Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

VARAM ministra Edmunda Sprūdža biroju vadīs Kristīna Pelša

No otrdienas darbu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Edmunda Sprūdža (ZRP) birojā ir uzsākusi ministra biroja vadītāja Kristīna Pelša, portālu Diena.lv informēja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM).

K.Pelšai ir maģistra grāds biznesa vadībā, kuru viņa ir ieguvusi studijās Amerikas Savienotajās Valstīs, kā arī bakalaura grāds sociālajā psiholoģijā, kas iegūts Latvijas Universitātē.

Ministra biroja vadītājas līdzšinējā profesionālā darbība ir bijusi cieši saistīta ar valsts pārvaldi. Viņa ir bijusi Valsts prezidenta Valda Zatlera un Aizsardzības ministra padomniece. Tāpat darba pieredze Latvijas pārstāvniecībā Eiropas Savienībā un Eiropas Komisijā Briselē ir sniegusi iespējas attīstīt izpratni par ilgtspējīgu mērķu un to sasniegšanai nepieciešamo risinājumu nozīmīgumu.

"Savas profesionālās darbības laikā esmu pārliecinājusies par konstruktīva dialoga un sadarbības nepieciešamību starp visiem procesā iesaistītajiem partneriem. Tieši tāpēc, par vienu no savas darbības prioritātēm, esmu izvirzījusi atbalstu ministram pašvaldībām nozīmīgu jautājumu risināšanā, jo tieši līdzsvarota Latvijas pašvaldību attīstība ir atslēga uz ilgtspējīgu valsts un sabiedrības attīstību," skaidroja K.Pelša.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas