jeb gara muuzha pieredze. Einsteins teica: "Dievs nemet kaulinjus!". Te Einsteins maldijas. Dievs met gan kaulinjus, kvantu mehanika ir apstiprinaata. Es nezinu nevienu rietumu dabaszinaatnieku, kas buutu patiess ateists. Bet muusu Latvijas ateists ir ljoti bailiigs, jo raksta komentaaru anoniimi. No kaa vinjsh taa baidaas??
Lai svētīta
L
Mīļie cilvēki ko jūs te apsūdzat Dieva vīru un Dieva draudzes. Tie ,kuri apsūdzat, pilnīgi neko nezinat par Dievu un viņa kalpiem un Dieva bērniem.,jo uz baznīcu neejat. Bija kristiešu konference,kurā piedalījās daudzi viesmācītāji no citām valstīm,un viņi brīnijās par Latvijas draudžu vienotību un sadraudzību,jo nekur citur pasaulē tik vienoti nedarbojas ne mācītāji ne draudzes. Tas ir Dieva aicinājums visiem Dieva bērniem dzīvot saticībā un vienotībā,jo mēs piederam vienam Kungam Jēzum Kristum ,un mums visiem ir viens mērķis ,mīlēt Dievu un mīlēt savus brāļus un māsas Jēzū Kristū,un būt par svētību tiem ,kas Dievu vēl nepazīst. Dieva žēlastība vēl klājas pār visiem cilvēkiem ,jo Dievs mīl un gaida atgriežmies visus savus radītos ļaudis pie Viņa.Paldies Dievam par Viņa lielo žēlastību un mīlestību! Lai Dievs jūs visus svētī!
ruksis
r
Arhibīskaps Vanags runā daudz prātīgāk un kristīgāk nekā tas trakais Humānisma pravietis Cālītis.
Es
E
Nestrīdēsimies, tūlīs jaunais gads būs klāt. Lai tas svētīgs mums visiem. Piedosim viens otram un centīsimies nelietot skarbus un nejaukus vārdus par citiem, bet lūgsimies paši par sevi, lai Dievs mums piedod un svētī.
No Augšienes
N
Tās ir Tavas domas. Man gan tikai labu jāsaka. Par visiem. Arī par nelaiķi Pentjušu. Arī man ir ticis pa mizu (no Smeltera). Bet laikam jau bija taisnīgi. Man daudz radu pie emigrācijas latviešiem un daudzi ir ļoti jauki. Tiesa, nešpetni viņi arī var būt. Bet tas gadās tad, kad viņi atklāj, ka vienīgais, ko no viņiem vajag mums, vietējiem, ir viņu naudasmaks. Vai Tu esi laba māte? Jeb vai Smeltertēvs tā vien, par neko uzbruka. Nu bet tas nav šeit apspriestā temata saturs.
siguldiete
s
Nu atvaino, bet tas tavs salielītais Smelterītis nemaz nav tik jauks onkulītis. Es viņam to nepiedošu, kā viņš mani nostrostēja, ka es esot slikta māte saviem bērniem. It kā es būtu kāda maujka. Tas Smelteris ir tikpat nešpetns vecis kā nelaiķis Pentjušs. Un Jerumanis (jaunākais) arī ir draņķis un uzpūtīgs tips. Nu par Justu man nav nekas slikts sakāms. Bet es jums saku - tie no ārzemēm sabraukušie priesteri ir tikpat pretīgi kā visi emugrācijas latvieši. Viņi skatās uz mums no augšas. Un tāpēc es viņiem spļauju virsū!
Nu
N
Kam mums Vanaga prātulas šovakar?Jauno gadu sagaida ne tikai kristieši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas