Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Veismanei jāskaidrojas par informācijas nesniegšanu Saeimai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DD1
D
Izformeet visu kanceleju ar Veismani priekshgalaa,- ne tikai 3 miljoni ietaupiisies. Astaat paaris meitenes, lai kopee dokumentus un sprauzh saspraudes, kas kancelejai patiesiibaa jaadara, jo visam citam ir savas ministrijas.
wc
w
3 mljoni ierēdņu kapacitātei, 100 lati bezdarbniekiem, lai dzīvo pusbadā. Rullējam uz nebēdu ar diplomātiskām pasēm pa ceļam uz skolu.
Viesulis
V
Šo Eiropas Komisijai noteikti vajadzētu uzzināt - slepens ES projekts....drošvien sabāzti kaudzēm visādi nedēļu gari mācību braucieni uz ārzemēm (šopings un ekskursijas) un semināri ar nakšņošanu (uzdzīvi), tādēļ arī publiski nevar nevienam rādīt! Valsts kontrole varētu parēķināt, cik pēdējo 12 gadu laikā visādi "kapacitātes celšanas" projekti ir bijuši... Tai kapacitātei būtu jābūt tādai, ka Latvija būtu visattīstītākā valsts, bet izrādās sanāk kā tukšā mucā!
dzeris - who cares
d
Bet, kā sapratu, Valsts kanceleja taisās izlietot to naudu "ierēdņu analītisko spēju stiprināšanai", tur par kādām reformām vai izmaksu samazināšanu neiet vispār runa. Vai arī viņi taisās divreiz celt katram tās "analītiskās spējas", un pēc tam pusi atlaist?
who cares
w
"Tas ir vājprāts, 3, 5 miļjonus izmest vējā - "ierēdņu kapacitātes celšanai", vai tad tiešām krīzes laik;ā tiem nevar atrast labāku pielietojamu?" === Ja konkrētās naudiņas tiešām sasniegtu mērķi un ierēdņu aparāts sāktu strādāt efektīvāk (lasi: lētāk), tad tā nebūtu gan "vējā izmesta nauda", tieši otrādi. Diemžēl, par to nav īstas pārliecības, un bez projekta apraksta šādu pārliecību iegūt nav iespējams.
dzeris
d
Tas ir vājprāts, 3, 5 miļjonus izmest vējā - "ierēdņu kapacitātes celšanai", vai tad tiešām krīzes laik;ā tiem nevar atrast labāku pielietojamu? Un vienīgā reforma VK būtu šīs te absolūti nevajadzīgas iestādes pilnīga likvidācija. Divus gadus runā par strukturalām reformām valsts pārvaldē, un vēl tikai sākšot "plāna projektu", cik papīri nav sarakstīti un cik naudas nav samaksāts, un rezultāti - nekādi, vienkārši vājprāts.
Pareizi
P
Ierēdniecībai pārāk liela noteikšana, pat nerēķinās ar Saeimu. Lai nu skaidrojas Veismane. Premjeram Dombrovskim tiesības pieprasīt skaidrojumu.
bardaks
b
Kā tad tā , labākā Valsts kanceleja eiropā un spiesta skaidroties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas