Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Varenākie koalīcijā turpina spēkoties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Teicu, ka suņi sakodīsies....
dear
d
Arlietu ministrs Riekstins melo, melo, melo, ka jau vienmer, Tiesi AM ir ta kura notere simtiem milijonu laut no pensionaru, bernu vajadzibam. Kadi tad ir Latvijas Arlietu minstrijas vestnieki, baltniki, draugalas, pielideji, partiju pabiras kuriem nebija cita darba... Vai Riekstins var nosaukt kaut vienu vestnieku LAtvija kurs butu ko labu izdarijis Latvijas ekanomikai? Kaut vienu? Ja jau Latvijas vestnieki diplomati nespeja izskaidrot LAtvijas tragisko vesturi Eiropas valstim 17 gadu laika, tad par kadu kapacitati vispar var runat? Ja par vestniekiem sez vestures skolotaji Latvijas parstavnieciba, ja AM strada cilveki ar vestures skolotaja izglitibu, studenti, bet ne izglitoti juristi, ekanomisti kuriem but praktiskas iemanas, zinasanas? Riekstins ir japatriec no Arlietu ministrijas.
Gunis
G
Vai tad tas nav amorali, noziedzigi,ka ministrijas tika izveidotas, piemeram, sektantam Kastenam, lai kada partija nodrosinatu politisko stabilitati pie valsts siles? Ja Latvija butu normali, sapratigi valsts vaditaji tad Latvijas valsts 17 gadu laika nebutu ta izlaupita, iznicinata, tauta nebutu ta apzagta, pazemota, nabadziba iedzita kada ta ir uz sodienu, tad latviesu taut nebutu izsutita trimda uz Angliju, Iriju... Tas, ka Godmanis censas zaglus un valsts izzadzejus piesegt ir vienkarsi kriminalnoziegums. Ka vina var runat par kaut kadiem vadibas ligumiem? Kadus tad darbus ieredni veic, par kuru laiku, kuri nav saistiti ar tiesajiem pienakumiem? Vai kadi ieredni sniedz seksualos pakalpojumus ministriem, saviem departamenta vaditajiem kas notiek arpus darba laika? Kamer LAtvijas ierednieciba nebus noteikta darba alga, alga un tikai alga tikmer Latvijas valsti vadis zagli, perkami neleisi. Tiesi sos vadibas ligumus iedibinaja Skeles valdiba, lai varetu uzpirkt, korumpet ierednus, lai tos varetu turet ka sunus kede, jo neatkarigs ierednis, kuram ir noteikta alga, ir ministriem, Ministru prezidentam biztams, tapec vini izdomaja sadu sistemu, lai varetu korupmet, uzpirkt ikvienu ieredni. Godmanis ir amorals un vins ir japatriec no valdibas vadisanas. Ministru prezidenta amats ir jaienem Ingunai Sudrabai, kura valar loti skaidri pateica, ka ieredni, minstrijas ir tas kuras izzog valsts budzeta, tai skaita ar vadibas liumu palidzibu.
Vuarzazi
V
Valdosa partiju koalicija, savu 3 valdibu laikaa, ir solidari atbildiga par 41.7% inflaciju
Viesulis
V
Atsevišķi premjera partijas biedri arī pieļauj, ka TP nav ieinteresēta LPP/LC panākumos, jo I.Godmaņa kā līdera vadībā partija atgūst sabiedrības atbalstu. ___________________ _____________________ Jāsm ejas caur asarām - vai Freimaņa un Latvijas Faktu darbinieku skribelējums ir uzskatāms par sabiedrības atbalsta liecību. Tad jau dažādu sektantu viedoklis varētu nozīmēt sabiedrības atbalstu par pievienošanos Krievijai...
Tādi esam
T
Saeimā tik plēšas par varu. Vienkāršo cilvēku problēmas viņiem tur ir diezgan svešas. Pirmā partija ir piemirsusi bērnus, Tautas partija savas emblēmas vidusdaļu pat tā īsti nav pamanījusi - bērni vēl arvien ir visnožēlojamākajā situācijā šajā valstī (ak pareizi - viņi taču nav vēlētāji) Zaļie Zemnieki kaut kā ir piemirsuši piena ražotājus, bet kaut kā visu to pamatenerģiju virza uz Labklājības ministrijas ierēdņu atbalstīšanu, Tēvzemieši, kā vienmēr nepadodas, bet paklusām piekrīt gan Pietālavas atdošanai, gan arvien apjomīgākiem naturalizācijas un "ierobežotā darbspēka kontingenta" ievešanas tempiem, Jaunais laiks visu laiku kaut ko bezjēdzīgi kladzina, kā vista, kas olu izdējusi, bet tiklīdz tiek pie kādas siles, tā saliek amatos savus tukšgalvjus un kladzinātājus. Krievu partijas pa kluso kaut ko savā nodabā čibinās un mērķtiecīgi virza savas idejas uz priekšu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas