Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Veismane uzsver, ka diplomātisko pasi izmantojusi pamatoti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ķemermistiņs
Ķ
nee , viņa ciešaas , atskrien no riita uz darbu un tuuliit uz ķendriķenu , jo taa luuk veel uudeni ietaupot....
Komjaunietis
K
Nu ir gan naglaja roža!
jautājums
j
Bet kāds ir loģiskais, pragmātiskais pamatojums šai gadījumā ? Kāpēc Veismane gribēja izmantot diplomātisko nevis savu parasto pasi ? Es pats ar ģimeni biju augustā Hurgadā ar parastām LV pilsoņu pasēm un bez problēmām. Vienīgais, ko varu iedomāties, ka tad varbūt vīza nav jāpērk , kas maksā šķiet 10-14$. Nu bet 10$ dēļ šitādu šmuci...Un atpakaļ arī atsūtija... Jā, skopais maksā divreiz...Es neticu, ka tūrisma kompānijai viņai šitais būtu jākompensē, jo pašas vaina. Ja tā, tad kundzei jumts brauc uz taupīšanu. Dienesta mašīnas...telefoni...Varbūt tualetes papīru arī nes uz mājām ?
DD1
D
Zhetons Tev. :)
Ieva
I
Interesanti, kurā vietā telefonā ir jāiesprauž pasa, ja zvana darba jautājumos?
incanti
i
interesanti, ko par šo teiks diplomāti? vai viņiem nepaliek šķebīgi ap dūšu, ja arī tāda veismane ir diplomāte! dombrovskis ir tik bezgala jēls, ka viņa premjerēšanas laikā noteikti nekas nevar mainīties repše vismaz sāka tīrīt vid, ja ne labāk - būs savādāk šo nekauņu pat ar slotu nevar aizslaucīt, laikam tikai nāve viņu savāks
Majakovskis
M
izsniegt Veismanei sarkanaadaino padomju pasi....
Pārdomas
P
Kādi tomēr mērgļi sēž mūsu valsts iestādēs! Gan vecie padomju podlaižas, kolaboracionisti un nodevēji, gan pārkalušies neatkarības cīnītāji. Viena tāda cīnītāja arī netālu mūsu personāža tuvumā grozās un jau ilgi grozās, tātad savējā. Vispār apbrīnojami, kas ir sasniegts 20 gadu laikā, vecie padomju dinozauri, roku rokā ar bijušajiem stukačiem un neatkarības cīnītājiem sistemātiski un neatlaidīgi grauj Latviju. Lai nolādēti Latvijas nodevēji!
DD1
D
4.gudriibas pakaape: stulbs un nesaprot, ka stulbs. Veismane "izliekas par beigtu", no vinjas gruutaak tikt valjaa kaa no Kalviisha.
speķīts
s
Tāpēc jau jāmaksā nodokļi, lai kncelejas žurka varētu par jums izņirgāties. Viņa redz, pludmalē strādājot ar dienesta telefonu. Viņa strādājot pat brīvdienās!!! un tāpēc drīkstot izmantot valsts mašīnu. Varbūt, lai nepārstrādātos, laiks "pelnītā atpūtā"
ss
s
gribās būt krutai - tagad kauns pa visu gīmi
Q
Q
Ko teiks Dombrovskis?
Jans
J
Labāk būtu klusējusi, nebūtu tik pretīgi. Šoreiz karalis nav kails, visu saprotam.
nu jau
n
lūk, ko nozīmē, ja no likuma it kā nejauši svītro pat mazam bērnam saprotamas lietas dienesta auto izmanto savām vajadzībām uz kapiem, jo esot jāatbild uz telefona zvaniem diplomātisko pasi - tūrismam, jo arī esot jāatbild uz telefona zvaniem kam veismane mēģina iesmērēt baltu par melnu un otrādi? NOST ar veismanēm un LPP/LC dienesta stāvokļa ļaunprātīgiem izmantotājiem, cik ilgi knab snaudīs? valsts amatpersona var darīt tikai to, kas likumā tieši atļauts ,nevis tā kā to traktē 'juriste' veismane - visu, kas nav aizliegts, valsts pārvaldē nedarbojas civiltiesību principi, kur atļauts viss, kas nav tieši aizliegts, bet gan administratīvo - atļauts tikai tas, kas likumā tieši atļauts! vai tiešām mums arī juristu LV nav? ja veismane pēc šī pārkāpuma paliek amatā - LV nav jēgas nekam, ne likumam, ne tiesībām tieši LPP/LC izceļas ar savu nekaunīgo attieksmi pret LV likumiem, varbūt laiks saukt pie atbildības šo naudas maisu partiju? par savu biedru pretlikumīgo rīcību? ja knab un prokuratūra snauž -varbūt laiks TAUTAI teikt savu vārdu? kaut vai savācot parakstus un pieprasot dombrovskim atstādināt veismani no amata!
XXL
X
bezpriģels pilnīgs...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas