Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Veismane droša par 79 mlj. latu ietaupījuma plāna īstenošanu realitātē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Solveigs
S
lai iet uz Ugunsgrēka kāstingu un pretendē uz Solveigas dvīņu māsas lomu !!!!
uzņēmējs
u
Vai tad par privātbodi pataisīto trīzvaigžņotā Dambju Jurkas kantorī arī klopēs ciet? Sen bija laiks to korupcijas midzeni iztrenkāt. Valdiņ, lūdzu, saņemies!
Efektivitāte
E
Veismane ir gudra un darbīga dāma. Ja viņa saka, ka var ieekonomēt, tad arī var. Un nevis kā Augulis uz zīdaiņu rēķina.
kirze
k
ļoti labi!!!
Lelle
L
"...bieži vien notiek pēdējā vagona dēļ, lēmums bija atkabināt pēdējo vagonu." No 6 vagoniem nu jau ir atkabināti vismaz trīs....un visi laukos. Vairākos bijušajos rajonu centros nav palicis vairs neviens valsts pakalpojums, izņemot Valsts Bezdarbnieku dienestu un Sociālo dienestu!!!! Pēc pārējiem pakalpojumiem uzņēmēji!!!!!!!!, pašvaldības un privātpersonas braukā simtiem km tālu.... Toties Rīgā daži valsts institūciju vadoņi uz atlaisto lauku ierēdņu rēķina, palielināja saviem radiem un draugiem algas un pat pieņēma jaunus radus darbā!!!! Muļķu zeme turpina rullēt uz elli....
AD
A
"...Valsts kancelejas (VK) direktore Gunta Veismane ir pārliecināta, ka DAĻA no tā dēvētā 79 miljonu latu ietaupījuma plāna tiks īstenota arī realitātē... " Kāda daļa? Trešdaļa? Desmitā daļa? Simtā daļa?...
dadārija
d
Pirmkārt, uz 300 strādājošajiem vienu direktoru . Tagad aģentūriņās 70 - 100 kalpu, bet direktoram alga ar 4 cipariem - kā ministriem. Direktors, kam sen aiz kalniem darba spējas un domu skaidrība. Anekdotes ne direktori.
Pelēkais Vilks
P
Pa BBC Radio dzirdēju, ka UK līdz 2014.gadam uz valsts iestāžu budžeta apcirpšanas rēķina taisoties ietaupīt 40 miljr. Normāli ietaupīs.
jautājums
j
Nu jā...Zivs pūst no galvas... Un reorganizācija un optimizācija ir jāsāk tieši no Valsts Kancelejas, jo tur nu tie ļautiņi ir vienkārši satriecoši profesionāli...Veismane vispār saprot cik ir jāiegulda, lai palaistu centralizētās sistēmas? Viņa naudu iedos? Cik gadus mēs ar e-pārvaldi jēdzamies bezjēgā... Vai mēs struktūrfondus atkal šķērdēsim visādiem espertiem, ieviešanas plāniem un apmācībām? Vai tad tie slepenie miljoni ieredņu apmācībai jau sekmīgi izsaimniekoti ? Nākamos vajag? Lai nu kundze iet pensijā...Un lai nu jaunais drusku to kantori patīra...
Sirmais
S
Protams var jau teikt, ka uz prezidentu, deputātu un ministru algām neko daudz neietaupīsi, bet toties tas radītu tautā domu, ka valdošie nekuļ tukšus salmus.Vajadzētu vadoņiem solidarizēties ar tautu un strādāt ar domu, ja grūti,tad grūti visiem, bet tā jau ir utopija.
Jukums
J
Neaizmirstiet taupības pasākumus attiecināt arī uz bijušajiem prezidentiem.
Bo
B
Vai viņa vēl joprojām VK direktore? Dombrovskis taču solīja viņu atlaist. Cik ilgi vēl jāgaida?
msi
m
kādēļ gan saemas deputāteļi nesāk ar sevim ? Un atcelt kompensācijas ? Sāciet ar to lielo valsts aparātu nevis skolotājiem un policistiem.
po
p
Sāc ar savu algu-atsakies no tās,pierunā vēl kādu no savējiem un ieskait soc.fondā,ha,ha.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas