Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Veismane dienesta auto izmanto arī brīvdienās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
stopētājs
s
varbūt varētu mani paķert katru rītu no Jūrmalas līdz Rīgai un vakarā atpakaļ. es domāju, ka esu pelnījis par saviem maksātajiem nodokļiem :)
učene
u
Nav jābut Veismanei. Viens klerks Rīgas domes izglītibas departamenta brauka Toyotu regulalari uz dāču Saulkrastos visas nedēļas dienas.Ekonomijas apsvērumu dēļ savu auto pārdeva....
XAU
X
Pērle: "no viņas algas var atļauties savu auto, var atļauties pati maksāt gan octa, gan kasko un auto uzturēšanu." :D Šamējs citāts visspilgtāk parāda proletariāta dziļo domu un kur mēs nonāktu, ja šitādi bezsmadzeņu radījumi tiktu pie teikšanas :D Elementārā matemātika 1+1=2 laikam aizmirsusies. Atraduši kur ietaupīt - vienas mašīnas vietā nopirksim un uzturēsim divas :D
SVIESTS
S
Man šai sakarā ir tikai viens jautājums - kas šito visu organizē ( sagatavo sabiedrisko domu ) UN KAM SAGRIBĒJIES VIŅAS VIETU???
KRIEVIETE
K
Veismane pati izveidojusi valsts pārvaldi tādu, kāda tā ir, tagad pati reformē, pati izdomā noteikumus, pati pārkapj, pati soda... :)
mdā
m
ar električku lai brauc nav taču prezidente te nu redzam lielos vēžus padzīt nahren un lai savā Jūrmalā stāda tomātus un pieņemt cilvēku, kam ar riteni vai kājām nav kauns uz darbu iet šai krīzes laikā
Paija
P
OHO, interesanti, uz kurieni tad ved Veismane steidzamo korespondenci e-tehnoloģiju laikmetā, kad eksistē e-pasts, e-paraksts, fakss u.c. Nepūtiet pīlītes, Veismane. Un kā tad ar amortizācijas izdevumiem, vai to jūs valstij atmaksājiet par mašīnas izmantošanu - nolietošanu privātām vajadzībām ? Melīga un savtīga Veismane !
Jānis
J
Ar sī kām lietām novērš uzmanību no miljoniem un pat MILJARDIEM !
hronometrs
h
Veismanes grozs pilnāks - ne tik sen taču jau viņai bija skandāls, kad par Eiropas fondu naudu tika rīkota balle un pirktas dāvanas.
ir laiks
i
Katram pienāk laiks aiziet. Veismanes grēkil liekami vienā grozā ar slaveno zemeņu tort un kā ierēdnis viņa treknajos gados savu darīja. ŠODIEN IR TOTĀLA KRĪZE. Lūdzu lieciet viņas vietā jaunieti, kas vismaz pats var pabraukt ar velosipēdu.
nodokļu maksātājs
n
brīvdienās gan Veismane manīta vizināmies stipri patālu no savas kancelejas...
marika
m
neaizstāvu VK, bet - ja ņem vērā, ka ir strādāts arī naktīs un brīvdienās, tad o.k. lai brauc un viņiem pienākas vēl dubultīga alga... par pārējo nestrīdos
Ha-ha
H
Kārtējais cinisms Guntas VEISMANES personā!
Bite
B
Ja cilvēks visu mūžu tā dzīvojis, pie vecuma neko nemainīs. Bezcerīgi! Viņa pārbrauks mājās, izbrīnā bolīs acis un stāstīs, ka tas ir politisks pasūtījums. Tie, kas te metas viņu aizstāvēt, arī ir samaitāti cilvēki, jo vārds - morāle - viņiem neko neizsaka!
AY
A
Interesanti, kā ar tik maznozīmīgu un valstij nevajadzīgu profesiju kā ārsts, skolotājs, policists tikšanu uz mājām ar dienesta auto (ha, ha, ha!) pēc smagām nakts dežūrām, kur glābtas dzīvības, bijusi saskare ar noziedzniekiem, kā arī pēc kontroldarbu un eksāmenu darbu labošanas skolā līdz vēlam vakaram? Ko šādas Veismanes sabiedrības labā dara vairāk un labāk, ka viņām dienesta auto, bet pārējie vēlos vakaros un agros rītos brauc uz darbu ar sabiedrisko, tērējot savus personīgos līdzekļus, kas ir desmitkārt mazāki kā šādām Veismanēm?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas