Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ventspils lektors: Ekonomisti maniaki grib griezt un spīdzināt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
reptilis-zemnieks
r
Tieši tā !!! Bet pie mums jau šāda ekonomiskā situācija neizveidojās viena gada laikā!Kāpēc tad mūsu ""elite""tā steidzās iestāties ES?? Ekonomiskā situācija jau bija tik slikta ,ka vajadzēja lai ir atvērtas robežas un neapmierinātie var izbraukt no Latvijas .....
Jānis.
J
Viss ir ļoti vienkārši. Kamēr to šeit cilvēki nesapratīs, tikmēr te nekas nemainīsies. DRĪKST TĒRĒT TIK CIK NOPELNA, nevis kā te visi pieraduši dzīvot kredītā uz hipotēkas. Un tad visi brīnās, oj, oj, oj, nav naudiņas kredītam, hipotēkai un kur nu vēl paēst, vai, vai pie visa vainīgi visi citi, tikai ne es. Ja vienreiz te cilvēki to sapratīs, tad viss būs kārtībā un arī parādīsies bezdarbniekiem motivācija strādāt.
zemnieks
z
Cik daudz komentētāju ir PĀĶI.BEZDARBS šogad ir 16% cilvēku skaits 180 000 -200 000 .No laimes pārņemtās Latvijas šogad cik cilvēku ir aizmukuši ? Statistika klusē ņemsim 20 000 cilvēku .Tas sastāda cik % no bezdarbniekiem .Reāli ,ja Latvijā būtu palikuši visi šī gada bezdarbnieki ,savi 20% sanāk .Un ja ATGRIESTOS visi izbraukušie ,tad kāds būtu bezdarbs ?Visi 40% sanāktu .VALDĪBAI ir zemu jāklanās katram kas aizbrauc .Nauda jau sen būtu beigusies visādān soc.programām .
forever young
f
Tragedija ir ka cilveks 40 gados sanem 150 ls algu un sanems,kamer nomirs...bet politiki sludina,ka visiem jaklust par uznemejiem[tad jau labak lai klust par Nobela premijas laureatiem...],kaut cilveks ir piem.galdinieks un tads ar paliks...
prezīc
p
Reiz jau viņš pareģoja, ka būs sūdi. Neviens neticēja!
Hmm...
H
Kārtējie amatiera murgi. Saskaņā ar šī "eksperta'' prognozēm, jau pirms gada bezdarbam vajadzēja būt 50%, ekonomikai un banku sistēmai pilnībā sabrukušai. Auors varētu atšķirt vārdnīcu un paskatīties, ko nozīmē "genocīds". Genocīds ir tad, kad tevi un visu tavu ģimeni nakts vidū aizved uz mežu, nošauj un aprok masu kapā kopā ar vēl dažiem desmitiem vai simtiem tūkstošu. Ja dažiem NĪ spekulantiem jāatdod savs līzingā ņemtais kajenns un daži indivīdi ar pamatskolas izglītību vairs nevar par ķerras stumšanu saņemt 1000 LVL mēnesi, un valsts tādiem nedod atslēgu no dzīvokļa, kur glabājas nauda, tas nav genocīds, tā ir ekonomikas korekcija.
Kanadas latvietis
K
Ko es redzu Latvija, ka socialajam vajadzibam un pensionariem nauda ir pietiekosi, visu naudu noed pompozas celtniecibas projekti, neskaitamas sporta komandas, lidz bezjedzibai uzpustie birokratu skaits, valsts uznemumi kurus gandriz 100% visus dote valsts un nav pelna tikai zudumi, ari es Kanada stradaju liela uznemuma ar milzigi uzpustu prieksnieku skaitu un mums atnem darbu mazi uznemumi ar vienu vai diviem prieksniekiem, vismaz musu uznemuma no krizes maciba nav bijusi dzivo pa vecam tatad pilnigi var domat ka naks jauna krize, un soreiz varbut pat katastrofa.
Juhans
J
Laikam gaidāms sociālais krahs un nemieri.
Iz archīviem
I
Uz sevi apskaties spgulī, aita, un varēsi mēnesi par sevi rēkt, balsojot par PLL! ;)
žurka Kornēlija
ž
Šitais te spruktiņš nemaz neizskatās pēc normāla cilvēka. Gribēju balsot par ZZS, bet uzzināju, ka šis klauns arī kandidē no ZZS, vairāk nebalsošu par ZZS.
Pelēkais Vilks
P
Ko nu muldiet! Kāda krīze! Pilnas ielas ar autiņiem, pilni lielveikali ar pircējiem! TV šovu skaits aug, auditorijas paplašinās! Seriālus uzņem! Kāda krīze mīlīši? Nesaprotu!
Iz archīviem
I
Smirnovs jau ir kļuvis par sinonīmu NE-kompetencei !! ================ Bet Tavu zināšau krajumu mervienība ir stulbums. :))))))))))))))))
Iz archīviem
I
Tu, ''letiņ'', joamjooo, vari uzrakstīt, kad sākas vispasaules ekonomiska ''krīze''?
Iz archīviem
I
Ja jevreju kurators Godmanis nebūtu izdarījis ''pareizo'' gajienu, tie cipari būtu pat vēl trakāki.
Iz archīviem
I
Tāpēc rodas neizbēgams jautājums - kas notiks ar mūsu ekonomiku, ja budžeta izmaksas samazinās par 400 miljoniem (par to, ka samazinās, šaubu nav - samazinās noteikti, tiklīdz beigsies vēlēšanas). Nekā laba nebūs. ===================== Ne tikai, bet arī!!! Vēl varētu izdomat jaunus nodokļus!!!!!!! Un nevis varetu izdomāt, bet tā tas arī notiks. Šakāļi ne politiķi, jau ar godmani priekšgalā! :@ :@ :@

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas