Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Ventspils dome: Laikraksts Diena turpina aktīvi diskreditēt Lembergu

Ventspils dome šodien izplatījusi paziņojumu, kurā teikts, ka «laikraksts Diena šajā gadā turpinājis intensīvi diskreditēt Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāju Aivaru Lembergu, būtiski kāpinot viņam veltīto rakstu skaitu».

Izplatītajā paziņojumā tāpat ir uzskaitīts Aivaram Lembergam veltīto rakstu skaita pieaugums Dienā. «Ja 2005. gadā laikraksts Diena Ventspils domes priekšsēdētāja vārdu pieminējis 208 rakstos, kas aizņēmuši laikrakstā laukumu 3,27 m² platībā jeb 16,2 laikraksta Diena lappuses, tad šā gada deviņos mēnešos laikrakstā publicēti jau 323 raksti 4,86 m² jeb 24,1 laikraksta Diena lappušu platībā, kas ir par 115 rakstiem jeb par 55% rakstu vairāk nekā iepriekšējā gadā,» teikts paziņojumā.

Ventspils domes mārketinga daļa, kas izplatījusi paziņojumu, tāpat secina, ka «rekordliels rakstu skaits – 58 raksti – publicēts šā gada septembrī, savukārt otrs lielākais publicēto rakstu skaits – 45 raksti – sasniegts mēnesi iepriekš – šā gada augustā.» Paziņojuma autori aprakstot rakstu skaita pieaugumu uzdod retorisku jautājumu «Var tikai minēt, kāpēc» raksti par Ventspils mēru ir pieauguši šī gada septembrī un augustā.

Paziņojumā ir arī pausts viedoklis, ka «vienīgais, kas Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāju Aivaru Lembergu neapmierina – laikrakstā publicēts maz karikatūru,» jo tas liedzot «būtiski papildināt Ventspils domes priekšsēdētāja personīgo karikatūru kolekciju».


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas