Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Vaškevičs kukuli varētu būt devis VID Muitas pārvaldes direktoram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ivs
i
Neticu KNAB,tā jau var jebkuru apsūdzēt.Ja jau tik operatīvi nepaņēma ar kukuli rokā,tagad var nezinko muldēt.Neviens pat ar vienu smadzeņu rievu ,atrodoties Vaškevica situācijā pat nebūtu domājis par kukuļa došanu.Kautkāds KGBešņiku stils.
ciniķis
c
Ek, naivie. Vecā vara nesaprata, ka jaunajai varai nevajag kukuli par kontrabandas piesegšanu, jaunajau varai vajag visu kontrabasa shēmu un varku, nevis kaut kādu nožēlojamu kukuli. Viņš ko stulbs? Bija domājis, ka samaksās smiekla kāpostu jaunajiem un turpinās pelnīt citronus? Nu, nē, Vienotībā arī gluži idioti nesēž. Priekš kam šiem nožēlojamas 50 štukas mēnesī, ja var savākt visu shēmu un celt no tās pa pusmiljonam - miljonam mēnesī ( ja ne vairāk). Sorry, tā nenotiek. Ja tu zaudē varu, tu zaudē visas privilēģijas, barotavas, siles un amatus un vislabākais, ko tu vari darīt, tas ir sēdēt malā un nelekties un nemēģināt kādu apčakarēt ar sīkiem kukuļiem.
YL
Y
DIENAs īstie īpašnieki saskata kaut ko radsnieciksu, čomisku ar Vaškēviču. Tā'dēļ lilels drauga portrets. Vai ne?
KLM
K
atvainojos - šo to var dot...
KLM
K
Kāpēc jūs šīs pretrunīgās pasaules cenšaties apvienot ? .......................................................... .................................................... Iespēj ams, tādēļ apvienot, ka Dienai tas šo to dot....(Dienas īstos saimniekus nezinot)
ai
a
Kur tad Kurmītis pazudis?
R(8)
R
Makskeresanas sezona lielajam zivim un medibu sezona uz treknajiem auniem ir atklata , tagad bus jazile kurs bus nakosais .......
Briesmīgs ģīmis.
B
Nevar būt! Paskatiet viņa godīgajās ačelēs! Kāpēc neviens netic vairs šitiem ciniskajiem blēžiem?
WWW
W
Smieklīgi bija skatīties kā Jaunalksne skrēja ar mikrafonu pakaļ Konvojam. Sieviete gados varēja jau savaldīgāk uzvesties.
vetis
v
Kad sāks ķert citas lielās zivis
Sociāldemokrāts
S
Kaut ko nesaprotu - jau vairākas dienas ziņas par kukuļdošanas lietā aizdomās turēto un arestēto valsts ierēdni ilustrē LIELI ŠĪ IERĒDŅA PORTRETI. No dzīves pieredzes zinu, ka ar lieliem portretiem ilustrē ziņas par politiķiem, sportistiem, zinātniekiem, māksliniekiem un citiem POZITĪVIEM varoņiem. Turpretimi ziņas par zagļiem, izvarotājiem, kukuļotājiem, laupītājiem, nodevējiem un citiem negatīviem personāžiem parasti nepopularizē šo cilvēku sejas ar lielu portretu palīdzību. TAS, KĀDĀ FOTOATTĒLU VALODĀ DIENA STĀSTA PAR KORUPCIJU, IR NEPARASTI. Kāpēc Vaškēvicha persona tiek tā popularizēta un romantizēta? Un kas sekos tālāk? "Dienas" intervijas ar Vaškevichu par viņa iemīļotajiem ēdieniem, par viņa sporta aktivitātēm, par vaļaspriekiem u.tt? KĀPĒC DIENA tik dīvaini DZELTĒ???? Atceros laikus, kad Dienas pirmajā slejā bija liels fotoattēls ar kriminālas "autoritātes" Kaļvas sadauzīto un uz ceļa pamesto dārgo automašīnu. Tas bija 90-tos gados. Vai atkal visai sabiedrībai ir tik svarīgi zināt par kriminālās pasaules līderu dzīves notikumiem? Vai Latvijas ietekmīgākajam laikrakstam tomēr nevajadzētu nošķirt politiku, biznesu un kultūras dzīvi no kriminālziņām? Kāpēc jūs šīs pretrunīgās pasaules cenšaties apvienot?
KLM
K
no sirds uz sirdi vai dzirdi cik gan prāta gūts ja vēl mātes krūti ik dienas sūc bet ne jau tur tā bēda - vis svarīgākais lai intelekta pilna pēda
KLM >> no sirds
K
tas glups kā ............................................. Ar rīta rīmi gana glupu Es pelnu savu dienas zupu. Un kas, ka tai maz prāta tērēts? Man maksāts ir un tāpēc papīrs smērēts. Tev deguns lepns un nepatīk še smaka? Man pašam gan, jo tā ir MANA ... lielā un dižā intelekta pēda.
Mg
M
Mani ieinteresēja šis teikums: "Kāds avots Saeimā aģentūrai LETA atzina, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) savāktie pierādījumi Vaškeviča aizturēšanai esot pārliecinoši un varētu būt pietiekami viņa notiesāšanai" Tas nozīmē, ka kāds KNABā ir pārkāpis likumu par valsts noslēpumu un izpaudis kriminālprocesa detaļas vai arī tas tomēr ir politisks pasūtījums un tiek saskaņots Saeimas gaiteņos.
Pikselis
P
Nu tad beidzot viens no lilajām zivīm sēž uz pareizā sola. Interesanti, kas būs tālāk. Tā zivs ir glumāka par glumāko zuti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas