Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Vēlas jaunus kritērijus ES komisāra izvēlei, min Āboltiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kiki
K
Riekstiņš ir augstprātīgs pūslis un mums šads oligarha dzīves cienītājs nav vajadzīgs Eiropas Komisijā. Kalniete man ar neliekas pareizā izvēle.
RM
R
Kārtējo reizi Latvija pierāda, ka mūsu valstī "valdošās aprindas" nav spējīgas redzēt tālāk kā savu degungalu, redz tikai savējos. Citās ES valstīs uz Eirokomisāra amatu izvirza augsti kvalificētus bezpartejiskus cilvēkus - kā piem. Gribauskaite Lietuvā. Pie mums tik ļoti dziļi iesēdies princips ka "par nopelniem" tev partija iekārtos siltāja vietā, ka tādi augsti kvalificēti cilvēki kā Žaneta Ozoliņa, Vita Matīsa (arī sievietes...) pat netiek apsvertas. Bet ja Āboltiņa var izteikties ka pretenziju pret Kalvīti kā Lattelekom padomes priekšsēdētāju nav, jo nabadziņam taču nav vēl 50 gadi un arī vajag kādu darbiņu......nu ko var gaditī no šīs damītes, kura pilnībā pieņēmusi Latvijas politiskās virtuves spēles noteikumus.
Ms Darling
M
Arpraaaac!!!! Atkal viena nulle! Nekas, gan jau Eiropas parlaments vinu izsvilps. Bus taapat ka ar Venstpils stipendiaati.
Emma
E
Āboltiņa?! Nu, beidziet! Ar ko šī dāma sevi ir pierādījusi darbībā?
elfa
e
Interesanti ,ko gan S.Kalniete sagrēkojusies ,vai ar pārāk asso mēli ,sakot patiesību acīs,kas daudziem ir ļoti nepatīkami .Tik karojošu dāmu ,zinošu ! Skaidrs ,ka ''resnvēderīši bāleliņi '' to nevar pieļaut .Negāniet nu Āboliņu ,visas sliktās domas ar laiku nāk atpakaļ pašiem ,nav bailes ?
Paija
P
Der jebkuram IENESĪGAM amatam. Kā Kalvītis.
who cares
w
" atzīst V.?Dombrovska" === Tiešām. Ir "V" vai nav?
who cares
w
Kārtējais cukurfabrikas akcionārs?
who cares
w
Šādi tādi kritēriji jau pastāv. Komisāram ir jābūt neatkarīgam profesionālim ar neapšaubāmu reputāciju.
Ainars Lodziņš, Sabiedrība
A
Viss atkal koncentrējas ap personālijām!!! Svarīgākais:1) kuri būtu prioritārie virzieni ES,kuros mēs redzam aktīvu vietu Latvijai 2)kādas ir mūsu izredzes tur saņemt komisāra posteni. Un tikai tad: kādiem kritērijiem jāatbilst cilvēkam, lai varētu šo projektu sekmīgi īstenot. Par labām pārmaiņām!
fakti
f
Eiroskeptiķi atgādina, ka minētajā Dombura kunga vadītajā diskusijā Krišjānis Kariņš kā pilnvarots "Jaunā Laika" pārstāvis paziņoja, ka "Jaunais Laiks" atbalstīs referenduma rīkošanu Latvijā sakarā ar jauno ES konstitūciju. "Jaunā Laika" deputāti tika ievēlēti, pamatojoties arī uz Kariņa kunga solījumiem un Eiroskeptiķi izsaka cerību, ka JL pildīs solīto vai arī JL deputāti noliks ar meliem iegūtos Eiroparlamenta mandātus.
doma
d
melīgie JL kangari, kas atbildīgi par sliktajiem daklības noteikumiem ES, par cukurfabriku likvidāciju utt., jāpadzen!!! Balsošu par eirokritiskiem spēkiem, piemēram, Rīcības partiju!
dunduks
d
Viena no retajām dāmām, kura tiešām VAR PRETENDĒT uz daudziem amatiem! Lai veicas! Visas atraugas komentāros ir smieklīgas, kas noliedz šīs kundzes zināšanas un spējas tās pielietot valsts labā.
janis
j
Tieši par kādu komisāru āboltiņu varētu izvirzīt??? Kārtējā sieviete, kas gatava pretendēt uz visiem amatiem. Turpinājums Ūdrei, Kalnietei... Manuprāt, Latvijai aizkulisēs būt jāsāk saprast, uz kādu posteni varētu pretendēt un tikai tad runāt par kandidātiem.
skaugis
s
J.Ozoliņu? šito veco ķēmu, kurš tikai māk gudri runāt, bet reālus risinājumus nepiedāvā? paldies, bet nē

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas