Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

Vēršas policijā, uzskatot sevi par cietušajiem VID datu noplūdes lietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ano
a
...vai nav neertibas sajuta valdibai par to,ko atklaja NEO? Kapec tada maza valsti,Latvija,Saeima tik daudz deputatu,un vinu paligu? Saciet tur vispirms samazinat deputatu skaitu,algas.Arzemju laikraksti loti negativi atsaucas par Latvijas valdibas izdaribam pret valsts iedzivotajiem,zems dzives limenis utt.,lai gan tani pasa bridi ,tik daudz miljonaru dzivo saja valsti.
janis
j
valsts t. i vid neveic savu darbu par to butu jabrec. bet sulbajam latvietim tik izradities - neo ordeni murniieci ziepes
e.
e
Par ko vispār raksts: "Ir pieteikušies cilvēki - gan privāto tiesību juridiskās, gan privātpersonas -, taču viņu procesuālais statuss vēl nav noteikts". Tad kā, uzrakstīšu iesniegumu, ka jūtos daudz cietis, un par mani uzreiz rakstīs avīzē? Bet sāksim jau no pareizā gala: datus padarīja publiski pieejamus VID ar savu "šķirbu'' EDS sistēmā, un viņiem arī būtu jāatbild. Pie tam, tas bija skaidrs arī pirms grandiozās "NEO notveršanas". Savukārt "NEO" publicēja tikai nelielu daļu no visas informācijas, no kuras liela daļa tāpat bija pieejama caur amatpersonu deklarācijām, un nozieguma sastāvu šeit būs grūti atrast. Tā kā nāksies vien būvēt sazvērestības teorijas, lai kaut kā attaisnotu savu darbību.
Zirnis
Z
Protams, poličiem vajadzēja atrast cietušos...KNABam derētu papētīt, vai šīm firmām nav prettiesiski atlaisti nodokļu parādi vai kas tamlīdzīgs. Neo būtu laiks nosūtīt paziņojumus- diemžēl, ierobežoto resursu dēļ tieši jūsu datus nepaspēju lejupielādēt. Starp citu, Neo tā arī nepublicēja nevienu failu par privātajiem.
Abet
A
Interesantākais būs kad pateiks, kurš ir īsti atbildīgs, jo pretendentu bez Neo ir daudzi ;-)
Nesapraša
N
Tātad trīs cietušie. Kāpēc viņi tik ilgi gaidīja, lai pieteiktos par cietušajiem? Par privātpersonām un privātiem uzņēmumiem nekas netika publicēts, tas nozīmē, ka nevienam nekāds kaitējums nav nodarīts. Vai šie "cietušie" zina, kas pienākas par apzināti nepatiesu iesniegumu rakstīšanu policijai? Jeb vai Lindiņa aizmirsa par to pabrīdināt?
Laukos audzis, ridzinieks
L
Ja kads pastasta, ka ir nelikumibas tur vai sur, tad vinu jasoda par to?? Nu demokratijas paraugi???? !!! Tad jau es viena laida varesu iesudzet Sleseru par manis maldinasanu, celu sadirsanu, avionozares konkurences sajauksanu, lattelekom monopola stiprinasanu, Skeli par man netiesi nonemtiem labumiem privatizejot valstij piederosus uznemumus un tttt. te ir bezgaligam lietam piepildita gramata...................... Imbicili, pilnigakie........................
Interesanti
I
cik lielus spēkus vajadzēja Mūrniecei sviest cīņā par cietušo meklēšanu? Laikam ne pārāk daudz, jo tā meklēšana vilkās diezgan ilgi!
Kaspars Bergmanis
K
Deviņdesmito gadu vidū VID darbinieki aktīvi informēja reketierus par uzņēmumie, kuriem ir samērā liela finanšu plūsma un apgrozījums. Šis 'jumts" uzņēmās risināt arī nesaskaņas ar VID uun brīdināja par auditiem. To, ka Poikanu grib pa varītēm saukt pie atbildības ir teātris.
haha
h
Vajag uzlikt gaišākas brilles...:-) Linda šobrīd rīkojas pietiekoši normāli, ka aizstāv savējos policistus. No viņas publiskiem izteikumiem izriet, ka viņa saprot, - šajā mirklī nedrīkst rīkoties ar politiskiem paņēmieniem. Nevar bez nopietniem argumentiem pārtraukt lietas izmeklēšanu, ja to ir rakceptējuši gan prokurors, gan tiesnesis. Gan jau viss atrisināsies Neo un sabiedrībai par labu.
Lelle
L
Nu taisīs tagad Poikānu par noziedzinieku! Pilnīgi aptrakusi tā Linda. Turpinās Vienotības reitingu graušana...
haha
h
Ceru, ka pēc šī gadījuma kaut nedaudz samazināsies to infantīlo līdzpilsoņu skaits, kuri domā, ka visus jautājumus var risināt paslepus un blēdoties. Tas būtu valstij, kura vēl joprojām nav pametusi visus padomijas niķus un stiķus, liels ieguvums.
vecā
v
Patiesi Linda Mūrniece nav prātīga. Jau tas ka viņa savulaik izvirsīja M.Segliņu kādam tur ordenim, bija šoks priekš manis. Tagad izskatās ka viņai vienīgā doma kā aiz matiem pievilklt NEO sodīšanu, attaisnot varas iestāžu interesantās izdarības čekistu garā, lai tik īstie vaininieki varētu turpināt varot valsti. Kaut kā man nav ne mazākās pārliecības ka valsts lietas ir drošībā, tā kā viņas argumenti ir mazākais naivi. Pilsonību, pases taču ar tirgoja gadiem uz nebēdu un kas, neviens cietumā taču nesēdēja
haha
h
Var piekrist , tiem, kas pieraduši uz katra soļa krāpties, būs morāli, varbūt, pat materiāli zaudējumi. Auklītes un radi atklās, ka visa raudāšana par naudas trūkumu ir bijusi tikai liela blefošana...... Visvairāk cietušo vidū būs datos atrodamie alimentu nemaksātāji. Tas pats draud dažam nevietā iebīdītam valsts uzņēmuma vadonim, kurš nespēj vadīt kolektīvu atklātības apstākļos un pieradis paslepus dalīt valsts naudu saviem pietuvinātajiem.
xxx
x
nu d....s!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas