Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Vaškevičs turpmāk atbildēs par VID stratēģisko attīstību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sončiks
s
mana skola,mana.
Lāpītāja.
L
Piekrītu, ka zvirbulēns ir no TP rokaspuišiem,(droši vien kāds viņu apmaksāts žurnaļuga, vai vēl labāk līdz ausīm nodrošinājies dienderis, kam aiz gara laika labpatīk rakstīt provokatīvus un tendētus komentiņus(nu ir tur viņiem tāds ´fotogrāfs", piemēram), jo mēnešiem redzu viņa komentārus un kad tā pavēro tie visi ir uz vienu mērķi nojaukt no pareizās domas ļautiņus un novadīt tvaiku uz kaut kādu otršķirīgu jautājumu vai uzrīdīt kādam cilvēkam. Vienīgais labums ka mums vairums tautas vai nu nelasa nekādas lietas internetā, tajā laikā labāk skatās kādu no TV šoviņiem vai ja ir vēls mīlējas(kas patiesībā ir apsveicami)vai arī nelasa principā un dara ko citu derīgāku sevis izglītošanai.Tādēļ būtībā zvirbulēnam tas loks cilvēku ko viņš spēj ietekmēt ir stipri šaurs.Tie kas te ganās pastāvīgi zin viņu pietiekami labi,lai neņemtu galvā. Es te šad un tad iemetu aci, jo mani interesē tas politiskais ķēķis un tas putras katls kas tur vāras tai ķēķī. Jāsaka godīgi, tāds cūcīgs melnais lopu ķēķis tas gan ir(laukos agrāk lopiņiem vārīja barību citā ķēķī nekā cilvēkiem), tomēr ko padarīsi, mūsu pašu jau vien ir un labāku pagaidām nav kur ņemt.Attiecība par V.V. kas tur ko brīnīties, visu laiku ir bijis kāds kā pie bandītiem saka "smotrjaščij", kas pārraudzījis procesus kontrabandā no kuras barojas politmafija. Agrāk bija viens ar loku pierē un tādu mazu pusrižu adjutantu, tagad ir V.V. Nu un vēl visādi sīkāki brigadieri dažādos dienestos un institūcijās kuras varētu likt šķēršļus (leitinanta šmita bērni,bodnieki utt.)
zvirbulēns
z
Jums var tikai piekrist, bet ko nu par to runāt, ja pat KNAB nomā telpas privātā augstskolā.:))) P.S. Maizītis ir no Cēsīm, audzis bez tēva, tādēļ tāds vārgulītis.:(
Elizabete
E
Skumji. Palasīju Dienu. Un komentārus. Sončiks, Jakāns un laikām arī Maizītis nāk no Cēsu puses. Varbūt, ka kļūdos. Varbūt arī tas Vaškevicss ?? Laukos cilvēki kavē laiku ar medībām, veido kaut kādas neformālas attiecības. Nu kaut kā tā? VID stratēģiskā vadība jau ilgus gadu kaut kā tiek virzīta no dažādiem stratēģiskiem grupējumiem. Kaut vai telpas Jeruzalemes ielā VID vajadzībām iznomājot no kaut kāda ar DINAZ grupējumu saistīta uzņēmuma laikā, kad DINAZ bija pats lielākais VID parādnieks. Bet tam jau Sončiks parādus laikam atlaida. Tagad, kad ik pa brīdim laikrakstos parādas informācija, ka Mežaparkā uz Vaškevicam (viņa sievai, Bojāram vai kādam citam kompanjonam) piederošas (vai jau tālākpārdotas) zemes nez kāpēc gatavojas celt VID jaunās ēkas, saprotams, ka VID stratēģisko vadību jāuztic cilvēkam, kas no tā kaut ko saprot. Varētu jau kāds Dienas eksperts tā sakarīgi aprakstīt šīs peripetijas VID paspārnē. Vai tiešām valstij (VNĪA personā) nebija prātīgāk valsts iestādēm iznomāt telpas valstij piederošās ēkās, lai novērstu šādas baumas un mūžīgas korupcijas iespējas ??
Parastais
P
Vispirms, viens cilvēks neliešu bandu uzvar tikai lētos holivudas grāvējos, nedomāju, ka esi tik naivs, uzskatot, ka ģenerālprokurs var LIKUMĪGI pārtraukt savītu shēmu darbību, kurās iesaistīti citi uzpirkti specdienesti. Gadījums ar drošibnieka Gulbja atestātu ir zīmigs piemērs, cik formālas ir prasības virsniekiem Latvijas tiesībsargājošās iestādēs, ja CV var ierakstīt dienestu Afganistānā 16 gadu vecumā. Tāpēc, pirms uzbrūc konkrētam Maizītim, atbildi uz 2 jautājumiem - 1. Kam izdevīga zema valsts tiesībsargājošo struktūru darbības efektivitāte? 2. Kam tauta ir uzticējusi rūpēties par savu drošību? P.S. Ceru, ka zini, ka ģenprokuroru tauta neieceļ. :))
ĻURBA
Ļ
VOŠKEVICS kur;s LR nodokļu IEKASĒŠANU NOLAIDIS uz GRUNTI..ieceļ TURPAT... ...pie VALDĪŠANAS!!!!!!!!!!!
edmunds
e
apbriinojami! to nenormaaliibu valstii ir tik daudz ka vieglaakbuutu uzskaitit kas IR kaartiibaa nevis kas tiek dariits greizi. zeeel. jaasaak domaat par pasregulaacijas mehaanisma aktivizeesanu - tipa lincu tiesas, piketi, masu demonstraacijas, utt..... ja reiz valsts ar sevi netiek galaa.
zvirbulēns
z
Diemžēl, kaut Tavs priekšlikums ir laipns, un jūtu patiess, tas nav īstenojams. P.S. Tu esi jauns, paies gadi, un kas zin, varbūt Tu kādreiz sev teiksi, -jā, tam smerdelim zvirbulim bija zinama taisnība :)))
ES pats
E
Arī citās valstīs ieņēmuma dienestiem cilvēki pārmet REKETA METOŽU PIELIETOŠANU, tāpēc bijušie nelegālā reketa "speciālist" ir nepieciešami un PIE ĻOTI LIELAS ALGAS ir "cerība", ka viņi strādās arī Valsts labā...
Jautrais
J
NAV NEKā VIENKāRšāKA. Puisis vilks sev līdzi draudziņus, japaugstina, pēc pus gada būs infarkts.
ZBL
Z
Jakāna kungs, vai Jums patīk Sports. Jā protams, īpaši franču de futbols! Ar ko kopā jūtat līdzi? Ar kriminālnoziedznieku Sončiku un visu TP . Vai ir arī kāds sauklis ar ko atbalstāt sportu? Protams, Sports un kontrabandas spirts, nekad nav šķirts!
ABC
A
Man savulaik bija tuvs radinieks, kurš bija pilnīgi un absolūti pārliecināts, ka kaimiņi viņa dzīvoklī cauri sienai pūš jiftīgu gāzi ... Kopš tiem tālajiem laikiem es zinu, ka pret šādām idejām jebkuri argumenti ir bezspēcīgi. Klau, nu sarunājam labāk randiņu un aizejam uz Salmu krogu, pasēžam pie konjaciņa un parunājam par jebkuru jautājumu, izņemot Maizīti:) Kā Tu uz to skaties?
klusais
k
Nu labi , nav jēgas strīdēties par šo neauglīgo tēmu. Mums katram acīmredzot ir savi nformācijas avoti un sava saprašana par lietām.
pamela
p
Draudziņ,jūs nu tā kā šodien tiko atnācis no intervijas NRA.Esmu vīlusies,jo pēc jūsu loģikas VISAS Latvijas nelaimes nāk no Maizīša,vai?Tā jau sanāk kārtejā antireklāma pret šo cienījamo k-gu,kurš nav manīts sadarbojamies ar Vašķi.Tā nu gan nevajadzētu.Vai nākošā būs Sudraba?Es piekrītu "klusajam".
zvirbulēns
z
Kad Tev, ABC, reiz attausīs atskarta, ka Maizītis visā šājā ķēķī ir galvenais un vājākais posms, kad? Nu tu taču neesi tantiņa no laukiem, Lelle, kas skatās zvaigznēs un to vien gaida, kad esošos nomainīs tādi paši opozicijā esošie :((((

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas