Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vēlēšanu rezultāti var mainīt spēku samēru un ietekmēt valdības stabilitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zigis
Z
loti ceru,ka uzvares cilveku veselais saprats ,un vini nebalsos par Sleseru un TP
sīkais
s
Nu nav Šlesers nekāds Volfs Mesings!Nebūsim apmāts aitu bars! Solīts makā nekrīt! Atcerēsimies Baltijas ceļu,tad taču bijām vienoti.Varbūt tieši tagad izšķiras - būt vai nebūt.
AD
A
Vai tad tas nav skaidrs, ka ideāla partija, tāda kas visos sīkumos izpatiktu visiem, nekad nav bijusi un nekad nebūs? Bet, ja nav iespējams pats vissuperlabākais, tad atliek izvēlēties to, kas būtu labākais no iespējamā. Jautājums tikai - kas ir šis "labākais no iespējamā'"? Un man šķiet, ja jau esam izdomājuši tiktāl, tad izdomāt atlikušo - kura partija ŠOBRĪD varētu būt "labākā no iespējamā", arī nebūs grūti.
haha
h
diemžēl nebalsošu RĪgā, bet arī atbalstītu JL
haha
h
Neaizmirsti, ka nav nekādi mēs. Balsot mēs ejam katrs pats par sevi. Un viens grib politikā redzēt cilvēkus, kuri ir kaut ko paveikuši, cits tādus, kas muld. Tie, kas balsos par Šleseru grib darītāju, rīcības cilvēku, tie, kas par birkiem, kristovskiem un jaunupiem, tie grib muldētājus un savu lietu bīdītājus. Viss ir pagalam vienkārši "darītājs"jau "sadarījis", visa valsts to jūt, bet ai, kā gribas uz grābekļa kāpt vēlreiz! :(
eldzi
e
Bet ja Šlesers pār vērtīs Rīgu par savu ienākuma avotu?
divkājis
d
Cilvēkēdāji, skatieties saknē: pirms jūsu iecerētās treknās maltītes vispirms paanalizējiet, kuri politiski un tiesiski radīja apstākļus tam, lai, no sociālisma pārejot uz kapitālismu, daži būtu vienlīdzīgāki par vienlīdzīgiem, un nedomāja arī par to, lai latviešu nācijai atjaunotajā valstī būtu ekonomiskā dominance! Šis tūkstotis tikai likumīgi paņēma LC un personīgi Kehra, Grūtupa u. tml. sarūpētās "dāvaniņas". Un nu - veseli ēduši :)
vējš
v
Ar tiem trim ir skaidrs: "'Viņiem pirmajiem būtu jāstājas ar muguru pret sienu ar aizsietām acīm!" Bet. Vēl paliek 697! (paprasi sarakstu L.Lapsam). Ko ar tiem? Tur gan "bāleliņu" nav pat 10%.
Gatinjsh
G
Kadas tad mums ir iespejas, ja ta padoma? Vai nu Slesers ar paarurbanizeeto pilseetu – lidostu. Riga ka turistu un biznesa celotaju parsesanas punkts, ka ieskrietuve. Parparem piebuveta ar industrialiem objektiem. Otrs variants – Usakovs. Ari tur viss ir skaidrs – atgriezisimies pagatne. Latviesu ka otra valsts valoda (labakaja gadijuma), ielu nosaukumi krieviski, velesanu tiesibas visiem Latvijas nidejiem. Latvija ka Krievijas guberna. Varbut Kristovskis ar savu armijas disciplinu. Disciplina jau sevi skaisti paradija laika, kad sis pats 'varonis' bija iekslietu ministrs – noziedziniekiem tie bija prieki. Tomer saubos vai sobrid drikstam pielaut vel kadu tam lidzigu kludu. Soreiz tas var maksaat daudz dargak. Un ka ar Argali. Ja, ari jau nav nekada debesu davana, bijusas dazadas kludas savas darbibas laika, ja arcaramies Rigas kanala tirisanas lietu. Tomeer sobrid Argalis vienigais var skaidri pamatot savu izpratni par esosas pilsetas attistibu, neaprakstot nez kadu iedomatu Rigu, bet gan so pasu – musejo.
Tā, lūk!
T
Cilvēki mīļie! Nesadalīsim balsis velēšanās pa sīkpartijām, tad par rezultātiem tikai paši būsim atbildīgi. Lai arī pret JL daudziem varbūt ir kādi iebildumi, tomēr viņiem ir vislielākās izredzes tikt Rīgas domē, tāpēc jabalso par viņiem. Balsojot par jaunām partijām, kuras visdrīzāk neiekļus vispār domē, tikai pazaudēsim domes deputātu vietas, kuras attiecīgi ieņems tie, kurus mēs nemaz nevēlamies tur redzēt. Domājiet, cilvēki, domājiet! Tikai no mums atkarīgs rezultāts. Vai tad mēs neko neesam mācījušies no pagājušajām Saeimas vēlēšanām?
anna
a
....Var tikai priecāties, ka Šlesera kungs vēl nav pasludinājis sevi par apustuli, kā to dara viņa labs paziņa, bet būtībā politiskais partneris Aleksejs Ļedjajevs. * Psihologs, Totalitāro sektu apkarošanas komitejas līdzpriekšsēdētājs
Viesulis
V
Piedod, bet nedomaju, ka tādi radījumi kā Atslēdznieks, Hūte un Barda, kas izturas pret Latvijas iedzivotajiem kā slaucamām govīm ir uzskatāmi par cilvēkiem.
divkājis
d
Politisks un ētisks nāves sods pienākas partijām, kas tādu sociālekonomisko ērmību parādīšanos sankcionējušas un darījušas iespējamu. Pirmais kandidāts - LC. Bet no cilvēku dzīvībām - rokas nost!
īsi un skaidri
ī
Kas sev un Latvijai labu vēl, balsosim par JAUNO LAIKU!
Viesulis
V
Latvijā uz laiku ir jāatjauno naves sods. Bez tā, šķiet, turpināsies valsts izzagšana un Hūtes, Atslēdznieka un Bārdas interešu lobēšana. Viņiem pirmajiem būtu jāstājas ar muguru pret sienu ar aizsietām acīm!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas