Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Veismane neatkāpsies no amata, jo pildījusi likumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hello
h
ir tada lapa esfondi.lv, kur apkopota visa infa par ES fondiem. Ja pareizi saprotu, publicitates noteikumi ir kopigi visiem fondiem un lidz ar to meklejami tur. Un tie neatskiras atkariba no sanemeja veida. Ta ka ar visam pretenzijam pie FM ludzu
Vientulais vilks
V
O,TAS IR S L E P E N IB A S augstaka pakape .CIK MAKSASI? FAKTI BUS>.
hindu
h
brīnos ne tikai par jauno laiku, bet visām koalīcijas partijām, kas neiebilst pret veismanes darbošanos. Laikam vēlētāju balsis pirks nevis ar taisnīgu rīcību pelnīs
jautājums
j
Nu vēlreiz mēģināju pārčekot . Nu tur visās aktivitātes kā finansējuma saņēmēji, respektīvi projekta iesniedzēji ir uzrādītas vai nu tiešās valsts pārvaldes iestādes, vai ministrijas, vienā apakšaktivitātē sociālie partneri -NVO. Kur tur uzpeld uzņēmēji ?
akla vista
a
Dombrovska juristi varbūt nezin, ka Veismanei ir viens aizrādījums Kalvīša valdības laikā par rupjiem pārkāpumiem. Nu tie atkārtojas.
upe
u
Mani uzrunāja Veismanes apgalvojums, ka citas valstis ļoti ļoti augstu vērtē ierēdniecības kārtību vai sakārtotību Latvijā. Pēc tam domāju - kas gan ir tas, ko citu valstu ierēdņi tik augstu vērtē ? Vienīgais, ko varēju izdomāt - mūsu Latvijas augstāko ierēdņu spēju un nekaunību noteikt un saņemt milzīgas algas, komandējumu naudas un piemaksas. Sava atbildība ir visiem strādājošiem , tikai augstākā ierēdniecība pirmkārt ir atbildīga par kārtību valstī un valsts iestādēs - šo atbildību Latvijas ierēdņi reāli neuzņemās - nezinu nevienu augstu amatpersonu - ne Latvijas pastā, ne LDZ, ne ministrijās un aģentūrās, kas reāli būtu saņēmušas cietumsodu . Toties algas gan .... Un tas ir tas, ko sev tik ļoti ļoti vēlētos arī citu valstu ierēdņi - lielas algas un nekādas atbildības. Lūk arī Veismane braukā pa pasauli par mūsu naudu un to māca citās valstīs. Ja JL neatbrīvos no amata Veismani - par JL nebalsošu. Noteikti !
jautājums
j
Es mēģināju ieiet MK mājas lapā Valsts kanceleja sadaļā Struktūrfodi, bet tur gan saites bija norādītas, bet man netaisīja vaļā. Līdz ar to pietiekamu informāciju neieguvu.... Un es turklāt informāciju esmu ieguvis tikai no preses. Līdz ar to pat īsti nesapratu par kuru tieši apakšaktivitāti ir runa. 1.5.2.1.aktivitāte. Publiskās pārvaldes cilvēkresursu plānošanas un vadības informācijas tehnoloģiju sistēmas izstrāde un ieviešana ? 1.5.1.2.aktivitāte. Administratīvo šķēršļu samazināšana un publisko pakalpojumu kvalitātes uzlabošana ? Vispār tur ir ļoti nepārskatāmi ievietota informācija, grūti pat saprast vai tie ir atklātie konkursi vai ierobežotie. Nu darīts viss, lai apgrūtinātu pieeju informācijai... Tātad Jūs atzīstat , ka Bavārijai un EK bija domstarpības par informācijas atklātumu ? Un ko Latvijai arī tagad būs ar EK jaskandalējās par ierēdņu mācīšanu par ES naudu ? Mums vēl skandalozas reputācijas Eiropā ir par maz ? Nu ja sabiedrībai būtu pieeja jau projektu vērtēšanas procesam, tas noteikti samazinātu Latvijas korupcijas problēmas šajā jomā. Un turklāt vēl ietaupītu laiku, kas jātērē pārsūdzības procesos... Bet nu es nesapratu pēc tās informācijas, kas tad ir projektu iesniedzēji ? Es sapratu, ka tiešās valsts pārvaldes iestādes . Un pēc tam droši vien kaut kādi pakalpojumi tiek iepirkti. Kurā Valsts kancelejas administrētajā aktivitātē iesniedzēji ir uzņēmēji ?
yes> Bebrītis
y
Žetons par a la Soviet times, tikai persona tā pati, vēl iedomīgāka.
Viedoklis
V
Nē, tad viņa vienkārši iedziļinātos vairāk lietas būtībā un nerēgotos ar savu mobīlo telefonu TV ekrānos.
KLM
K
Paegle vienkārši nomainījusi partijas - ātri vajag uzsist reitingu... ................................................ ............................................................ .................... Jūsuprāt, ja Paegle nebūtu nomainījusi partijas un paziņotu to pašu - tad mūsu tautiņa to saprastu savādāk ?
Bebrītis
B
Tie, kas aizstāv Veismani, noskatieties vakardienas 100. pantu. Cilvēks kameras priekšā melo un ietiepīgi atkārto iestudētas (juristu ieteiktas??) frāzes. Man radās asociācija ar visiesīkstējušāko funkcionāru un pat demogogu a la Soviet times.
Viedoklis
V
Paegle vienkārši nomainījusi partijas - ātri vajag uzsist reitingu, un viņa jau zin, kā kļūt populārai - vajag tikai kārtējo intrigu uztaisīt un paspīdēt kā demokrātijas aizstāvei un patiesības cīnītājai - uz šāda populisma rēķina.Pie mūsu tautiņas tas gadiem ilgi gājis cauri. Varbūt viņa vēl aizvien cielē uz Prezidenta amatu - nu nedod Dievs!
Liva
L
Veismanei būs jāatkāpjas, Dombrovskis nepieļaus valdības apņirgāšanu. ??????????????????????????????????????????? ??????????????// Dombrovskis pieļaus, jo to darījis vairākkārt. Droši vien noticējis, ka Veismane labākā vadītāja ES!
hello
h
Iesaku Tev veikt ES aptverošu pētījumu - nu lai sabiedrībai būtu vispusīga informācija, tā sakot - par to, kādu informāciju par ES atbalstu publisko citās ES valstīs. Un atgādinu, ka pavisam nesen Bavārija ar Eiropas Komisiju par atsevišķām EK informācijas atklātības prasībām pamatīgi sakašķējās. Daļa informācijas ir uzskatāma par komercnoslēpumu, daļa aizsargājama ar intelektuālā īpašuma tiesībām. Kad projekts ir apstiprināts un atrodas īstenošanas stadijā - resp, kad uzsākts publiskais iepirkums, tad jau tiek iedarbināti citi nosacījumi. Cik noprotu, te runa ir par pieteikuma formu nevis iepirkuma dokumentiem. Un tagad iedomāsimies, ka, piemēram, pilnīgi visas Latvijas uzņēmēju ES fondiem iesniegtās pieteikumu anketas tiktu nopublicētas. Gribētos redzēt, kāds skandāls saceltos tad!
hello
h
Tu joprojām neesi atbildējis, kuros MK noteikumos ir izklāstītas normas par ESF projektu pieteikumu formu statusu? Kas ir noteikumu autors (jo tā NAV Valsts Kanceleja)? Kas tieši tur ir teikts? Un ko tieši no tā Valsts Kanceleja ir pārkāpusi?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas