Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Veismane: Saeimas komisijai tika sniegta informācija, ko drīkstēja sniegt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
resnis
r
Kas gan varētu būt slepens un sīkāk nepaskaidrojams par "intelektuālās kapacitātes celšanu", kā tas var veicināt izmaksu sadārdzināšanu no pretendentu puses" - pretendenti acīmredzot ir tie ierēdņi, kas saņems papildus piemaksas un viņi par to nedrīkst neko zināt
Andreiko
A
Veismane klārē ar Pētersones (šķiet, tās pašas, kas reiz sensenos laikos bija viena no TB pīlārienēm), hi, hi, par ierēdni klusītēm šiverēt laikam ir ienesīgāk) tekstiem: "... šāds statuss minētajai informācijai ir noteikts, lai novērstu informācijas par plānoto pasākumu izmaksām nonākšanu atklātībā, kas savukārt var veicināt izmaksu sadārdzināšanu no pretendentu puses un novest pie neefektīvas struktūrfondu līdzekļu izlietošanas." Vai nu esmu stulbs, vai pilnīgi stulba ir G.V. (lūdzu mani notiesāt par šādu aizvainojumu). Ja informācija par izmaksām pie mums parādās atklātībā, parasti cenas krīt, jo var parādīties jauni piedāvājumi. Un ļoti bieži pēc parādīšanās atklātībā šādi "prodžekti" vienkārši tiek noskaloti renstelē, ja Dombrovskis to neizdarīs, tad tā būs viņa kārtējā kļūda. Tas būtu punkts viens. Punkts divi. Ja Valsts kancelejā strādā tādi auni un aitas, kas paši ir baismīgi impotenti savu kvalifikāciju augšā celt (parasti notiek tā - normāli cilvēki mācās paši, arī kaut vai pieredzes uzkrāšanas veidā), tad uz mežu ragavās steigšus jāved Veismane, lai tik pati par savu naudu nevis ES eirām iegādājas šo transporta līdzekli. Vai tiešām Latvijas ierēdņu kalves "Augstākā akadēmijā" - Valsts kancelejā - strādā tik briesmīgi dauņi, ka viņu prātu bikstīšanai ir nepieciešami miljoni un simtu tūkstoši? Rodas sajūta, ka šāda vieda birokrātus, un, galvenais, viņu direktoriņus - rīkotājiņus tauta reiz uzsēdinās uz mietiem, pirms tam drusku apšļakstot ar darvu un apbārstot ar beigtu vistu spalvām. Jau iepriekš atvainojos tiem VK darbiniekiem, kas nav bijuši iesaistīti šādā fondu apguves iecerē, bet nekādā gadījumā - Veismanei!
JL Darba birža
J
Labs dzerītis. Šodien tu atkal esi nopelnījis bombonku
Dokumentu aprite
D
Arī parlamentārā kontrole ir jāveic saskaņā ar tiesību normām. Ja bez rakstiska pieprasījuma informāciju, kurai noteikts ierobežotas pieejamības statuss, nevar sniegt, tad vienkārši ir jānosūta attiecīgs pieprasījums un jāuzņemas atbildība par tālāko rīcību ar šo informāciju.
sirtaki
s
Padomā pati par kadriem: Dombrovskis Valdis atteicās no 3x lielākas algas Eiroparlamentā; Godmanis fiksi viņa vietā; vēl jāprihvatizē kaut tikai lattelekom- nāk Šķēle palīgā. Vai vari nosaukt kādu nozari, kur nebūtu Šķēle klāt? Man šķiet, ka rīt uz poda nevarēšu bez Šķēles palidzības.
pensija
p
Ar šiem kadriem nebūs aršana
Pičuks
P
Nudien. Dīvaina valsts! Nodokļu maksātāju deleģētie pārstāvji nedrīkst iepazīties ar šo nodokļu uzturēto institūciju tēriņu pamatotību. [Cik saprotu, ES Fondu nauda arī nērodas no "gaisa", bet no kādiem nebūt nodokļiem...] Vai Saeima neuzskata par vajadzīgu mainīt šo likumu? Manuprāt nav pareizi uzturētājam nezināt, ko dara uzturamais...
U
U
ATLAIST.
Predicador
P
ja JL deputāts pieprasītu, tad gan teciņus atnestu. drūmo cietumu visiem jukulaicēnu līdzskrējējiem vajag, nevis kvalifikācijas celšanas kursus.
Vakara Ziņas
V
Vakara Ziņas: Mūrnieces šoferi piestrādā par viņas bērnauklēm
Kabans
K
Granāta zobos viņiem noderētu. Ar izvilktu "čoku". Lai tur cik ilgi var noturēt. Kad nokritīs, būs 3 sekundes laika izdzīvot. Kas paliks dzīvs -tas uz 1 gadu par ierēdni. Nākamajā gadā atkārtot.
DD1
D
Dombrovska k-gs, strukturaalaas reformas jaasaak ar Juusu kanceleju, kas ir nepamatoti uzpuuties veidojums: faktiski ministrija virs ministraijaam. Kancelejai nav jaadublee tieslietu, aarlietu (ar diplomaatu paseem) vai citas ministrijas, bet jaakopee dokumenti, apkalpojot Juus. Tur pietiktu ar paaris ne sevishkji augsti kvalificeetiem, pieticiigi atalgotiem darbiniekiem.
who cares
w
"tāpēc vajag 3000 latu algu un kursu kvalifikācijas celšanai par 3 miljoniem" === Nu, kvalifikācijas celšanas kursi šiem laikam tiešām noderētu...
who cares
w
"atbilstoši likumiem Eiropas Savienības fonda projekta iesnieguma lieta ir ierobežotas pieejamības informācija" === Kas tie tādi par likumiem, un kas par "ierobežotas pieejamības informāciju" attiecībās starp diviem valsts/valstiskiem kantoriem VK un ESF? Ko var liet?
Kabans
K
Latvijas birokrātija darbībā. Tas ir tas, ar ko uzņēmējam jāsakaras ikdienā ar valsts pārvaldi. "Mēs neatteicāmies sniegt informāciju. Mēs vienkārši nesniedzām informāciju." Saproti kā gribi. Tikai rezultāts - lūk šāds. Un tie esot augsti kvalificētie kurus valsts pārvalde baidās zaudēt, tāpēc vajag 3000 latu algu un kursu kvalifikācijas celšanai par 3 miljoniem. P.S. Vai tādai Veismanei nav laiks pensijā? Izskatās, ka viņai ir kādi 100 gadi. Nepalīdz pat plastiskās operācijas vairāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas