Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vējonis neizpratnē par Zatlera izteikumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
2000 kludas. Georgs Soros saucas George Schwartz, dz. 1930, Ungatrija, tinos collaboracioneja ar Nazistiem, lai konfiscet uun savaktu pasa zidu NI, pec Ezra Levanta informacijas, bez sirds parmetumiem ...'kads cits to butu darijis ...' ... Londona, velak Nujorka stradajis birza, palicis bagats ka brokrs, pec Forbes, 35 bagatakais pasaule, sacis spekulet internacionala valutas joma ... hipokratiski, kritizejis Kapitalismu, bet iespejis 1992.g. palidzet Britanijas valutu, un ta pazudinajis miljoniem britu pensionaru investicijas, bet pats ieguvis $1.1 miljardus sev ! ... 2002.g. Francija notiesats par iekseji neatlauto informaciju izlietosanu ieperkot akcijas, bet neatzistot to ka kriminalnoziegumu ... ... 2009.g. banku krahos ieguvis $3.3 miljardus - saucot to par 'savas dzives darba kulminacijas punktu' ... Ezra Levants, vinu nosauc par 'siciopatu', bet ar $14 miljardiem ... kam patik iespaidot politiku ar naudas palidzibu ... talak lasit: ezralevant.com
zvirbulēns
z
ZZS nebūtu te daudz ko auklēties, iesūdzēt to Zatleru tiesā, lai atvainojas!
vējonim 'smaga' galva
v
visi taču zin
Vējonim un visai ZZS
V
ir tikai grābekļu vērte un brīnos kā gudrā tauta balso par totāliem šūleriem
  • 2
  • 0
Jansone
J
vejonis ir tads paglups, tas no grutas bernibas
vairis
v
oi nu dakteritis jau nu baigi gudrais:)
  • 0
  • 0
vairis
v
jau airādija, ka nu nevar tā but ka izvirza tikai vienu kandidātu, un saeimai tas obligāti jāapstiprina, citādi uzreiz ir oligarhu spēles. bet nē daktera kungam kas nepatīk tas neienākas. pat nenojauši kas ir šī kundze un kāda viņas piemerotiba, bet dotajā situācijā viņu apstiprināt butu vienkārši stulbi
Ha
H
ZZS turpina šmugulēties. Ievēliet Osipovas kundzi, būs viss kārtībā.
vairis
v
šoreiz jau šmugulē dakteritis, šantažē un diezgan parupji, viņa viņam ar kāda brūte vai rariniece vai? kur ligita skatās?
  • 0
  • 1
2000
2
Zinājāt ja Džordžs Soross īstenībā ir Jonāšs Šorošs? Vējonis un ZZS nekad nav interesējusies kā palīdzēt zemniekiem, celt nelielo un vidējo saimniecību konkurētspēju Eiropā, viņiem vispār ir nospļauties par zemniekiem un visiem zaļajiem, vienīgais ko viņi dara ir atpelna savas stipendijas un kalpo Lembergam. ZZS tikai pa velti paķer naivo lauķu balsis, jo tie domā, ka Vienotība laukos neko nedara, un citas partijas par ko lauciniekiem balsot nav. vajag normālu zaļo partiju, bez lembergiem, vējoņiem un kā sauca to jefiņu,kas čemodānā bija traktora naudu pazaudējis?
hosa
h
ZZS intelekts un jauda pilnībā atbilst,lai nodrošinātu apmēram tādu funkciju,kā veikt veterināro uzraudzību uz mūsu valsts robežām-un tas taču arīdzan lietderīgi.Kālabad vienmēr tikai ar mietu un mietu.
sirmais
s
Svinam svina domāšana.
latviešu sociālists
l
Vējonis melo acīs skatīdamies, jo dzīvo pēc baušļa - nav noķerts, nav zaglis.
Svins
S
ar šo sākas Zatlera slavas mirkļa noriets.
dzeris
d
ZZS aiz kauna vajadzētu sev izdarīt kolektīvu harikiri. Slikti tikai, ka šai te publikai kauna sajūta neeksistē.
artūrs
a
Viņiem patiešām nav kauna izjūtas- viņiem smadzenēs ir tikai viens atmiņas treniņš, proti, "Ai, šito kandidātu es nepazīstu, bet kā tur mums vakar Lembergs teica? Viņš bija par vai pret?"
  • 6
  • 1
borcinsh
b
tagad Tautai ir japadoma - vai vajag talak atbalstit to mafiozu zzs !?
@@
@
Par ko tad ZZS ir bijusi izpratne un ir bijusi loģiska PR reakcija?
artūrs
a
Labākais ir tas, ka visa ZZS elite tēlo muļķus- ko, mēs? Mēs jau neko! Mēs nenobalsojām par Maizīti tapēc, ka Lembergs lika, Judinu mēs uzmetām nevis tapēc, ka Lembergs lika, Vilnīti mēs atbalstījām tapēc, ka viņš bija visprofesionālākais kandidāts,mēs nekad neesam grāvuši tiesiskumu un nekad neesam rīkojušies Lemberga interesēs.... Pietiek šito muldēšanu! SC par 100% ir nekaitīgāks par šito nodevēju, bezmugurkaulnieku, stipendiātu baru! ZZS ir laiks aizvākties no politikas, jo pat no politikas viņi neko nejēdz- galvenais, kā vadonis teiks, tā celsim rociņas. Visas Grigules, Seržanti, Reinikas(! Jā, šī ir izcila politiķe), Kāpostus, Šāvējus(! izcils politiķis) vajag aizvākt no Saeimas.
yup
y
sc ir tikpat slikta izvēle kā zzs vajag izdomāt "knifu" kā krievus atraut no balsošanas par urbi!
  • 0
  • 0
latviešu sociālists
l
SC ir tieši tādi paši, kā ZZS, ne labāki, ne sliktāki. Arī bezmugurkaulnieki - stipendiāti.
  • 4
  • 0
@@
@
Ja viņus neievēlēs, tad tā arī notiks. Savukārt, ja stirnu medniekus un ļurbas turpinās izraudzīties kā savus labākos cilvēkus, tad ir jāpagaida, kamēr sistēma sabruks pati.
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas