Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vējonis: apdraudējums no Baltkrievijas AES Latvijai ir mazāks nekā Lietuvai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.Gr.
I
Buutu labi, ja Latvija uzsaaktu sarunas ar Lukashenko par kopeeju Daugavas izveidoshanu par satiiksmes celju motorizeetaam liellaivaam. Ja tas notiktu, tad rastos darba vietas un Baltkrievija buutu ieinteriseeta saglabaat Daugavu tiiru, jo taa nu buutu kljuvusi par muusu kopeejo upi. Baltkrievi tad censtos uztureet ar Latviju labas attieciibas, izvairiitos pierobezhu piesaarnjot.
hibakusja
h
Un kā ir ar atbildību par saviem vārdiem?... Dižais spēciālists vējonis...arī Fukušimas AES bija 150 % garantija, bet nu tagad jāgatavojas 48h apokalipsei.. vai vispārŗ viņs darudzējas ar galvu, pēc tākas notika Japānā?
Ješka
J
Cik km no Latvijas leiši uzcēla Ignalinas AES? Cik km no Latvijas robežas uzcēla Mažeiķu naftas pārstrādes rūpnīcu? Cik km no Latvijas robežas Būtiņģes naftas termināli jūrā? Visos gadījumos mazāk nekā 20km. Ir sens teiciens - ko sēsi - to pļausi! Tas leišiem nāk atpakaļ... tikai šoreiz no baltkrieviem
stulbums!
s
Tagad jāpriecājas, ka leišiem sliktāk kā mums?!
nožēlojami
n
un ja notiks avārija (tphu, tphu, tphu) šitādi "vējoņi" par kautko atbildēs???
uve
u
Paklausaties cienījamie ministri vai jūs neesat idioti?Vai vienkārši krievs jūs ir nopircis...
traductrice
t
Mīļie cilvēki? ja 50 km ir slikti, bet 150 km ir ok, kāpēc visa pasaule cepjas par Fukushimu?! Kāpēc Latvijas vides aģentūras veic kaut kādus mērījumus? Mums Eiropā - tepat degungalā ir simtiem AES. Ja, kas notiek, vai robežlīnija būs tā, kas mūs pasargās? Neuzcelsim mēs, uzcels citi. Tas tik un tā būs energoatkarības jautājums. Nu kādam tak ir izdevīgi, ka ar drošības piesegu 50km kļūst par izšķirošu faktoru - būt vai nebūt energoatkarīgiem. Jādomā, kā palielināt drošību, nevis kā aizliegt.
protams
p
Latvija NEVAR protestēt viena iemesla pēc - ja 110km uzskatāmi par tuvu, tad pati Latvjia nekad neko nevarēs būvēt, jo mūsu valstī NAV tādas vietas, kas atrastos tālāk no kaimiņu robežām par šiem 110km.
I.Gr.
I
Arii Latvijai vajadzeetu pret shiis AES buuvi tuvu Latvijas robezhai protesteet. Vaacieshi saka, ka pie katras kodolspeekstacijas pastaav "atlikuma risks", kuru nav iespeejams noveerst (Restrisiko). Paskataties tachu uz Jaapaanu, kas tur notiek. Un japaanji ir ljoti disciplineeta tauta ar lielu tehnisku pieredzi. Nav jau vajadziiga zemestriice, pietiek, ja darbinieki darba laikaa iedzer! Ja Latvija neprotestees, tad Lukashenko sho AES paarcels tuvaak Latvijas robezhai!
bu
b
..bet lielāks nekā Igaunijai. Kaut ko vēl stulbāku no "zaļā" nav iespējams dzirdēt!
Zaļais sušķis
Z
Lai dzīvo zaļo zaļā domāšana un Baltijas vienotība!
Mad Max
M
Ja es personīgi esmu pret, tas obligāti nenozīmē, ka mēs gatavosim pret vēstuli un tā tālāk," norādīja Vējonis. Dariishu taa, kaa buus izdeviigaak Lembim - t.n. ja vinjam normaali atskaldiis, varam arii kluseet un neko neteikt.
Mad Max
M
Nu te var redzeet muusu ¨zaljo¨ iisto seju. 50 vai 150 - lielas starpiibas nav, ja veejsh puutiis vajadziigajaa virzienaa, par Daugavpili aizmirsiisim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas