Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vaškevičs VID reorganizācijas gaitā iecelts par Administratīvās pārvaldes direktoru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kapteinis Āķis
K
Apsveicam! Jācer, ka šeit pielaides Valsts Noslēpumam (patiesībā - šo pielaižu neesamība) nebūs nekādā ziņā par traucēkli. Lai veicas arī turpmāk!
Pēteris Krišjānis
P
Izskatās, ka Vaškēvičam kabatā ir viss TP zieds. Nebūtu brīnums - ar kontrobandu savā laikā nodarbojās visi, kuram bija lieka nauda un nebija [ironija]tizla slimība saukta par godaprātu[/ironija].
spunde
s
Jakānam ir slimība ko sauc par vaškevičatkarību. Nožēlojami ,ja tāds ir VID ģen.dir.
Temida
T
Isi un skaidri,SPORTS tiek saglabats Bardai lai atstradatu un nodrosinatu situaciju ko dikte Maskava sagatavojot laucinju nakosajam gadam!Ekonomiska zona sak savu darbibu jauna faze!
no malas (īstais)
n
Tas saucās - tie paši vēži citās kulītēs. Laikam tikai revolūcija var aizslaucīt mēslainē šos te korporatīvos neliešus.
fui
f
Fui cik pretīgs tips!
tādi esam
t
Vistu zagļus liek cietumā, bet bandītus vaškas - augstos matos.
Elizabete
E
Visi vārās ap Vaškevica pārcelšanu un pat nemana būtiskāku jaunumu. Ja jau tiek reorganizēta Lielo nodokļu maksātāju pārvalde tās vadībā liekot N.Jezdakovu, bet audita vadību uzticot Undzēna kungam, tad TP uzvaras gājiens noslēdzas. Ar katru dienu paliek interesantāka dzīve. Tikai nez kā būs ar budžeta ieņēmumiem.
Человек
Ч
Владимир Вашкевич - образцовый пример интеграции в латышское общество. Он вошел в высший круг самых сливок латышской элиты. И этим многие недовольны. Особенно те, кто в этот круг не вошли.
opers
o
Vai tad uz izmeklesanas laiku Vaskevics nav atstadinats no pienakumu veiksanas.
Ērglis
Ē
Ģenerālprokurors varbūt klusē tāpēc, ka pret Vaškēviču ir tiesvedība un vienreiz jau atrāvās dodot komentārus tiesas laikā? :)
Ērglis
Ē
Vecīt, tu nesaproti. Ne jau ir runa par naudu, bet par izdzīvošanu. Ja visa šī afēra būtu turpinājusies ar biezajiem gadiem, neviens pakaļ nedziedātu. Bet atvērās zeme un gāžamies bezdibenī - un ups, TP atklāja, ka praktiski viņiem vai nu jāblefo un par katru kaut vai simboliski jāpārņem vara, vai nu jārēķinās ar tautas niknumu, cietumu vai trimdu. Nav diezko jauka perspektīva. Tāpēc zēni spirinās. Spirinās izmisīgi un nepārdomāti, nav šaubu. Bet tas nemaina faktu.
lauķe
l
Atkal āzis par dārznieku, tikai citā kāpostlaukā!
Valērijs.
V
Tautas partijas vīri rullē. Ūdens smeļas mutē, bet veidot rēbusus un kost Latvijas valdībai un latviešu tautai. Vai jums nepietiek! Esat jau gandrīz aizrijušies no bagātībām, bet vēl vajag. Tikai tauta ir palikusi nabaga.
klusais
k
Interesanti cik tomēr Vaškevičs ir vajadzīgs oranžajiem. Te jau no dažādām pusēm pienāk info ,ka caur saviem ziņnešiem arī Zatleram tiek borēts par viņa neaizvietojamību VID struktūrās. Bet bija tak jau aizrunata šamam vieta FM, ko neiet uz turieni?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas