Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Vaškevičam augstais amats jāpamet

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Par draugiem
P
Nu labi, par Vaskevica ienaakumu avotiem viss ir skaidrs. Bet kur ienaakumus greznajaam dziiveem nem un gadiem ir neemusi Vaskevica tuvaakie draugi? Vai turpat?
[email protected]
I
Zinos'aakos zelta gvardus atvirza no valsts sakaartos'anas!!! To taa Striik'u Juta!!! Nav neviena, kas to Reps'es ielikteni aptureetu? Kam tagad var uzticeeties? "NAV PAR KO BALSOT! KRAA! KRAA!"
klusais
k
Tu esi vienkārši naivs cilvēks ,ja domā ,ka šajā valstī informācijas sniegšana ko spēj mainīt. Esmu reiz sniedzis ( saistībā gan ar citām lietām un cilvēkiem informāciju , starp citu aptuveni ap to laiku arī es izvēlējos šo niku) , bet rezultāts bij vienkārši unikāls un vismaz es priekš sevis esmu sapratis ,ka šajā valstī ir lietas , kuras var darīt teorētiski , bet ne praktiski. P.S. Iesaku uzmanīgāk izlasīt sat rakstīto , tur viss ir pateikts.
sat
s
Prieks beidzot redzēt "kluso"! No savas puses viņa atbalstam varu pateikt-jā, savulaik esmu sniedzis informāciju un tas ir fiksēts drošības iestādēs! Taču mūsu valsts ir unikāla, varas partijas tajā laikā (:))) barojās arī no kontrabandas... Tā teikt-tas bija izvēlētais valsts attīstības virziens. Tādēļ galvenos "streločnikus" nemainīja... A, ko tur runāt-zinošie tāpat ir lietas kursā, pārējiem noderēs ar 100 kurpju pāru un olas...
Tēvs Terēzis
T
Vai Tavs iesniegums par Tev zināmajiem faktiem jau ir reģistrēts tiesībsargājošās iestādēs? Liecības jau esi sniedzis? Tas taču nevar būt, ka neesi izpildījis savu pilsoņa pienākumu...
klusais
k
Par atgremošanu tu ļoti maldies. Pazīstu daudzus te pieminētos personīgi un zinu stipri vairāk par to ,ko te raksta. Šodien vēl neviens nav gatavs sagrauzt šo sistēmu , jo tad rezultāti var vērsties pret pašiem.
Tēvs Terēzis
T
Vai Tu esi no tiem, kas "kaut ko zin par šīm rebēm un ir saskārušies ar lietām"? Jeb Tu esi no tiem, kas nedomājot atgremo citu teikto?
Tēvs Terēzis
T
1. Vēlreiz atkārtoju jautājumu: kāds šim gadījumam konkrēti un Vilkastes biznesam kopumā ir sakars ar Vaškēviča profesionālo darbību? Un vēl. Cik zināms, zonējuma maiņa šai teritorijai bija paredzēta un šis fakts dokumentēts Rīgas domē krietnu laiku pirms tam, kad Vilkaste to iegādājās. Līdz ar to pagaidām ir apšaubāma pati kukuļošanas nepieciešamība. 2. Nu jā - Štālbergs rakstīja iesniegumu, ka Vilkaste un Vaškevičs viņam draudot. Taču rezultātā vispirms "kāds" mēģina aizdedzināt Vilkastes māju, pēc tam - aizdedzināt Vaškeviča mašīnu. Galu galā mašīnu uzspridzināja, bet "draudētājs" Vaškevičs tikai laimīgas nejaušības dēļ palika dzīvs ... 3. Pirmkārt. Tas, ka Vaškevičs sarunājās ar Oderovu, nav ne noziegums, ne pārkāpums. Likums to neaizliedz. Otrkārt - noklausītajās sarunās neatklājās neviens fakts, kurš norādītu uz Vaškeviča saistību ar degvielas kontrabandu. Treškārt - tiesas procesa laikā tika konstatēts, ka ir bijusi nevis kontrabanda (izlasi Krimināllikumā, kas ir kontrabanda), bet degvielas zādzība no Polockas - Ventspils naftas vada, kas nav muitas kompetence. Ceturtkārt - ja Oderovs un Vaškevičs tiešām būtu saistīti šajā lietā, nez vai viņi sakaros izmantotu savus oficiālos telefona numurus... 4. Piekrītu, ka SAB ir tiesības nepubliskot šāda veida informāciju. Taču ceru, ka Tu savukārt piekritīsi man, ka šādā situācijā netiek ievērots mūsu valsts Pamatlikumā - Satversmē - teiktais: 92. pants: "Ikviens var aizstāvēt savas tiesības un likumiskās intereses taisnīgā tiesā. Ikviens uzskatāms par nevainīgu, iekams viņa vaina nav atzīta saskaņā ar likumu."; 104. pants: "Ikvienam ir tiesības likumā paredzētajā veidā vērsties valsts un pašvaldību iestādēs ar iesniegumiem un saņemt atbildi pēc būtības."
klusais
k
Teorētiski mēs varam runāt un aizstāvēt Vaškeviču , taču tie ,kas kaut ko zin par šīm rebēm un ir saskārušies ar lietām mācēs teikt " tikai nevajag d....st". Taču ņemot to visu vērā VV ir unikāla personība - to tomēr vajag mācēt - tā darboties un palikt amatā un uz brīvām kājām. Muļķis viņš nav.
_Tēvs Terēzis
_
1. 28.05.08. "Diena" raksta, ka Vilkaste zemi pārdevusi divas dienas pēc zonējuma maiņas. Zemes gabalu Mežaparkā, saistībā ar kura zonējuma maiņu uzņēmēja Ināra Vilkaste, iespējams, kukuļojusi domes amatpersonas, viņa pārdeva par aptuveni 30 miljoniem latu. Nevarēja vīrs par to neko nezināt. 2. .."Es, Raimonds Štālbergs, stāvot Unibankas filiālē, esot pie pilnas apziņas un saprašanas, vēlos pavēstīt, ka, ja gadījumā ar mani kas notiks, tad tas ir tāpēc, ka Vilkaste un viņas šķirtais vīrs Vaškevičs man draud." ... 3. kad notika aktīva izmeklēšana kontrabandas lietā, viens no apsūdzētajiem, miljonārs un naftas produktu tirgotājs Vladimirs Oderovs, vairākkārt sazinājās ar V.Vaškeviču. Muitnieka vārds un mobilā telefona numurs parādās starp noklausītajām telefonu sarunām. Tajās abi norunā tikties, savukārt V.Oderova nosūtītās īsziņas V.Vaškevičam liecina, ka viņiem vajag “apspriest jautājumus 4. SAB nekad nepubliskos šādus faktus, citādi tam nav jēgas. Ja Jums liekas , ka tas viss , ja attiecas uz vienu no augstākajiem valsts ierēdniem nav vērā ņemama informācija, tad jau viss o.k., tāpat kā kad Liscovs vērsās pie Sončoka pēc aizsardzības un tika nošauts.
mantrausis
m
kaa Vašķis dabuuja zinaat par naudas zagšanu KNABā , Bode jau vairs tur nebija , ir veel kaada šetjorka ???
Vilis
V
.
Tēvs Terēzis
T
Neliela Tavu "pierādījumu" analīze: 1. "Vilkaste miljonāre". Kāds sakars Vilkastei ar Vaškeviča profesionālo darbību? Pirmkārt, uzņēmējdarbība nekustamo īpašumu jomā nav saistīta ar muitas kompetenci. Otrkārt, šobrīd nav pamata apgalvot, ka Vilkastei biznesa uzsākšanai nepieciešamie finanšu līdzekļi ir nākuši no nelikumīgiem vai vismaz apšaubāmiem avotiem un ka viens no šiem avotiem varētu būt Vaškevičs, jo, cik ir publiski zināms, neviena no tiesībsargājošām iestādēm nav uzsākusi pārbaudi par to. 2. "Štālbergs no darījuma partnera pārvēršas par izspiedēju". Kāda saistība Štālbergam ar Vaškeviču? Tikai tāda, ka, spriežot pēc publiskotajiem krimināllietas materiāliem, Štālbergs ir mēģinājis ar noziedzīgiem līdzekļiem - šantāžu, dokumentu zādzību un dokumentu viltošanu - izspiest no Vilkastes naudu. Šobrīd nav skaidrs, vai Štālbergam šī nauda patiešām pienācās par dalību darījumā un, lai to saņemtu, viņam nācās ķerties pie galejiem līdzekļiem, jeb tā bija tikai alkatība. Zinot no publikācijām presē, ka Štālbergam pagātnē jau ir bijis konflikts ar likumu un viņš ir bijis sodīts par līdzīgām nelikumīgām darbībām, sliecos domāt, ka arī šoreiz šo cilvēku ir iegāzusi prasta alkatība. Vaškevičs, kā bijušais Vilkastes vīrs, ir bijis spiests iesaistīties šajā karā un tādēļ viņa dzīvība tika pakļauta nopietniem draudiem. Kāpēc netika spridzināta Vilkastes automašīna? Pavisam vienkārši - ja Vilkaste tiktu nogalināta, no kā tad dabūtu naudu? Toties mēģinājums vispirms sadedzināt Vaškeviča auto un pēc tam to uzspridzināt varēja būt brīdinājums Vilkastei - nākamā vari būt Tu... 3. "...tiesātie atsaucas uz "sportistu"". Kopš kura laika par pierādījumu var uzskatīt apsūdzēto liecības par kaut kādu personu ar kaut kādu iesauku? Īpaši, ja apsūdzētais, kurš sniedz liecību, ar šo personu NEKAD nav kontaktējies? 4. "...pārbaudes gaitā ir konstatēti fakti, kas dod pamatu apšaubīt tās uzticamību un spēju saglabāt valsts noslēpumu...". Vai kaut kur šie fakti ir publiskoti? Pašreiz izskatās, ka iemesli, kādēļ Vaškevičam ir atņemta pielaide valsts noslēpumu saturošiem dokumentiem, tiek turēti vēl lielākā slepenībā, nekā viens otrs izmeklēšanas noslēpums krimināllietā. Tās informācijas drumstalas, kuras tiek publicētas, liecina, ka formālais pamats pielaides anulēšanai drīzāk ir KNAB sniegtā informācija SAB par Vaškeviča piedalīšanos neatļautos mantiskos darījumos. It kā izmantojot tēva kredītkarti pirkumu apmaksai. It kā kaut kādā saistībā ar "Balticovo". It kā vēl ar kaut ko. Taču nekā konkrēta. Piedodiet, cienītais, bet tas izklausās apšaubāmi. Īpaši, zinot, ka Vaškevičs ir viens no tiem, kas vismaz pirms gada ir informējis valdības amatpersonas par iespējamiem pārkāpumiem KNAB, tajā skaitā arī par operatīvo lietu un kriminālprocesu ietvaros izņemtās naudas zagšanu...
sviests
s
Vai tiešām grūti paņemt ,,pie žabrām,, viņa dakterus ,kas tās slimības lapas izraksta?Riktīgi viņus pakratīt ? Varbūt tomēr negribēsies šķirties no ārsta licenzes kaut kāda smerdeļa dēļ???
:)
:
Ar V.Vaškeviču sazināties neizdevās. Par visu jāatbild, Vaškevič! Gatavo sausiņus. :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas