Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Vaškevičs pats no amata neatkāpsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
huhu
h
skaidrs, ko tur olas, nav jau nekāds dižais bizness - es lobēju grandiozākus projektus - naftas, spirta kontrabandu, narkotikas. Tur ir īstā nauda un tas ir īstu vīru darbs.
Lāpītāja.
L
..bijušās amatpersonas bērniņi, sieviņas, mīļākās.Bet par Vaškeviču tāpat visiem skaidrs.Kārtējā varas elites dubultmorāle.Ja savējais tad neredz neko sliktu pat tad ja ietupināts, kur nu ja vēl tikai aizdomas turamais, ja nav savējais, tad nav vajadzīgas nekādas pasūdzības (kā Repšes, Loskutova u.c. gadījumā)tūlīt apsūdz paši preses slejās un intervijās, pataisa par zagli (kā dažs deputats Loskutovu, it kā tieši viņsš pats butu zadzis) un no amata nost. Agrāk galvenais piesedzējs ar piramīdas veida struktūru politiskaijai mafijai bija zēniņš ar loku pierītē un dziļdomīgu "par to es nevaru runāt..."tagad sitas rūdītais buks.Skaidrs ka viņi viņu turēs līdz pēdējam, lai piesegums ir kamēr atrod vietā citu.
Lāpītāja.
L
Nu par to KNAB ja puikiņu, jau nu te velti šūmējās, vienkārši gribējās kādu melno avi atrast, bet tā lai netiek izgaismoti savejie. Tas puikiņš vienkārši jau studiju gados tika ierauts gultā pie vienas provinces miljonāriņa (arī bijušā OBHS nika) sievas, tipa mazs alfonsiņš, tad miljonariņs nolika karoti, sieva tagad ar mantoto naudiņu taisa sev un savam mīlulītim smukulītim, kuru negrib zaudēt skaistu dzīvi.Pucē viņu un lutina, pērk mašīnītes.Bet tas jau nav pamats to saistit ar KNAB, mums tak pilna dzeltenā prese ar skaistas dzīves bauditajiem un tur ne vienas vien amatpersonas (kaut biju sās)
čekists
č
Viņš bija savs puika krimiķiem tad, un ir tāds pats tagad. Ļautiņi! Mēs nedzīvojam tiesiskā valstī. Kauns un negods viņa piesedzējiem.
Dakteris
D
Bildee acu ziles ka narkomanam
sms
s
Ja šitais zuksteris kādā prāta mulsumā sāktu likt ārā visu ko patiešām zina.. oi, oi, .. tad viss līdz šim zināmais šķistu bērnu ludziņa..
mērglis>jautājums>
m
ja runa ir par Vilkastes biznesu ar zemi , tad tur jau arii pa iistajiem ceļiem aizripoja kukuļi miljonu apmeeros , to nepiemirstiet , tad arii viss paliek klaars kaa viss tik gludi izdevies , ja kukuļiem izdosies sadziit peedas naaks gaismaa ne taadads vien lietas kaa kraapšanaas nodokļu delaraacijaas ...
jurists
j
Lemberga Ziņotātājs pamazām kļūst par Latvijas ietekmīgāko noziedznieku ruporu.
WALA
W
Vispār jau dazīem ierēdņiem ir ļoti nesliktas algas, pie kam deklarācijas ir publiski pieejamas, un pec uzvārdiem sameklējamas. Vienīgais kas man tajās deklarācijās besī - ka ir redzami visi pirmās pakāpes radinieki, kas faktiski ļoti skaidri parāda kas ir kurš arī bez p.k. publicēšanas. :(
Uldis
U
Droši vien...laikam...jadomā,ka...ļoti iespējams...būtu jābūt utt. Tada garā visi :) --------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ----------- Neviens no šeit minētajiem vārdiem vai vārdu salikumiem nevienā komentāru tekstā nav minēts. Pilnīgi droši!
Moš..
M
Droši vien...laikam...jadomā,ka...ļoti iespējams...būtu jābūt utt. Tada garā visi :)
CR
C
Nav saprotamas augstu amatpersonu intervijas vienā vai otrā laikrakstā brīdī, kad kaut kas svilsts, tā vietā labāk ir paklusēt. Ne VID , ne KNAB nav svētās govis. Ja taisnībai atbilst presē teiktais par atsevišķu KNAB darbinieku ekstra dzīvesveidu, proti, nesamērību starp ienākumiem un izdevumiem, tad tas ir skumji un šjā gadījumā pašam KNAB būtu jānāk ar kaut kādiem paziņojumiem par darb\ībām, kas ir veiktas vai tiks veiktas, un kādi ir šo darbību rezultāti, proti, vai patiesībai atbilst presē izskanējuši info un ja jā tad kādi turpmākie mēri tiks pieņemti pret konkrētām personām, jo KNAB Vaškevičam pārmet līdzīgas lietas. Arī VID rīcība ir diezgan dīvaina saistībā ar Vaškeviču. Skaidrs, ka šķiršanās un dzīvošana kopā ar ar bijušo nav viss tāpēc ka pazuda mīlestība, bet tam visticamāk ir cits pamats. Tāpat arī presē atspoguļotais ekstra dzīves veids, vai maz par ierēdņa naudu tādu var atļauties? Kas runājams Vaškevičam ar Oderovu? Ļoti dzuadz nezināmo un tas neapšaubāmi met ēnu pār abām iestādēm, gan KNAB, gan VID, bet tā tācu nedrīkst būit.
mēdz būt, ka
m
runāšana sudrabs, klusēšana zelts. Būtu savā labā paklusējis. Vaškevičs aizstāvas uzbrūkot, un tas vien iemesls pārdomām.
de Aitaste
d
Vaškevičs zinājis, ka no KNAB tiek zagta nauda. ------ Paveras darba lauks prokuratūrai. ;)
Bronks
B
Mūsu idoloģiskiem vadītājiem VID nav paraugiestāde, tapēc lai tik sports strādā:))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

VID ģenerāldirektors Dzintars Jakāns ierosinājis dienesta pārbaudi, kurā tiks izvērtēta V.Vaškeviča līdzšinējā darbība. Uz tās laiku no amata Muitas kriminālpārvaldes direktors atstādināts netiks. Dz.Jakāns to skaidro ar KNAB piemēroto drošības līdzekli. "Ja viņi ir izvēlējušies, ka viņš drīkst strādāt, man nav pamata neļaut."

DZ.Jakāna un finanšu ministra vērtējumu lasiet šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas