Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Vērsīsies prokuratūrā, lai atjaunotu lietu par vardarbību ģimenē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bille
B
Sieviete pati ir juriste, tāpēc atrada "robu", pēc kura var likt izskatīt lietu vēlreiz. Neredzu neko sliktu, ja kāda piespiež policiju pacelt savas slinkās pakaļas. Iepriekšējie komentētāji, vai tiešām jums labāk patīk, ka piekautās sievas tiek pasūtītas mājās, un kāds kaut ko sāk darīt tikai tad, kad sieva jau nosista?
Jautājums
J
Vai Diena tiešām godīgi iestājas un ir norūpējusies par bērniem, kas ģimenēs cieš no vardarbības, jeb palīdz Bašai karā par šķirtā vai vēl nešķirtā vīra īpašumiem , tāds ir jautājums? Vai rūpe patiešām ir par speciālistu kvalifikāciju vai Bašai labvēlīgu lēmumu pieņemšanu?Cik var zelēt vienu un to pašu Bašas versiju kā absolūto patiesību, kurš tai vēl tic?Tik nopietnam laikrakstam (tāds vismaz Ēlertes laikā bija) galīgi nepiestāv.
arī māte
a
Domāju, ka māmiņai jau sen būtu jānomierinās. Cik gadus gan var cilāt šo kašķi?Tēvs, droši vien, jau simtiem reižu visu nožēlojis.Diez vai profesionālās ambīcijas ir svarīgākas par mieru bērnu sirsniņās... Cik ilgi vēl notiks šo pārestību apcerēšana un indes liešana dvēselēs?
kursants
k
Šaubos, vai tad tik dēļ tiem kursiem šo lietu policija izbeidza ? Ka tik nebūs bijis tā, ka "sliktā" policija izmeklēšanas gaitā būs vērtējusi arī otras puses liecības un vēl kādu citu informāciju. Kaut īstenībā nezinu, varbūt tā arī vajag, iesniegums uz kādu uzrakstīts, tad nevienu nekas neinteresē, sēdinam tik iekšā.....?
eh
e
Parādiet man kaut vienu kriminālprocesu, kurā rezultāts būtu bijis atkarīgs no tā, vai policijas inspektors, vai prokurors, ir vai nav izgājis tos kursus. Krimināllikuma 174.p. praksē veiksmīgi tiek pielietots jau sen. Iegāzt var robi krimināltiesību un kriminālprocesa tiesību zināšanās, vai darba pieredzes trūkums, bet tajos kursos neviens man zināms cilvēks neko unikālu nav uzzinājis.
dzeris
d
Parodija uz tiesībsargu. Kur viņš bija, kad apcietināja to pasniedzēju par viedokli? Pamodās!
pārsteigumu nav
p
Nu par policiju - tur nav nekādu pārsteigumu, bet prokuratūras līmenī jau nu tās lietas vajadzēja sakārtot jau sen. Bet konkrētajā lietā - celt to visu no jauna augšā - tas, manuprāt, nav prātīgi. Lieta ir skatīta, signāli personai doti - ja nesaprata, tad vienalga nonāks tur, kur jānonāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas