Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Vējonis: ministriem netiek dots uzdevums mainīt cilvēkus valdēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ttt
t
..''kā var..nemelot!!"" ..:)) ..turpini tik ''bārstīt'' savus ..bla..bla bla!!! kopā ar ''koalīcijas partneri'' !!! ĀKSTI!!!!!!!!!!!!
Reālists
R
Vējonis nemelo, ZZS neliek, bet Hūte liek!
VIENTULAIS VILKS
V
Ar tam profesinalajam valdem tapec esam dibena.Toties ir izveidojusies sveto kasta kura ari mera laikos dzivo ,kanieres taukos, Cik ilgi vel kakasit tauta virsu,KONSOLIDETAJI?
trollis
t
lai tā vienkārši nomainītu kāda uzņēmuma valdi, ir jābū pamatojumam kāpēc: nepilda savus pienākumus, nolaiž uzņēmumu uz grunti u.t.t....kur ir kāds pamatojums valdes nomaiņai elektrosakaros????? gerhards piesolīja partiju mainīt kārtējo rezi?
Jānis
J
Ko tad citu lai tas Vējelis saka-kā Hūte teiks, tā būs!
...
.
pat diena liek taas idiotiskaas reklaamaas...
tādi esam
t
Vakar 100.p. Vējonis patiešām bija vairāk kā nožēlojams. Liela auguma vīrs, bet tricinās kā galerts- pat nevar saprast, vai tas galerts ir no zivs vai gaļas. Visiem, kas draudzējas ar prātu, taču ir skairs, ka ZZS nav ne zemnieki, ne zaļie, bet gan tikai noziedzīga grupējuma (hūtes vadībā) izsūtāmie.
wista
w
Vējoni, Vējoni, vai tiešām jūs domājat, ka visi ir akli un kurli un neviens neredz, ko dara jūsu naudas paps Aivars, ka ZZS(jūs tajā skaitā) ēdat viņam no rokas! labi tas nebeigsies, jo beigu galā būs taču čalim cietums, būs un ko tad??? Būtu apkaunējies vispār muti vērt vaļā!
vējulis
v
Oi, ruksis, kā melo!!! Valsts sekretāri izlemjot paši! Nu tad mainiet valsts sekretārus! Un šitas maigais un pakļāvīgais Raimonds, bez sava viedokļa pēkšņi kļuvis drosmīgs!
nnn2
n
mums tiesam ir satiriku un komiku valdiba...nezin,ko darit vinos klausoties raudat vai smieties.....
ZZS meli
Z
Kas tam vejonom ticēs. Solīja nepielaut elektrotarifu izmaiņu - bet nekā - kārtējais ZZS tukšpirdisms. Citāts: "Tā ir vēršanās pret lielajām ģimenēm, kuru budžetu "Latvenergo" iecerētās izmaiņas skars vissāpīgāk, neapskaužamā situācijā nonāks arī lauku iedzīvotāji," sacījis Vējonis, atzīmējot, ka cietīs arī mājsaimniecības, kurās elektroenerģija tiek izmantota videi draudzīgu apkures sistēmu, piemēram, siltumsūkņu, darbināšanai.
Jā....!
J
Komentāri lieki!
bbb
b
aiz katra savējā klera ir otkats , nekā personīga-tikai bizness.
@
@
Konkreti piemeri liecina par pretejo. Tas nozime, ka SC, ja parnems varu Biskekas vai Egiptes cela no si Citu soferu delu mudzekla, sos "partiju profesionalus" nomainis. Tie ir tikai partiju profesionali, Gerhards ir labs piemers. Un kur nu vel ZZS Roze.
Protams
P
Tā katru reizi ir tikai nejauša sakritība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas