Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Vēl viena trešo personu kampaņa?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bic
B
Atvainojiet,bet daudz šīs reklāmas nēsmu redzējis,tā pat kā reklāmas kur CVK aicinātu vispār piedalīties referendumā. Tomēr cik redzēju,tad JL tur tiešām negribēju ieraudzīt. Drausmīgi prasti tas izskatās. Ja tauta tiešām nobalsos par referendumā ,tad viņa nobalsos pret valdošo politiķu nevēlēšanos kaut ko darīt smagajā ekonomiskajā situācijā un pret politiķu iedomību ,kurlumu par iedzīvotāju vēlmēm. Tad ar ko JL ir labāks ,jo RD taču ir pie siles un arī neklausās ko domā iedzīvotāji. Un otrkārt valsts mērogā JL tā jau ir priekšvēlēšanu reklāma, jo redz par tautas tiesībām domā ... diemžēl tikai tad kad tas ir izdevīgi pašiem.
aha
a
logjiskis vai nelogjiski - Kalviitis izsakaas mediju uzrunaats. Taas partijas pashas maksaa, lai medijos gozeetos - kaa redzams televiizijaaa, kas jo iedarbiigaak (lai gan teksti tajos rulliishos vinjiem ar taapat taadi nelogjiski)
Ieva
I
Bet plakātiņš ar kurmīšiem ir foršs, krietni foršāks, par, piemēram, savlaik visure redzamajiem izretušētajiem Šlesera un Šleserienes ģīmjiem.
Ieva
I
Labumu teorētiski var piesiet, jo, ja varēs atlaist šitos, tad ievēlēs tos otrus, taču baidos, ka ar vienu atlaišanu nepietiks un tantiņas, kas balso par kristīgajām vērtībām, īstenajiem latviešiem, godīgajām acīm (tantiņas tāpēc, ka pētījums Krievijā parādīja, kuri no sabiedrības ir tie aktīvākie un pie mums gan jau ir tāpat) turpinās balsot par ko balsojušas, jo vienmēr taču var sev iestāstīt, ka viņš jau būtu izpildījis visu, ko sasolīja, ja vien tie pārējie no koalīcijas....
Tā tas ir...>>aha
T
Kalvītis dara topašu,bez naudas,var pateikt apvienībai paldies par sagādāto iespēju parunāt,bet runāt vajadzētu loģoiskāk.
aha
a
toties partiju liideri reklaamaas gozeejas... kas tas ir, ja ne partijas reklameeshana par nelikumiigi sanjemtu naudu?
Tā tas ir...
T
Cik ilgi var muldēt .Kā fimā "Stulbs un vēl stulbāks". Apvienība neaģitē par kādu konkrētu partiju,bet iespēju tautai ierobežot partiju varu,atlaižot Saeimu kura nepilda savas funkcijas,nedarbojas valsts interesēs.Tiešām TP bēdīgi ar domājošiem cilvēkiem,ja ļauj Kalvītim runāt tādas muļķības.
lno
l
Politoloģe? Nesmīdini tautu:))
jaunietis
j
Lolita Čigāne no politoloģes ir kļuvusi par prastu JL sētas kranci, kas aprej katru garāmgājēji, bez pamatojuma, bet skaļi.
Kabula
K
Vispirms norēķinies, tad meklē neesošas analoģijas!
dzeris
d
Nu gan jāsmejas, TP sāk satraukties par tiesiskumu, laikam aiz bailēm. Te pat nebūtu par ko strīdēties, jo nenotiek aģitācija par kādu konkrētu partiju, bet gan pretēji - par partiju varas ierobežošanu. Kaulītis labāk būtu padomājis, ar kādām tiesībām viņš iestājas pret sabiedrības konstituc. tiesību realizēšanu, viņš varētu aģitēt balsot par vai pret, aicināt neiet ir ,ļoti antidemokratiski, varbūt arī prettiesiski.
principilalais
p
JL ar savu principialitati zaudeja ieprieksejas velesanas, kamer TP ar zagtu naudu garam noskreja. Tacu kampanas ir tada divaina lieta kops ieprieksejam velesanam, tapec butu bijis labak izvairities. Vismaz prieks, ka kads so jautajumu uzdod!
jurists
j
Kā mežā sauc, tā atskan, to nu Kalvītim vajadzētu atcerēties. Kas liedza valdošajai koalīcijai noteikt trešo personu statusu? Neviens. Tomēr ir ļoti liela atšķirība starp pozitīvisma kampaņu vēlēšanu laikā un tagad. Vēlēšanu laikā Liepnieks, sēdēdams valdības mājā, izveidoja "trešo personu", kas Stendzenieka palīdzību, apdullinot tautu, AICINĀJA BALSOT PAR TAUTAS PARTIJU VAI ŠLESERA PARTIJU. Tagad šajā b-bā apvienojušās partijas, kas ir un kas nav Saeimā un kas aicina piedalīties referendumā, kuru oranžie un & speciāli ielikuši vasaras laikā.
zvirbulēns
z
Lolita Čigāne, sēdieties, divi! P.S. Smuka meitene mums tā Lolita, bet likumus, pat Satversmi, nepārzin!
politoloģe
p
Kā nav kauna? Jūs mūs par muļķiem turat? Kā nereklamē partijas? Kā neveido to publisko tēlu? Tad kāda partija droši var dibināt sabiedrisku organizāciju, pieņem gan avota, gan apjoma ziņā ziedojumus, kuri tai kā partijai ar likumu ir liegti, un teikt: "Ā, nē, ar šo reklāmu mēs nereklamējam sevi, bet (piemēram) konservatīvas vērtības." Jau tas vien, ka reklāmās parādās konkrētu partiju pārstāvji (šai gadījumā līderi!) politiķi, veido viņu un partiju tēlu. Tas ir labums, johaidī. Un Jūs, Čigānes kundze.. man kauns, ka Jūs uzdodaties par politoloģi, lai gan esat angažēta viedokļu paudēja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas