Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vējonis kritizē Rēzeknes domi par brīvdienu pareizticīgo Ziemassvētkos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Šodien tie dedzīgākie krusta metēji krievu Pareizticīgo baznīcās kā likums ir tie paši , kas pirms 20 gadiem ar putām uz lūpām balsoja par Ļaunuma imperijas pastāvēsanu.......
Mustafa - Ibragims
M
Krievijā sen pareizticīgo un vecticībnieku vietā ir jauna - '' sorķīrā močītāju'' ticība. Ieviesējs un pravietis V. I. Ļeņins, mūsdienu sekotājs un ticības atjauninātājs - V. V. Putins.
Ance
A
Protams, ka nav, skaitļi ir stipri pārspīlēti!:) Jau rakstīju, maskavā vien 80 000 baznīcās gājēji:) Latvijā tā noteikti ir mākslīgi uzputota proba:)
Cleo
C
Vairums no krievu kolonistiem, kas ievesti Latvijā, ir karojoši ateisti un viņiem nav nekāda sakara ar kristīgo ticību. No kurienes šie skaitļi par milzīgo pareizticīgo skaitu Latvijā?
ko
k
Kad tad īsti Kristus ir dzimis? Viņam ir vairākas dzimšanas dienas, vai varbūt tā ir vārda diena? Ja tas ir vecais kalendārs, tad kāpēc viņiem gads nav īsāks, bet tikpat garš kā pēc jaunā kalendāra? Tad, kas tā ir par dienu un kam tā ir nepieciešama - par to ir vērts padomāt...!!
5 колонна
5
Дело не в том, верят русские, или не верят. Я, например, не хожу в церковь. Но я за признание православного рождества. Это просто. Русский праздник. Поэтому он должен быть.
5 колонна
5
“Šāda prakse nav atbalstāma, un tas nav normāli, ka pašvaldība šo jautājumu risina šādā veidā, jo svētku dienas valstī nosaka “Likums Par svētku un atceres dienām”, kurās pareizticīgo un vecticībnieku Ziemassvētki nav noteikti par oficiālo brīvdienu,” aģentūrai BNS komentēja ministrs. -- Однако же такая практика -- ЗАКОННА, даже если она nav atbalstāma. Вот что главное. То есть министр выступает ПРОТИВ соблюдения закона. Это правовой нигилизм.
Ance
A
Šodien izlasīju, ka Maskavā tikai kādi 80 000 apmeklējuši Ziemassvētku dievkalpojumu....tas ir ļoti mazs skaitlis, kas patiesībā, ļoti pārsteidz!
Урла
У
Тебя здесь очень мало. Расплодись до 40 % населения -- и будут тебе мусульманские праздники.
Mustafa - Ibragims
M
Tad kāpēc man tiek uzspiesti visādi kristiešu svētki, bet Korānā noteiktie ignorēti? Ar ko es sliktāks?
nnn2
n
a kāpēc Vējoni Saeimai ir ar ierēķinātas brīvdienās ar pareizticīgo Ziemassvētku dienas..... jūs slaisti varat atpūsties,mirstīgie nevar
U2
U
..''pseidozaļais'' ministriņ..tiec nu labāk galā ar SAVIEM TIEŠIEM PIENĀKUMIEM (ja tādi vispār ir??)..un tad ''kritizē''..''ņorādi'' utt utt!!! VIDES MINISTR!!! ZOO dzīvnieki sadega!!! Jādomā par to lai tas neatkārtotos..nevis te'' jāvervelē''!!!!
nnn2
n
Rēzeknes dome visu pareizi izdarīja un ja Latvijas Saeima un valdība cienītu cilvēkus ,kas dzīvo Latvijā,tad pareizticīgo ziemassvētki ar būtu brīvdiena valstī,jo kāpēc viņiem uzspiež svinēt luterāņu un katoļu svētkus,bet savus nē,ja jau viņi Latvijā tik daudz un ar šo ticību pieņēmuši daudzi latvieši
He he...
H
Paklaul, vijonīt, nu paklusē tak, ja tev nav ko teikt... he he... Nu kā ministrs tā pajoliņš.... hi hi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas