Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Veldre liek uzsākt NBS augstāko virsnieku rotāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Laiks parmainjai
L
Labs sakums. Katrai ministrija, valsts iestadei sis noderetu. cik biezi neesmu saticis kadu amatpersonu tuvu penzijas gadiem, kuri acimredzot NAV lietaas kursa un dzivo pedeja g.s. vai padomju laikos. Jaunas, spejigas, KOMPETENTAS asins nekad nepietrukst un nedrikst but apspiestas.
:o)
:
Augstas raudzes profesionālis, kas neprata ieviest elementāru kārtību pusotrā bataljonā, vai ne?
re_marx
r
Rajevs ir galvenais cilvēks Sauszemes spēkos un viņam, protams, arī ir jāatbild par visu notikušo - avāriju ar 2 bojāgājušajiem, granātu zagļiem, ekipējuma tirgoņiem.... kā iestādes vadītājs viņš ir tups kā zābaks... nu militārā ziņā kaut cik zina, tas gan... es ļoti ceru, ka tīrīšana ar šo nebeigsies - vēl bardaks Jūras spēkos, arī visai miglainas lietas notiek ar sportu armijā...
spoks
s
Atmiņā nāk vēl tik nesens notikums Daugavas ūdeņos ... Tev taisnība, tur vainu nogrūda uz viszemākās pakāpes karavīru... kādu kaprāli, bet izmeklēšanas protokolā īstie vaininieki nemaz nebija minēti. Droši tāpēc ka paši izmeklētāji nemaz nebija kompetenti tādas lietas izmeklēt, tik lasīt kādus novecojušus reglamentus un tad pētīt vai tie burtiski izpildīti. Tas kaprālis bija vienīgais kas zināja kas jādara un vispār kaut ko darija. Savas zemās pakāpes dēļ viņš tak personīgi nevarēja nodrošināt pareizas apmācības. Tas būtu līdzīgi ja kādas bankas apkopēju vainotu par % ko banka maksā vai kuriem kreditus dod. Ar mani viņš katrā laikā varētu lidot kā "jumpmaster" {viņa specialitāte} un neprasītu no viņa lietas ko šodienas Latvijā pat kādam pulkvedim būtu grūti izpildīt.
Zens
Z
Nako6reiz nevajag smejaties no krievu armijas ))) Musu nbs nav daudz labaka ((
balss no aizkulisēm
b
Mik! Patiesi teikts! Dana? Palabošu. Nevis baidās, bet RESPEKTĒ.
balss no aizkulisēm
b
Rajevu reāli "pameta zem tanka"! Atmiņā nāk vēl tik nesens notikums Daugavas ūdeņos ... Tad gan, visu cieņu tā laika NBS komandierim, NBS komandieris atkāpās no amata ... Tagad ko tādu nemana! Vienkārši nogrūda visu vainu uz citu.
Oskars
O
BRĪNUMS ? Kad tik nu neatbrīvo LETIŅUS un krievudesantuspiegus atstā APSARDZĒ.
ululiņš
u
Bet Veldre sēž savā krēslā un domā: es esmu laimīgs un apmierināts, nekādas atbildības.
Miks
M
Vai tad tiešām mums katrā stūrī ir augstas raudzes profesionāls? Tādu virsnieku kā Rajevs nav un nekad nebūs daudz mūsu armijā. Un ko? Neveiksminieki maina veiksminieku. Kaut gan – kad un kur bija savādāk? Napoleonu arī uzvarēja viduvēja pelēcība Velingtons...
fred UK
f
zhel, ka peshka bida karaljus...
nv
n
iespējams, kļūdos, tomēr izteikšu varbūtību, ka pie tik laba, kā par viņu saka, SZS komandiera, nevajadzētu būt tik lielam 'bardakam'. Bet ja viņš par šo zagšanu nebija informēts, tad piedošanu, es uzskatu, ka tas nav perfekts komandieris (kurš nezina, kas notiek viņa vienībā, vai arī nedara neko, lai to izbeigtu). Turklāt, kaut kā netīšam te izspruka labs vārdiņš - 'baidaties'. Bet no normāla un sakarīga priekšnieka nekad neviens taču nebaidīsies, viņu vienkārši respektēs, uzticēsies un pildīs viņa pavēles. Vai ne tā? varbūt kāds no NBS struktūras mani, protams, palabos..
Matemātiķis
M
Summa jau nemainās no saskaitāmo kārtības.
Dana
D
Jūs visi baidaties no Rajeva, viņam bija jābūt NBS komandierim!!!! Visa cieņa pret tādu VIRSNIEKU!!!!!
****
*
Veldre! Ko dari????? Novāc Maklakovu!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA:


Aiztur vēl četras personas par nelikumīgu munīcijas glabāšanu

Par avāriju Ādažos augstākais sods – pazemināšana amatā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas