Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vēlās vakariņas pie Veldres notiek īsi pēc tam, kad TP valdībā neļāva nomainīt JS komandieri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anti-nets
a
Riebjās šitā amatpersonu melošana. Ja kaut viens vīrišķīgi būtu pateicis - jā, pie Veldres speciāli sabraucām, lai apspriestu kadru pārmaiņu jautājumu - jā, tad vēl kaut kādu cieņu šie saglabātu cilvēku acīs. Bet tā - viens uz vārdadienu braucis, viens tāpat bezmaz vai garām, cits iemaldījies - fui, pretīga melošana, kas mūsu valsti ir novedusi tur, kur nu esam... Nožēlojami un pretīgi.
mur
m
Lupatas mums tie militāristi. ....par sunīšiem, jo abiem ir četrkājainie draugi...
Elizabete
E
Dienesta auto izmantošana pesonīgām vajadzībām citās ES valstīs tiek vērtēta kā personīgā labuma gūšana un saņemtais labums tiek aplikts ar Iedzīvotāju un soc. nodokli, kā kebkura cita atlgojuma daļa. Nez kāpēc mūsu gudrās galvas un VID to nav pamanījuši.
Terorists
T
Bet kādēļ tu domā kad neatbalstītu.Vīri formās,politikā nav sasmērējušies,pildījuši ministra pavēles utt.Nu kurš tur ir sasmērējies kā izņemot šo jātnieku bez galvas. Un vai tad tautai nepatīk šovi ko ar naudas palīdzību var noorganizēt.Atceries Šķēles vai Repšes parādīšanos baltā zirgā un tautas glābšanā.Pārsvarā visi mēdiji tikai par šamējiem mala,kaut glābēji nu šamējie nebija nekādi,bet elites izvirzīti darboņi varas saglabāšanai. Vai teiksim Šlesera epopeja.Labs,slikts bet visu laiku preses slejās un veidojas priekštats kad nu ir nākošais glābējs.Un šādi var turpināt līdz bezgalībai un par tautas noskaņojumu viņi domā tikai pusgadu pirms vēlēšanām.Pārējā laikā šamējie ir aizņemti ar tautiskiem darbiem.
Bertai, Teroristam
B
kāds apvērsums, Berta? džeki prāto kā labāk galus ūdenī nogremdēt, šmuces pieskicēt, vienoties par runājamo, sabīdīt nākošās lietas. Apvērsums nav viņu plānos.ko tad viņi gāzīs? paši sevi un savu sili vai?? :D Terorist, tu tiešām sapņo, ka NATO un ES 'piemērotu sankcijas'? viņi arī pirmkārt, skatīsies, kāda atmosfēra būs publikas vidū. jebkurš apvērsums izietu cauri un saņemtu akceptu, ja to atbalstīs tauta. Tu domā tauta atbalstīs šos varoņus bildēs??
Terorists
T
Jā un nepilna mēneša laikā starptautiskas sankcijas,ES nauda tu-tū un sliktākais scenārijs NATO bmbas uz Latvijas galvas. Nu tad tiešām padomā loģiski vai Eiropā tas ir iespējams.Un ja kāds rādīs ar pirkstu uz Lukašenku,tad tur aiz muguras ir MĀTUŠKA un NATO SABIEDROTĀ.
Berta
B
Gribi teikt, ka TP ir nopirkusi gan Stari, gan Kamaldiņu? Jā, tautai šie 2 frukti jau sāk bālēt no atmiņas, tomēr "Imanta nevaid miris, viņš tikai izliekas". Un tagad atklājas, ka ir nostiprinājuši savas pozīcijas arī ar AM augstāko amatpersonu iesaistīšanu naudas rebēs. Tādā gadījumā - spried taču loģiski: līdz apvērsuma iespējai ir tikai 1 solis: visu šo personu šantāža, ja nepakļausies. Cik tur tā darba? TP ir jāaizliedz kā pretvalstiska organizācija!
Terorists
T
Redzi runa jau neiet par to kurš kuru apciemo,bet par šo formās terpto vīreļu iespējām.Nu aizgāja ciemā vai aizbrauca ar dienesta auto pie bijušā šefa to šinī valstī uzskata par pierastu praksi. Un runājot par formām, vai tad policija nav bruņota,bet šamējie tiekas un pārunā šteles un ko kāds dabūs vai saštukos. Un vai bij.IeM valsts sekretārs Staris ar mapītēm nekļuva par mākoņa padomnieku kopā ar bij.SAAB šefu Kamaldīnu-kļuva bet to tagad cenšas aizmirst vai neatcerēties. Bet šamējie Andrīša labā zemi kārpīja uz mākoņa pretiniekiem un kompromātus taisīja,bet valsts apvērsumu-KĀDAS MUĻĶĪBAS.
sviests!
s
Fotogrāfijas kā no kūtspakaļas... :( Nu gan sensācija! Vai tiešām jaunais īpašnieks nevar tās meičas izgaiņāt?
ods
o
Nu gan Diena uzrakusi informāciju! Dzeltenā, pretīgā lapele.
ods
o
TP vienīgā normālā partija Latvijā. Spriņģe- pilnīgs sviests!
Berta
B
Sēdēja Tavā dārzā - pats taču redzi:) Es gan līdz šim biju labākās domās par Gaidi Zeibotu. Trūkst vārdu. Par Veldri - viņš vēl tajos laikos, kad sēdēja Pārtikas un veterinārajā dienestā, bija pamatīgs valsts izzadzējs un kontrabandas atbalstītājs, Vaškēvičs viņa labākais draugs, kaut no kontrabandas TP barojas vēl šodien.
kaimiņš
k
kokā spriņģe sēdēja???
aija
a
ļoti, ļoti dzeltena Diena, nekādas analītiskas ievirzes
B
B
nesapratu - TP ir labi vai slikti darījusi??? ieklausieties žurnālistes vārdos - nu kā tā noformulēt jautājumu?? ļoti vāja žurnālistika Dienai, darbinieku intelektuālais līmenis krītas :((

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas