Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Svētdiena, 30. jūnijs
Tālivaldis, Mareks

Vēl nekas neliecina, ka piepildīsies prezidenta cerība par vienotu valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klusais
k
Es taču rakstīju ,ka sekmīgi ejat Šlesera pēdās - Jūsu matemātiskais skaidrojums par to lieliski liecina.
klusais
k
Es to zinu , tāpat to interesanto stāstu par to naudas fenderi, bet daudzi te nezin kas un kā bij, tapēc arī tāds jautājums . Nu un vēl bija jautājums par Indriksonu.
raica
r
sarkanmati par premjeru
Jānis
J
Kristovski,RULLĒ!
paulis
p
Kristovskis būs tas, kas izvedīs valsti!
wqr
w
atņem no TP tos, kuri kļūs par neatkarīgajiem, jo nesadarbosies ar maskavas baroklīšiem SC, hehe. tukšās vietas varēsiet lāpīt ar pctvl un tad nākamajās vēlēšanās doties pensijā.
neredzamais
n
vecais leščinskis no ļeskova grupējuma, nošauts!
sorry
s
Zvaigznes varbūt arī zin, bet tu noteikti neproti "izlasīt", ko tās sola. Tikai pļurksti un pļurksti! Nekad nekas no tevis solītā nav piepildījies.
Mantrausis
M
Cik vienota var būt nekompetenta Valdība? Liekas - tikai paši Valdības pārstāvji nemana, ka neko neprot, neplāno un nezina. Citiem tas sen jau skaidrs. Ir tikai jautājums: ko dos jauna valdība un ko dos jaunas vēlēšanas? Patlabanējā situācijā - neko!
nuss
n
Nē, Godmanis tikai ārēji bija tāds "bargais tēvs", jo patiesībā viņam nav īsta tautsaimnieka ķēriena, viņš ir teorētiķis. Kas, starp citu, lieliski viņam palīdzēja pirmās premjerēšanas laikā! Godmanis zin likumu "matemātiķis to izdarīs labāk" un domāja ar to izbraukt, noorientēties sarežģītā situācijā. Bet nebija viņam īstas pārliecības par to, kas jādara.
Jaunietis
J
LPP/LC + TP + SC Saeimā pieder 49 balsis. Ar to pilnīgi pietiek, lai jebkurā gadījumā izveidotu stabilu mazākuma valdību. Tomēr esmu pārliecināts, ka Šlesera kunga valdību atbalstīs daudz vairāk Saeimas deputātu, tai skaitā kreisi orieentētie, kas oficiālajā koalīcijā neiekļāusies. Ja gribi zināt vēlētāju tūkstošus, tad pats vari izrēķināt, cik tūkstošu ir 49% no visiem kas balsoja 9 Saeimas vēlēšanās.
RUNCIS KURU VISI ZIN!!Jaunieti
R
oooo, Ar nepacietību skaitu dienas līdz 31. oktobrim, kad šai jēlo sorozīdu kliķei tiks pielikts punkts. Cik ilgi var izsaimniekot valsti, cik ilgi var mocīt valsts iedzīvotājus, cik ilgi var dzīt izmisumā pensionārus, skolotājus, ārstus, policistus? Vadonisma pārņemto jampampiņu vietā jānāk cilvēkiem, kas reāli vedīs valsti ārā no krīzes. Enerģiskiem, kā Šlesera kungs, pieredzes bagātiem, kā Šķēles kungs un spējīgiem vienot abas latviešu tautas daļas, kā to dara Ušakova kungs. ----------------------------------------------------- ----------------------- VAR JUST KAADS ESAT JAUNIETIS , UN IISTIE PAR KURIEM TE TAA CEĻATIES UN KRIITAT . BET ŠIE VISI KUNGI IR JAAAŅEM ROKU DZELŽOS , JO NEVIENS NOVIŅIEM NAV LATVIJAS CIENIIGS . UN JA SAK ,K A UŠAKOVS IR LATVIJAs daļas apvienotaajs , tad TAA IR TIKAI BUFATORIJA !!! ŠĶEELE , JAA BIJA SAAKUMAA LABS , BET VISUS LIKUMUS IZSTRAADAAJA AR TAALREDZIIGU MEERĶI, MAN , MAN MAN !!! ŠLERES OOO TE IR TAADS FRUKTS , KURU JAU SEN IESEEDINAAT BIJA NEPIECIESSAMS ....... NOTEIKTI PATS JAU AR KAADS PAKALPIŅSS ESAT...
klusais
k
Kādas zvaigznes? Attopies un aizej uz aukstu dušu.
klusais
k
Nu bij mums diktatoriskais Godmanis - un kas ?
klusais
k
Jā cienītais Jaunieti , skatos Jūs tiešām ejat Šlesera k-ga pēdās , jo man ļoti patīk Jūsu teikuma ( pirmā ) konstrukcijas forma un pareizrakstība ( sorozoīdi, kas laikam tiek atvasināts no uzvārda Soross). Vai Jūs gadījumā man nevarētu pastāstīt ,kur ir kāda no tām 20000 radāmajām darba vietām , ko Šlesera k-gs solīja . Ir taču pagājuši divarpus mēneši, varbūt kādas simts jau kaut kur ir izveidotas. Maziņš jautājums - cik saprotu simti tūkstošu , tas ir vairāk kā 200.000 ,cik tad kopā Latvijā nobalsoja par LPP/LC?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Svētdiena būs saulaina un sausa

Svētdiena būs saulaina un sausa, liecina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas