Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Vējonis dod valdībai divas nedēļas laika sagatavot skaidru bēgļu uzņemšanas plānu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
apzināti
a
Cepuri nost Dombrovskim, jārāpjas tak no tiem trekno runču parādiem ārā! Nāc atpakaļ Valdi ;)
Praktik
P
Lai viņi tur dzīvo savā valstī, ja Eiropai vajag lai uzņem, bet kāpēc mums spiež, esam taču brīva valsts, vai es kļūdos, mums tak nav jāpakļaujas eiropas savienības visām iegribām? Par latvisku Latviju, jau pietiek ar PSRS laikiem un iebraucējiem.
krivičs
k
Vajag reformēt pašu Janukoviču?
Miestiņš
M
Ne visi zemnieki ir slikti,bļauj jau akcionāri,nevis zemnieku ģimenes piem- hokejisti uz vecum dienām tas ir viens - secundo ir tas ka veikali ta pilni -tikai ar importu tātad barojam svešu armiju- sarēķini cik Rimi ir zemniek tavas produkcijas un tad lielies ka esi piepildījis plauktus - da ne vella - cukurs dāņu ,zivis Kīna, pat kartoffeln no Polijas .hamons arī nav no Latvia -taka paklusē un cik esi savas produkcijas eksportējis ???
Smuki
S
444 .....kāpēc tu dzēs manus komentus.........par tavu nakts darbību ......sen jau esi atkosts...
Zorro
Z
Neceri.Nevienu nigerēnu neļaus atņemt. Un vispār, Amerikā grib baltos bērneļus ...
Kencis
K
Putinam taisnība vien ir! Baidījos par pārkrievošanos, bet tagad ir daudz lielāki draudi mums visiem!
laPss
l
Poļu portālos ir raksts, ka Francijas konsule Turcijā apgādāja bēgļus ar laivām. Tātad Francija atbalsta bēgļus?!
bubulii
b
Rietumi nav uzlikuši embargo, to ir izdarījusi Krievija. Ļoti daudzas Rietumu kompānijas jau ir aizgājušas no Krievijas deļ embargo, tādejādi, Putins ir atstājis bez darba simtiem tūkstošu Krievijas cilvēku. Ja Krievija negribētu sadarboties ar tām dažām Rietumu kompānijām, tad jau arī tās būtu aizgājušas no Krievijas.
эяшлы
э
Viņš savārija? Kā tad viņš savārija ja tikai 5 mēnešus ir pie varas? Melot ar vajag prast vēl....
Sers
S
Krievijā jau visi sūdi var atrast politisko glābiņu
Sers
S
Nekā dīvaina. Vnk Denisa draugi nav labos draugos ar latviešu valodu
ķuzi,
ķ
Paskatieties kas notiek Eiropā. Vārda brīvībai tur tā kā Lielā diena. Tikai nevajagot kurināt naidu, citādi varot absolūti visu. Varot muldēt par deviņiem mēmiem, apvainot visus visā, ņirgāties un zaimot. Joprojām tās pašas vecās labās vērtības, tā teikt, joprojām cik garš tik plats :-)
srapsak
s
Анита Петерсоне Vot pasaki, vai valoda ir vērta kaut vienas vienīgas cilvēka dzīvības!/ Tieši prokrieviskie to Ukrainā aizsāka, jo redz bija grūtības lasīt un rakstīt ukraiņu valodā... Domā ko saki. Tu sabojā savas komandas sakāmo. Skaties ka dabūsi pa biksēm no domubiedriem
JohnsOaks
J
Krievu " Schutzstaffel" Ukrainā nemaz tik viegli neiet, bet putins par to protams, liek klusēt: Вчера были найдены тела 10 убитых бойцов спецподразделения ФСБ, участвовавших в операции и внезапно исчезнувших. Сегодня стало известно, что потери понесло и спецподразделение "Вымпел" (оно также относится к ФСБ). Его бойцы нашли спрятанные тела 21 убитого охранника пропавшей установки связи. Когда они попытались достать из захоронения тела, сработали "минные ловушки направленного действия с пакетными стрелообразными элементами". Они были закреплены в зоне захоронения на деревьях, пишет Ярчук по перехвату донесения. В результате 3 бойца "Вымпела" погибли, 11 были ранены. ....новейшую российскую установку секретной связи захватил не украинский спецназ, а "спецподразделение "Х" страны "Х". После этого оно перехватило управление объектом и отключило его от космической системы позиционирования, что затруднило для россиян поиски. Установка была вывезена из оцепленной небольшой зоны поиска. Неизвестные "спецы" уничтожили 39 и ранили 12 бойцов элитных российских спецназов. http://charter97.org/ru/news/2015/2/26 /141141/ Krievija izliekās, ka nesūta savus karavīrus uz Ukrainu, ka tur karo tikai vietējie un Krievijas leģionāri ar trofeju ieročiem un munīciju tagad arī pretēja puse izliekās, ka viņi ir ukraiņi, nav, piemēram, Vācijas, Anglijas, Itālijas, Spānijas, Francijas, Kanādas, USA, Austrālijas, Polijas, Latvijas utt specvienības. Rietumi arī prot maskēties, ja uz to viņus piespiež

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas