Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Varas partijas nesola citu Latviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Piekritu, bet, kur un ka sis 606 tukstotis, lai butu politisks speks tautai un pamats Ceturtai Atmodai, atrastu sev uzticamus nacionali, etiski un morali noskanotus politikus ... ? ... Manuprat, tadiem janak no jaunas paaudzes, vai ari no citam profesijam, ka armijas, sabiedrisko zinatnu akademijas rindam, rakstnieku , vai ari tadiem ka Andrejevu, kurs ir apzinajies un atklati nozelojis savu pagatni ...? No tadiem kuru prioritate nav MATERIALISMS !
Uldis
U
Mūsu tomēr ir daudz. To, kam nav vienalga, kā tiek kārtotas lietas mūsu Latvijā. Un visu jau virza cilvēki ar ideju. Uz ko gan cer valdošie? Nākamajās vēlēšanās atkal 40% nepiedalīsies, no tiem kas nepiedalījās arī šoreiz. Tātad labākajā gadījumā atliek 20% jeb 1/3 no tiem, kas piedalīsies vēlēšanās.
kundze
k
Drīz būs pašvaldību vēlēšans, tad nu arī reāli varēsim vērot, vai apmierināto varas pozicīju iepriecinās tās rezultāti. Vistiacmaāk, ka tad mēs varēsim priecāties. Mums ir iespēja reāli vairs nebalsot par varas partijām. Latvijā ir reģistrētas jau 30 partijas, nu var dibināt arī jaunas. Un nevajag nodarboties ar personāliju svītrošanu, jo tas vienalga skaitās kā balsojums par partiju, bet vajag balsot par citām partijām, kuras vēl nav saeima. Tā ka nekas nav zaudēts:)
zvirbulēns
z
un jānoņem Maizītis.
Parastais
P
Tieši otrādi - tagad es zinu, ka man blakus kā mūris stāv vairāk kā 600 000 cilvju, kas apzinās savas tiesības un ir gatavi tās aizstāvēt. Tie veselie, pārvietoties spējīgie NEbalsotāji 600 tūkstošiem pretī nestāsties, jo ir par gļēvu, lai publiski paustu savu viedokli. Liela daļa no viņiem ir ierēdņi, kas pēc nākamajām vēlēšanām sacerēs visādas pasakas,kāpēc viņiem pasē nav zīmoga. Viņi pielabinās visām varām, jo mugura gana lokana. Lai būtu par savas zemes patriotu, ir jābūt taisnai mugurai!
Vajg koku
V
Bez sūdaina koka laikam no šitiem vaļā netiksim
piecitis
p
Štokijs un Kalniete nespēj dot jaunu Latviju, jo viņi pat nespēja nosargāt veco un piesaistīt pietrūkušās referenduma balsis. Secinājums, ka viņiem vairs ari netic, jo paši ari daļēji jau sen "dzīvo pa mākoņiem" , bet grib atrast to devīto vilni uz kura varētu iebraukt pie varas siles, jo ir tikai materiālais un aukstais aprēkins, jo visus šos 18 gadus neviens viņiem neliedza runāt un rīkoties, bet kaut kā nebija ne dzirdams ne redzams, bet nu grib visus labumus sev, citus noslaukot no politiskā teātra skatuves. Kuri jau tā paši ir satrunējuši ka saļims tūlīt paši, nu gluži kā Emsis vai Jūrmalas Domes mērs.
baltaste
b
tagad vairs nav ko ņerkstēt, posle draki kulakami nemohai, kā TV viena gudra latviete teica, nu tagad valdošie paliks vēl lepnāki. Lepnība ir nāves grēks Nr.1
ačuks
a
Kas te ko aizstāvēt tautas nodevējus!Sevi vēl lepni devē par inteliģenci.Būtu kaut reiz dzīvē izlasījuši Tālavas taurētāju.Tur jau skaisti uzrakstīts:Soross tev dos zeltu,ZELTU,Z-E-L-T-U,ZELTU ,ZELTU,ZELTU.tIKAI,MAITAS NENOSMOKIET TAI ZELTĀ KO SAŅEMIET PAR TAUTAS NODOŠANU.lABĀK NOSMOKIET.
hmmmm
h
Zīle var paredzēt, ka arī TB tāpāt kā citām valdošajām partijām nav nekāda atbalsta un ļooooti ceru nebūs arī nākamajās vēlēšanās. Domāju, ka tagad valdošo darbošanās kļūs vēl nekaunīgāka un liekulīgāka nekā līdz šim, jo referendums taču nesanāca.
tautiete
t
Kuram te tā spiež kurpes,ka šitā Latvija nav vairs laba.Ko ta ņēmāt kukuļus no Lemberga un tautai pūtāt miglu acīs,ka karojāt ar oļigarhiem.Kas maksā tas pasūta mūziku.Kas ta jums tagad maksā,vai ne pats Soross?Tikai noskaidrojiet ko šim vajag no mūsu Dievzemītes.
Ieva
I
Mēs vairs neklausamies ko šie nelieši sola, mēs jau esam 608 000 lemt un darīt spējīgo vienis prātis un savu Latviju paņemt jebkurā brīdī..., Lai Dzīvo ceturtā atmoda, jo šoreiz sēdēs ne viens Rubiks, bet vesels bars to, kas nesodīti laupija un krāpa visus 18 gadus...
Parastais
P
..Nez, ko tie 149 000 teiks ziemā, kad saņems savus siltuma un gāzes rēķinus.. Daudzi no tiem,kas negāja balsot ir paklausīgo ierēdņu armija, pie tam neslikti apmaksāta. Viņi, saņemot rēķinus, virtuvē pakurnēs, jo sapratīs, ka nākošā gada brauciens uz Kipru vai citur var nesanākt, taču, tāpat kā padomjlaikos, gļēvi turēs mēli aiz zobiem. Diemžēl šis balsojums parādīja ne tikai vispārējo neapmierinātību ar valdības un saiemas rīcībspēju (2/3 no saeimu vēlējušiem ir PAR atlaišanas tiesībām), bet arī pietiekami lielu totāli bezatbildīgu iedzīvotāju skaitu, kam ir vienalga, kādus likumus saimnieku interesēs pieņem pērkamie deputāti.
dzeris - zvirbulēns
d
Vienmēr un visur visi pakalpiņi, kas laizīja varas zābaku par drupačām, ko vara tiem atmet, savu izturēšanos sauca par "gudrību", un tos, kuri gribēja kādas pārmaiņas, vainoja savtīgumā, sazvērestībā, muļķībā utt., tādā veidā pārliecinot paši sevi, ka rīkojas pareizi. Uzbrukums M.Zālītei, slēpjoties aiz nika, no tās pašas operas - dziļi apslēpta mazvērtības kompleksa., kas gan nav jūsu vaina, drīzāk gan nelaime.
Daudz...
D
149000 ir pateikuši - nevajag mums nekādu tiesību, negribam godīgu politiku, lai paliek viss pa vecam. Laikam taču verga dvēsele ir un paliek verga dvēsele. Žēl un kauns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas